Как 60 бежанци се настаниха в една стая? Под наем...

Григор сключил договор с един човек, а се настанили около 60
5 авг 2015 09:20,
42
Как 60 бежанци се настаниха в една стая? Под наем...
Снимка: bTV

В столичния квартал "Люлин" се разигра сцена като от сериал. Строителят Григор Василев завари в дома си около 60 бежанци, след като подписал договор за наем за една стая с човек от арабски произход.

Наемът бил сключен преди няколко дни, а наемателят казал, че ще доведе и семейството си. Но вместо да дойде с дете и жена, в малката стая се появили около 60 души, все от родата.

Съседите видели нашествието и се обадили на собственика. Когато дошъл, той заварил много хора в имота си, но не и наемателя си, пише bTV.

Десетките имигранти, които не говорели нито български, нито английски, вече се били настанили в едната стая, по двора и по стълбищата. Успели да счупят и мебели, защото по думите му част от тях са се сбили в стаята.

От МВР съобщиха, че 60-те души са нелегални имигранти от Сирия и Афганистан, сред тях е имало и малки деца. Те ще бъдат предадени на компетентните органи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 19И къде ще идеш? Скоро да си бил из Западна Европа? Това са глобални процеси, дори по-забавени изглеждат в България, в сравнение с други места. Икономиката е друга история, но икономика не се разраства с такива масови процеси никъде.
23
1
 
9
 
! Отговори
патриот преди 8 години
До Анонимен10България се самоубива вярно е , но все още не е късно да я спасим.Трябва да се вдигнем на протест за незабавна депортация на тази ***. Има фейсбук страница''Незабавна депортация на всички нелегални имигранти от България"!
22
3
 
9
 
! Отговори
аре бе преди 8 години
Като го гледате "невинния" собственик целия в татуировки, с вид на нарко дилър дали няма пръст в тая рябота?
21
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не говорят английски значи не са от Афганистан и Сирия,а тръгнали за Англия да учат да вземат самолет с един билет с намаление-група фамилия на туризъм с нощувана в една стая за един час като за рекорд на Гинес с фотографиране семейно за пред медиите.
20
8
 
5
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Докато се кланяте на Бойо и Местан , а наричате хора като Сидеров "турци" нещата ще са с мноооогло благодатна почва за унищожаване и прогонване на българите ! Няма как да се оправим с хора които наричат Сидеров "фес" а Местан и Бойо "българи" бе шилета ....че има и още дето вярват че ДПС са с Атака ? Представяте ли си за какви оФце става дума ?
19
0
 
28
 
! Отговори
Антон преди 8 години
Бежанците са бежанци в Турция от там на сетне са икономически емигранти. Те идват, за да се възползват от това, което е създадено от предците на днешна Европа. Не случайно бягат от България на запад. Защо не мигрират към Китай примерно или Индия, а се насочват към Финландия, Дания и др. Защото знаят, че в Китай се бачка и няма социална издраъжка, защото си изтръсил 4-5 деца. Там никой няма да ти позволи да се отделиш и вакумираш в гето, от където ще източваш социалната система.
18
0
 
1
 
! Отговори
st преди 8 години
hehehheehehehhehehehehehe
17
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе нека идват хората, нека се заселват, и повече даже,да живне малко тази умряла държава.И ние българите какво се правим на бели хора, каквито сме ориенталци и *** и без това.
16
3
 
10
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
До 25Е хубава работа. Много хора са се махнали от България и то не от лесно. Ако те е срам от корените ти, проблема е в тебе не в държавата. Ако като маса сме ***, то единиците които пробиват по света са жива реклама за български гении. Аз също не възнамерявам да се връщат по българско, но си ми е родина и ме интересува какво става в нея.
15
5
 
14
 
! Отговори
Българин от Германия преди 8 години
До Анонимен 11.И Германия се убива пред очите ни, но и ние сме безпомощни. Политиците са ВАСАЛИ на САЩ, които искат да отслабят и ислямизират Европа. Само Полша, Великобритания, Унгария и Дания официално се противопоставят на "интернационалното многообразие" - да сме политически коректни. Нищо чудно, че десно-радикалните партии никнат в Европа като гъби след дъжд, след като политиците си затварят очите и ушите пред страховете на народите си.
14
7
 
12
 
! Отговори
ККК преди 8 години
Валери Симеонов и Волен Сидеров няма ли най накрая да намерят един общ език и да се помирят ! Макар че Симеонов повтаря от плана на Сидеров .....се пак ако се обединят мисля че това ще ни е последния шанс !
13
3
 
18
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Виждам че почити всички коментари са от недоволни граждани .....но поне половината гласуват за виновниците от Герб ! Така да лаете само файда няма ....като пенсионерите "Бойко не направи нищо без пари ни остави нищо не прави за нас пенсионерите" ами за кого ще гласуваш бе дядо ? "ами за Герб то няма за кой"...това съм го чувал лично аз !
12
5
 
30
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 8 години
За всичко това благодарете на Америка !
11
4
 
32
 
! Отговори
G преди 8 години
Тези хора си идват с радикалната си религия.След 20-30 г Европа че е ислямизирана.Ду---*** да ни е яко :(
10
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абсолютен хаос е в държавата.
9
1
 
39
 
! Отговори
Мирко преди 8 години
Трябва както в Англия да се забрани на собственици да дават под наем на хора с незаконно пребиваване.
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нищо особено. В Абу Даби съм наблюдавал много такива случаи. От една малка стая с 2 легла от сън се измъкнаха 14 индиеца. Намаляване разноските на човек р'ийшли.
7
4
 
45
 
! Отговори
malart преди 8 години
Кой нормален в тези времена дава стая под наем на човек от арабски произход? Собственикът е за бой, че видял малко кеш и се полакомил. Ама сега ще си плаща.
6
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ужас. БГ се убива пред очите ни ,а ние не можем да направим нищо.
5
6
 
32
 
! Отговори
Shark преди 8 години
ами като се лакомите да давате под наем квартири на *** така ще е. Не стая, в коридора си няма да го пусна тоя, ако ще 1000 лв наем да ми дава. Алчни сме това българите и това ще ни затрие, така да знаете.