484 души са загиналите на пътя от началото на годината

Ранените досега са 6200
14 сеп 2015 08:46,
11
484 души са загиналите на пътя от началото на годината
Снимка: архив Булфото

Трима души са загинали, а 14 са ранени при катастрофи по пътищата на страната през изминалото денонощие, съобщава пресцентърът на МВР.

Един от ранените е с опасност за живота.

В София са станали 4 тежки катастрофи с един загинал и трима ранени.

Статистиката на МВР сочи, че от началото на годината при пътно-транспортни произшествия са загубили живота си 484 души, а над 6200 са ранените.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Факт преди 8 години
Без жертви няма да минем, при сегашният неработещ КАТ. Безмислените приказки за манталитет или за морал, ценности и култура колко години вече не намаляват загиналите, ранените, катастрофите и нарушенията? Българинът като излезе извън България е примерен шофьор, докато в България всички шофьори правят много нарушения, вкл. и тези шофьори, които са от други държави, като Германия, Франция, Швейцария. Къде е разликата? За всеки нормален човек разликата е ясна - в България КАТ не работи и е вреден.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ламбаростатистиците твърдяха, че за миналата година жертвите били 280. Сега до началото на септември пък станаха 484, до края на годината като нищо ще ги закръглим 700-800.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нали заради това светнахме фаровете, за да се нацелваме по-добре и да няма тежко ранени, а направо в моргата. Така се облекчава социалната система.
5
3
 
3
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Е, стигнали сме дъното на морала,ценностите,културата... това е резултата! Да се самоизбиваме и трепем децата си, това е днескашното ни призвание!
4
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Как не разбрахте, че спазването на правилата не е въпрос на манталитет, нито е въпрос на добро възпитание или чувство на отговорност?!
3
0
 
1
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
600-700 е последните 4-5 години, като гледам статистиката ми се изправя косата. От 70-те до 2010 се е движела 1000-1500 така като гледам.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Докато не затворят КАТ така ще е. Статистика може да прай всеки.
1
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Странно всяка година един български град изчезва а тенденцията на смъртни случаи на година се запазва горе долу по 600 на година. Това означава че вместо да си вземаме поуки ние ставаме все по неразумни и смъртоносни. И за съжаление съм убеден че тази тенденция ще се запази и за следващите години понеже ни е вродено в манталитета ни