Утре – пак жега, но с малко облаци

В петък "разхлажда" – до цели 34 градуса
4 авг 2015 16:13,
0
Утре – пак жега, но с малко облаци
Снимка: архив Булфото

Утре времето ще се задържи горещо, но с временни увеличения на облачността още преди обяд над централните и източни райони от Северна България, по-късно през деня и в останалата част от страната.

На места ще има краткотрайни превалявания и гръмотевици. Ще духа слаб, по морския бряг до умерен североизточен вятър.

Максималните температури ще останат без съществена промяна между 32 и 37 градуса.

По Черноморието ще духа до умерен североизточен вятър. Ще има временни увеличения на облачността, но без превалявания. Максималните температури ще са около 30 градуса. Температурата на морската вода е 25-28 градуса. Вълнението ще е 2-3 бала.

В планините ще е топло, в предобедните часове все още предимно слънчево. По-късно облачността ще се увеличи, развивайки се и до купесто-дъждовна. На места краткотрайно ще прегърми и превали. Вятърът по билата ще е умерен от североизток. Дневна температура на 1200 м.н.в. около 26 градуса, на 2000 м. около 18 градуса.

В четвъртък и петък времето ще бъде предимно слънчево. Около и след обяд ще има временни увеличения на облачността, само на отделни места ще превали за кратко. Вятърът ще е слаб, в източните райони - умерен от североизток. В петък дневните температури ще се понижат слабо и максималните ще са между 29 и 34 градуса.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари