Втори човек почина на Бузлуджа! Жена на 55

Жената е била открита в палатка край хотел
Обновена: 2 авг 2015 06:33 | 1 авг 2015 20:04,
193
Втори човек почина на Бузлуджа! Жена на 55
Снимка: Пресцентър БСП

Жена е починала на събора на БСП на Бузлуджа. Това съобщиха за "Фокус" от ОД МВР-Стара Загора. Жената е била открита в палатка пред хотел "Бузлуджа”.

Още по темата

Все още не са изяснени причините за смъртта й. Сигналът е подаден в полицията около 18.44 часа.  

Припомняме ви, че мъж на 66 години издъхна малко по-рано през деня, отново на събора на БСП на Бузлужда. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още по темата: Бузлуждасъбор на БСП
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Повечето редови комунисти си бяха най обикновени връзкари които я за една кока я за една командировка или жителство ставаха патриции ,. Хубаво ама са да ми ги фалиш че били честни хора ,*** извинявай на мойта улица половината бяха такива ,за тях винаги имаше това което за нас беше само мечта .тъй че моля ти се недей да ми обясняваш нема нужда .мерси
81
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно и също IP от централата на Герб пише коментарите в последния час , явно има *** който е нощна смяна и утре ще ходи при Цачева да му плати хонорара!
80
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аве *** за две бири ще се избият!
79
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пилците се броят на есен, старците на пролет, комунистите след Бузлуджа.
78
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са децата на старите мафиоти от ком.партията БКП-БСП. Щафетата с милионите са в ръцете на младите с изпраните мъни по разни схеми.Бойко,не чувам за след приватизационен контрол,отваряне на икономическите досиета,както и пълна ревизия на бандитския преход.Време е ,ножа опря на кокала.До кога ще има комфорт на мафиотите?
77
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно кебапчетата са били менте
76
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И как мислят за българина като .обещават справедливост а не искат и да чуят за съдебна реформа ,е как със сегашната съдебна системама ли ти доволен ли си от нея? . Или пък като обещаваха да спрът разрухата и да обновят . България ,е всички помним как го постигнаха хем на двамата 90,97 г. И сполуката им помним и презареждането ,и как щяха да връщат . България на хората . Аман от лозунги аман обещания аман от лъжи червени лъжи
75
2
 
21
 
! Отговори
надзирател преди 8 години
Събора на Коза ностра.Повече от половината клептомани са престъпници и са за пандиза.Очаквам ви !
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дали пък къзачокат да не им е дошъл в повечко или отк соц бирата незнам ,или пък някой е зел та е повярвал че ще има справедливост и ще трябва да отговарят за престъпленията които е извършила столетницата знам ли . Но при всички положения аки така окапват по един на час ,лошо за догодина няма да остане електорат лошо
73
3
 
15
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Резултатът щеше да е по-добър ако мероприятието беше на Мусала ...
72
16
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
По - добра и по - справедлива организация от бсп няма поне самите социалисти мислят за народа това което е по - важно за всички българи А българина трябва най после да озрее че Бойко Борисов повишава цената на тока докато социалистите бяха до преди една година на влас те самите решиха как да се спрявят с електоенергията за бита .
71
16
 
9
 
! Отговори
Глупави герберасти преди 8 години
САМО БСП !!!!! Гласувайте си за Тиквата , той ша ва опрай!!!!!
70
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Крадливите милионери водят бедния народец! А народецът си плаща членски внос за удоволствието да членува в партията на милионерите!
69
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма нито една добра партия и всички го знаят. Единствената причина да се гласува за БСП е да не е ГЕРБ, но в крайна сметка все е зле.
68
6
 
23
 
! Отговори
бай Иван преди 8 години
Организаторите на събора са топ мафиотите,които ограбиха държавата и народа ни.Голяма част от присъстващите са зависими по различен начин от главатарите на комунистическата банда.Останалата част са фанатици и немогат да осъзнаят,че комунизма фалира като идея и като строй.Починалите са от ограбените/без да осъзнават,че мафиотите са ги поканили/и на кьор софра са прекалили с кльопачката....
67
13
 
9
 
! Отговори
до куку преди 8 години
Нали се сещаш ,че това да гласуваш за бсп бледнее пред това да гласуваш за простака Борисов!И какво си мислиш ,че като гласуваш за герб България ще цъфне и ще върже ли? Знаеш ли от както е герб държава няма и знаеш ли че герб е още по-брутална и по- цинична от бсп!Ама ти си гласувай за герб , няма лошо всеки има право на глас!
66
11
 
26
 
! Отговори
куку преди 8 години
Може да има толкова много заблудени хора!? Нямат ли мозъци в главите си ида разберат ,че комунизма е болест,която убива всичко!? Нямат ли очи да видят държавите ,които забравиха за тая утопия къде са сега,а къде сме ние?! Лидерите им говорят за социална справедливост и равенство, а живеят като арабски шейхове и преди и сега! Защо внуците им не емигрират в Русияр,а в САЩ и Западна Европа? Промити мозъци тръгнали да празнуват! Да би мирно седяло,не би на събора умряло!
65
15
 
6
 
! Отговори
Долу Ленторез I преди 8 години
Бсп! Бсп! Бсп!
64
6
 
29
 
! Отговори
e преди 8 години
Всяка година на събора им някой умира. Обаче не, та не. Не спират да го провеждат. Твърдоглавци.
63
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
От бирата е!