63-годишен намушка тийнейджър във Видин

Двамата се скарали пред хранителен магазин в града
3 авг 2015 11:24,
34
63-годишен намушка тийнейджър във Видин
Снимка: архив, Булфото

63-годишен мъж е намушкал с нож 13-годишно момче при скандал във Видин, съобщиха от полицията в крайдунавския град.

Вчера е получен сигнал за възникнал скандал между двама видинчани пред хранителен магазин на бул. "Панония" в града.

При разправата, прераснала в сбиване, П.П. на 63 години намушкал с нож в областта на корема своя 13-годишен опонент.

Двамата са настанени за наблюдение във видинската болница.

Работата по случая продължава. Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
1
 
! Отговори
vesko02 преди 8 години
Не го наричайте тиинейджър,че може да реши да ви съди за обида
24
0
 
2
 
! Отговори
Do N 2 преди 8 години
A trqbva
23
0
 
8
 
! Отговори
После още 20-ина преди 8 години
от тези нападнали мъжа - за наказание, че е ПОСМЯЛ да им направи забележка загдето крадат!На всичко отгоре, те всички били от "известния род Олгови" - известен с неизброимите си криминални прояви!Материалът в "Бл..." завършва с това, че видинчани "С ПРИТЕСНЕНИЕ ЧАКАТ РЕАКЦИЯТА НА РОМИТЕ"!АЛОООО, МВР-ВИДИН, една шепа негодници държат в страх цял град. Данъкоплатците от същия този град хранят тези негодници. Влезте в "Бл..." и вижте физиономиите им, има снимка!А ние плащаме заплати на вас!
22
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Бл..." току що съобщи:- Било станало вече традиция хората от проблемния етнос "да си пазаруват" без да плащат в този и в други магазини;- същия ден в този магазин влезли няколко от тях, продавачката видяла какво става НО НЕ ПОСМЯЛА ДА РЕАГИРА;- 63-годишният човек им направил забележка и веднага бил нападнат от тях;- после, навън, го нападнали още 5-6 от тези, като някои от тях го удряли със седалка от каруца;- той се защитил с джобното си ножче и случайно улучил момчето;- после го ....
21
0
 
9
 
! Отговори
Алоо, МВР-Видин!-3 преди 8 години
Редно е, лопаторазмахващите да прекарат поне една нощ в мазето на местното РПУ,където да им се разясни по разбираем за тях начин, че лопатата е оръдие на труда, а не оръжие,с чиято помощ се отнемат плодовете на чуждия труд, нито пък лопатите са инструменти за умъртвяване на работливи хора,които бранят плодовете на труда си!А на сутринта,със същите тези лопати на рамо,съществата да поемат пешком към някой трудов лагер,където да им се даде възможност да разберат що е това труд,защото те не знаят
20
1
 
11
 
! Отговори
Алоо, МВР-Видин!-2 преди 8 години
Освен че му нанасят тежка травма,съществата с лопатите пречат той да бъде приет в здравно заведение. Но той си е платил здравните осигуровки, а те ползват същото това здравно заведение БЕЗПЛАТНО.Ако хора като 63-годишния собственик не плащаха данъци, нямаше да я има тази болница, нито щеше да има линейки - същите онези линейки, една от които съществата с лопатите са се опитали да счупят!В същото време, в тази болница са оперирали техния 13-годишен престъпник.В кауша ли са лопаторазмахващите?
19
1
 
9
 
! Отговори
Алоо, МВР-Видин! преди 8 години
1. Частната собственост е неприкосновена! В нормалните държави собственикът по закон има право да я брани с оръжие. Собствеността представлява неговия овеществен труд. Никой няма право без позволение да си присвоява плодовете на труда ти!2. Човекът упражнил своето право да брани собствеността си, но някакви хора с лопати идват да го накажат за това.Тоест, те тръгват СРЕЩУ КОНСТИТУЦИЯТА. И,наказвайки го заради това, че защитава собствеността и плодовете на труда си, те му нанасят тежка травма.
18
0
 
3
 
! Отговори
аажж преди 8 години
кой ще ни защити от крадливите убийци
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
PRAVILNO,ZA KRADCITE NEMA PROCHKA. EDIN BANDIT PO-MALKO.
16
0
 
9
 
! Отговори
бах преди 8 години
Тва момче живо ли е?Като го знам кой е дано не оцелее
15
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Сигурен бях! инцидентът е станал при опит на момчето, което е от ромски произход, да открадне баничка от хранителен магазин във Видин.Последвал скандал и се стигнало до нараняването на детето. След като мъжът намушкал детето, пък близките му дошли да се саморазправят. Те нападнали 63-годишният с лопати и го удряли по главата. Вследствие на това той е с комоцио. Роднините на момчето се нахвърлили с ритници и срещу линейката, дошла да прибере възрастния мъж. После дори са отишли да го чакат
14
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много постна новина. Що не написахте, че намушканият е 13 годишен _знает_какъв_, почти баща вече, който откраднал баничка и бил намушкан. После идва родата и с лопати бие възрастния българин. Сега човека е с комоцио. За информация прочетете по другите сайтове.
13
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много са отворени *** в днешно време. Безнаказани са просто. Всеки налита на бой, чупят, вандалстват, крадат. Еми, след като няма наказания, има саморазправа. Логично и естествено следствие!
12
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бандата на съ нчо
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я им напишете имената :)
10
1
 
10
 
! Отговори
Adolf Aihman преди 8 години
Ainzacgrupen v maalata 6te sva6i otli4na rabota,stelba s MG-42 po vsi4ko jivo 6to marda-tova e spasenieto
9
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А там други мъже не е ли имало, че възрастен човек да се бори сам с банда?Защо никой не е помогнал?За такива глутници си нося палка. Като размахам вълшебната пръчка се чудят коя посока да хванат.
8
0
 
54
 
! Отговори
ggg преди 8 години
Група братя в магазина, не плаща някои неща, човека ги вижда и им прави забележка , навън го "посъветват" да си трае, ама той извадил по силни аргументи... та така.
7
9
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Амфетаминова мутра начело на държавата избрахте, чудете се сега децата що откачат..
6
1
 
26
 
! Отговори
bobi преди 8 години
Тоя тинейджър е отраднало на човека от магазина.