Тъст е убил зет си на плажа край Варна

Семейни проблеми довели до фаталния изстрел
Обновена: 24 авг 2015 11:55 | 24 авг 2015 10:40, Веселина Йорданова
31
Тъст е убил зет си на плажа край Варна
Снимка: Impact Press Group, архив

Тъст е застрелял зетя си във Варна. Срещу извършителя на престъплението - 57-годишен мъж от София, е образувано досъдебно производство, съобщи Окръжната прокуратура.

Още по темата
Тялото на убития беше открито на плаж Кабакум, а сигналът е подаден вчера вечерта.

Извършителят е задържан. Според прокуратурата убийството е извършено по начин и със средства, опасни за живота на мнозина.

Престъплението е извършено в неделя вечерта в частен имот в местността Кабакум край Варна.

В дома е живеело младо семейство, което е било пред развод. В поредната разправия между младите се намесил бащата на жената – 57-годишният Р.И.

Със законно притежаван револвер мъжът, който е тъст на пострадалия 34-годишен Н.И., е стрелял няколко пъти и е ранил зет си.

Пострадалият се опитал да напусне жилището. Тялото му е намерено на улицата.

Извършителят е задържан за 24 часа. Работата по досъдебното производство продължава.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: убийство във Варна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
2
 
! Отговори
bg real преди 8 години
а дали щерката не е била ПАРЯСТНИЦА?
19
1
 
6
 
! Отговори
edin bashta преди 8 години
vseki bashta trqbva da zashtiti decata si, predi nqkolko sedmici, edin piklio, ush priqtel na 17 godishnata mi dushterq, reshi da q obidi, bez da znae che go chuh, ot koeto poveche me zabolq ot kolkoto da me qdosa, zashtoto sam q gledal kato pisano qice. Kato mu odarih edin shamar, i go blusnah v ogradata se napishka mishoka v gashtite, i pochna da se izvinqva. vsichki stavat golemi muje pred jenite si, ama inak, sa meki mishki
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки *** да помни, че жена му не му е собственост и че баща й може да му вкара кирка в главата и/или седалището!
17
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ами дай сега всяко семейство като има проблем тъста да идва и ги оправя. Аман от тъстове и тъщи! Аз не обичам тъщата да ми се бърка в живота ама на бърка се и аз к'во да направя? Да взема да я гръмна ли? Сбъркана държава!
16
0
 
1
 
! Отговори
Teo преди 8 години
Явно е прав г-н Сакскобурготски,че на нас,българите,чипа ни е сгрешен.Ще ви дам един *** пример-когато някой римлянин убие друг римлянин всички в дружен хор викате-какво ни занимавате с "техните" работи.И същите тези хора се радвате на едно убийство и не само се радвате,ами поощрявате подобно поведение.И да попитам-абе,вие НОРМАЛНИ ли сте?!?Ако 34-годишния го беше заплашил с нож или по някакъв начин и този да се защити добре, ама тоя го е думнал и съвсем спокойно си е отишъл в къщи!
15
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Моят тъст също има законо притежавано оръжие. Затова сме добра партия с него (и дъщеря му разбира се).
14
0
 
8
 
! Отговори
крьвожадност преди 8 години
Най добре е всеки от семейството да притежава - гранатомет ,автомат .....
13
0
 
24
 
! Отговори
ХА ХА ХА преди 8 години
За първи път да видя убиство със някъв смисъл.Защото да се гърмиш за името на една държава е едно, а за дъщерята съвсем друго.Съветвам всички бащи да си купят арбалети,ножове,калашници,пушки и тн.И знайте всяка жена си има баща - понякога са воени или ловджии !!!
12
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
с такова *** така се говори браво на тъста
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Още преди 12 години казах че някой ще се намери и ще убие този.... кофти работа ама ако си такъв човек е нормално да чакаш смъртта си по този начин
10
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много болни мозъци има в тази държава. .. Този с 14 ти коментар е един от тежките случаи. ..
9
3
 
6
 
! Отговори
Зодия Стрелец преди 8 години
Не се казва убил .Според мен бащата му е вкарал 10 крушума за спомен да му тежът.Обаче мутрата е тръгнала на плаж и там как е умряла не знаем.По вероятно от стрес те тея малки куршуми в тая голяма мутра ?
8
9
 
9
 
! Отговори
ИЕВАЛА ЮТУНГ преди 8 години
Защо не го е поканил на лов в гората ?Там поне можеше да го помисли за дивеч тоя глиган.Другият зет на лов да знаеш !Сега 5-8 години за един *** ще трябва да ги излежиш .Ти си моят пример в живота !Скоро и аз така ще направя на бъдещият ми зет .
7
21
 
12
 
! Отговори
факт преди 8 години
Трябва да се забрани притежаването на оръжие. Народът е *** и не може правилно да прецени използването му.Второ, при умишлено убийство убиецът трябва публично и мъчително да бъде убит, като това трябва да се показва наживо по телевизията.Така убийствата рязко ще намалеят.
6
15
 
13
 
! Отговори
Тео преди 8 години
Много *** трябва да си,за да застреляш някого.Нищо не оправдава отнемането на живот-било то тормоз над дъщеря ти,побой и т.н.Щом са били пред развод,значи всичко е щяло да се разреши цивилизовано.Сега тати ще лежи и си опропасти живота,а един мъж в разцвета на силите си даде фира.В такава ситуация победители няма.Ако толкова си се назлобил и си решил да му държи влага за цял живот да го беше гръмнал в коляното, защото сега 34 годишният не усеща нищо, а иначе цял живот щеше да му държи влага!
5
16
 
17
 
! Отговори
Вендета преди 8 години
Браво на бащата !Аз ако някой ми ядосва дъщерята ще го накълцам с резачка !Няма да хабя патроните на пистолета.Браво така се прави в името на семейната чест никви съдилища и разводи.
4
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Е такива си избират и харесват БГ жените.И после некой друг им е виновен.
3
8
 
29
 
! Отговори
онбашията преди 8 години
едва ли го е застрелял ей така да си пробва пищака, сигурно е имало защо
2
6
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В Горно Нандолнище черен лебед роди динозавърско яйце. А баба от съседния блок, на връщане от нивата с китайски рози падна във вадата от химическия комбинат и издъхна от уплаха. Заподозрени са 2 кучета на възраст около 72 години и едно водно конче от съседното блато. Следва продължение на новинарската емисия в 2 през нощта при пълнолуние и Венера в трета фаза.
1
3
 
26
 
! Отговори
СОВА преди 8 години
Такааа, Р.И. е ранил Н.И., като последния сам си е умрял, защото е излязъл от къщата??