Дядо Здравко от Петрич: До вчера пастир, днес милионер

Като спечелил джакпота, хвърлил тоягата и хукнал към София
Обновена: 20 окт 2015 16:33 | 20 окт 2015 14:10,
62
Дядо Здравко от Петрич: До вчера пастир, днес милионер
Снимка: bTV

Джакпот от над 3 млн. лв. падна в събота, а един от двамата новоизлюпени тотомилионери е овчар от Петричко.

Здравко Траянов разбрал, че е спечелил и напуснал работа. Но не и преди да издои овцете!

Свършил си служебните задължения, хвърлил тоягата и хукнал за София с внука си. На шефа казал, че напуска и не иска заплата.

Вече бившият работодател на късметлията разказва пред bTV, че пастирът му дал цифрите и го помолил да му пусне фиша. Помислил си да пусне два, но така и не го направил.

В тотопункта пък влязла внучка на служителката там. Понеже шефът на Здравко не си носил очилата, момичето предложило да попълни колонките, а последната колонка пуснали автоматично.

Именно автоматично попълнената колонка е спечелила джакпота. Здравко 40 години си играе с все едни и същи цифри, разказва бившият му шеф. Той вече си търси нов служител.

Пастирът бил чудесен служител. Познавал всичките си 183 овце, а преди това е работил 12 години в Гърция.

Той допълни, че като разбрали за печалбата различни хора започнали да го съветват да излъже, че фишът е негов, а овчарят му го е откраднал и избягал.

От адвокатска кантора дори му предложили 200 000 лв., за да си вземе парите. Той отказал всички подобни предложения.

"Здравко е хубав човек, бохем е, обича софри, жени, никога няма да те завлече, да открадне, да ти направи нещо", разказа мъжът и му пожела да е жив и здрав.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
шопарчето преди 8 години
играйте за да има повече гиздави момци като мени. мойто *** как направи първите милиончета. а сега само малко надупване към пазителите на еническия мир и те оставят да бъркаш и в големите каци с мед като ктб. мойто *** как направи първите милиончета. а сега само малко надупване към пазителите на еническия мир и те оставят да бъркаш и в големите каци с мед като ктб.
41
0
 
16
 
! Отговори
Toni преди 8 години
Не вярвам и за миг на такива скалъпени статии. Според мен това е с цел хората да пускат повече тото и да пълнят касата на държавата. Убеден съм. че резултатите от тотото са нагласени, само че не мога да го докажа, не съм в системата.
40
0
 
26
 
! Отговори
пенсионер- преди 8 години
Добрите хора бог ги богославя.
39
1
 
34
 
! Отговори
www преди 8 години
Жив и здрав да е този отруден човек! Поздравления!Но май е първият, спечелил джакпота, който да не е от мафията, да не е син, дъщеря, кмет или зет на кмет?
38
2
 
49
 
! Отговори
Румби преди 8 години
Аз пък истински и от сърце се радвам за късмета на дядото. Да е жив и здрав!!!
37
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И утре пак пастир. Искам репортаж за него догодина по същото време. Да видим дали нещо ще му остане. Защо не напишете за другите тото милионери, да видим как са разбогатели след печалбата?
36
1
 
5
 
! Отговори
Ужас преди 8 години
До Анонимен 6Ама ти наистина явно не си пускал скоро фиш!?Естествено, че може и само една и всички колонки да пуснеш с автоматичен избор!Може една да си я напишеш ти, а втората да е автоматичен избор!И лошото е ,не че си го написал, лошото е , че 45 души са харесали казаното от теб - т.е. толкова изобщо не мислят, като четат... или просто не разбират!!!
35
3
 
38
 
! Отговори
??? преди 8 години
Какъв жалък човечец трябва да си за да сложиш "нехаресване" на коментар 49 !?!? Има страшно завистливи *** тук! Ей затова ще си умрете жалки, голи и боси - заради злобата и завистта...
34
6
 
93
 
! Отговори
!!! преди 8 години
Евала на човечеца! Да е жив и здрав и да си ги харчи с кеф :) Много се кефя, когато пари отиват у хора които нямат, а не все в измамници :) Браво, дай Боже всекиму:))))
33
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 25г.да де, ама е написано, че те дават 200 хил и връщат парите на човека, тогава от кой ще вземат :)чета каквото пише, затова питам тия адвокати какво толкова против дядо Здравко имат, че чак и пари предлагат?
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 46ха ха ха, много си грамотен бе салам, знаел как се пише офчеферма - браво браво. а уфсъ как се пише бе, я ни научи тук многознайко...
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 45Друго си е в бизнеса с овЧеферми.Когато се смеееш на онази с креНвриШ-а погледни себе си!!!95% от бугарете сте мноого прос..ти.
30
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А има ли животнотвъд спечели милони от овце, от развитие на бизнеса с овце, с голяма модерна овчеферма, с търговски партньори от цяла Европа, опааа, извинявам се, не искам да взимаме хляба да нашите по-старши партьори фермерите от западна европа, те и без това си произвеждат толкова много, че и нас ни заливат с продукция. По добре да се закрие животновъдството а животновъдите да играят тото, ето Здравко Траянов е спечелил - оставете животновъдството, нямате шансове, играйте тото.
29
3
 
29
 
! Отговори
ksarax преди 8 години
Да е жив и здрав човека. Няма кво да го мислим дали ще ги има след 5 години или не. Негови са си и може да си прави каквото иска.Най-тъжното, е че има адски алчни и лоши хора, които искат да откраднат на човека парите (спечелени честно). Ааааа то не били хора, а адвокати
28
3
 
59
 
! Отговори
hm преди 8 години
И направо адвокатите гледат да завлекат чужди пари. При тях това е болестно състояние.*** долни! Кърлежи проклети!
27
0
 
32
 
! Отговори
МАРА преди 8 години
АЛЧНОСТ ДО КАНИБАЛИЗЪМ КРАДЛИВА ДУША И ПРЕДПРИЕМАЧЕСКИ НЮХ СЪС СЪОТВЕТНИТЕ ВРЪЗКИ ТОВА Е РЕЦЕПТАТА В БЪЛГАРИЯ ДА ЗАБОГАТЕЕШ от честен труд само мазоли главоболие разсипани нерви и дългове за съжаление
26
4
 
5
 
! Отговори
МАРА преди 8 години
Да бе американската мечта на пастира Интересно като няма с какво да запълват новините и постват дивотии като да има нещо
25
2
 
5
 
! Отговори
24 преди 8 години
До На Буров чичата 39Гледай си гегата бе провинциалист.
24
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да си богат трябва да си умен.Тоя чичак ще е нагледен пример за това.След 2-3 години ще е по-зле от колкото когато е бил овчар.ГАРАНТИРАНО!Народ който има поговорка "Пари ми дай акъл не искам" му е... мамата.пари на бегейците не им трябват. много сте прости за да имате пари.
23
1
 
2
 
! Отговори
На Буров чичата преди 8 години
До 24Maй мама и тате още ти покриват харчовете,а детенцето дава съвет как се става богат...