Километър опашка на Лесово, за Гърция – свободно

Изключително тежко бе пътуването вчера по магистрала "Струма"
20 сеп 2015 10:10,
15
Километър опашка на Лесово, за Гърция – свободно
Вчерашният ад по "Струма". Снимка: Facebook

На българо-турската граница трафикът е натоварен и се е образувала  колона от 1,5 км. на изход на ГКПП Лесово, съобщават от Гранична полиция.

На българо-сръбската граница, българо-македонската граница, българо-гръцката граница и българо-румънската граница трафикът е нормален на всички ГКПП.

Още по темата

Вчера, в първия ден от почивните четири, километрични опашки се образуваха на граничните пунктове Маказа и Кулата.

Изключително тежко бе пътуването по магистрала "Струма". На хората им отнемаше 4 часа, за  да преодолеят разстояние от 10 километра от разклона за Радомир до входа на Дупница.

Това обаче не е изненада, защото винаги, когато има няколко почивни дни, сънародниците ни тръгват към южната ни съседка с коли.

В Гърция сезонът още не е приключил и хиляди българи явно са готови и този път да изтърпят чакането с часове на границата, за да отдъхнат четири дни на море.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
3
 
! Отговори
БГ преди 8 години
И отново изплуват ЕнтелЕгентните коментатори! Да сте живи и здрави!
10
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кафяв ви е селяндурския мозък понеже у вас сте на септична яма.Морето в Гърция е с високо съдържание на тежки метали заради големият корабен трафик. На нашето море такъв трафик няма, така че че яжте риба с токсини и се къпете в водата там после след 15 години ще сте с рак.
9
4
 
7
 
! Отговори
ахам преди 8 години
До БГЦените не са същите, ей тук съм, в Гърция, всичко е двойно.
8
3
 
7
 
! Отговори
БГ преди 8 години
До акуд до 6:Видно е, че не можеш да четеш. Но така е: чукча писател, чукча не читател. Дай доводи защо да се ходи до българското "евтино" море! Да качваш у фейсо кафяви снимки ли? :)
7
5
 
7
 
! Отговори
акуд до 6 преди 8 години
не се дразни бе "в повече" и ние от село сме били у гръцко и там е евтино *** когато си на някой гръцки селски плаж. щракни си две снимки за фейса и се похвали на саселяните колко си преуспял и как вече одиш в "чужбина" на почивка. аде със здраве, сполай ти
6
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе ***, нали асфалт не ядетечий го дирите на Бойковата магистралащо си не карате каруците по селския път?
5
4
 
7
 
! Отговори
Болгарикус преди 8 години
Българите ходят в Гърция на море, защото са много бедни и асфалт не ядат... там сиртаки друсат, маслини ядат и узо пият
4
7
 
18
 
! Отговори
БГ преди 8 години
До акуд:1. Разстоянието София- гръцко море и София- българско мръсно море, е същото;2. Цените са същите;3. Границата се минава с лична карта (каква пък толкова чужбина, какви 5 лв?!)4. Морето е чисто;5. Гърците (макар и в "криза") те посрещат като гост;6. Елитни?! Откога да ти харесва да си на чисто и спокойно място, се брои за елитно?!7. Мисля, че гореизброените са достатъчни!Походете малко, мили коментиращи, излезте от черупките си, вижте Европа, свят... пък тогава давайте оценки!
3
3
 
20
 
! Отговори
Ха ха преди 8 години
До Анонимен:Каква снобщина? Изобщо не е въпрос за снобщина, а самото море. Гръцкото е прозрачно и чисто, а българското- фекално!!! 90% от хората по БГ морето са с ентеро вируси... Защо ли? Да не говорим за отношението към туристите- на българи и гърци. Ами много ясно, че гръцкото ще е за предпочитане. Когато нашето море стане същото- и като чистота, и като отношение- тогава може. Но не и сега!
2
24
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Колко *** трябва да си да ходиш да си харчиш парите в Гърция след като имаш такова хубаво море като българското. Снобщината не прощава.
1
9
 
10
 
! Отговори
акуд преди 8 години
така се случва когато софиянците в повече искат да се направят на елитни , така е когато за една две снимки за фейса си готов половин почивка да ти отиде в лутане по улиците само и само да покажеш , че си бил в "чужбина".