Среднощен бой между привърженици на партии

До напрежението в село Змеица се стигна след сигнал за купен вот
Обновена: 25 окт 2015 08:50 | 25 окт 2015 08:27,
37
Среднощен бой между привърженици на партии
Кадър: Нова тв

Привърженици, кандидати за общински съветници, кандидат кметове с часове тази нощ се обвиняваха в купуване на гласове, саморазправа, а обидите валяха една след друга.

До напрежението в село Змеица, Доспатско, се стигна след сигнал на една от партиите, че техни опоненти купуват гласове в селото.

Те блокират съперниците си в една от сградите. Блокираните на свой ред се обаждат на свои привърженици. Така блокиращите се превръщат в блокирани в продължение на пет часа, съобщи Нова тв.

Всички отричат да са купували гласове. Сред блокираните бе и председателят на общинската избирателна комисия.

Кордон полицаи трябваше да раздели двете групи. От МВР съобщиха, че не са открили данни за купуване на гласове в селото.

Няма пострадали и задържани при среднощната политическа сцена в Змейца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
1
 
! Отговори
До Ястреба (2) преди 8 години
Всички дивотии, които съсипаха държавността ни, се случиха в периода 1944-1989 г.Но точно през този период вие получихте доста привилегии, не го забравяй. Така нареченият Възродителен процес беше само една неудачна брънка в нанизаните като броеница предимства, които се даваха на малцинствата.
18
0
 
1
 
! Отговори
До Ястреба (1) преди 8 години
До Ястреб Османлията (8)За твое севедние, средновековна България е фактор в европейската история. Чети английска,немска, френска историческа книжнина и ще се убедиш. Не ти препоръчвам източноевропейска, защото тя дълго време беше конюнктурна.Слез 1878 г., строителите на модерната българска държава се ръководят от най-добрите световни образци. Затова, по ръст на заплатите и по евтини храни, ние се класираме веднага след Германия и Великобритания - всички останали европейци са след нас.
17
0
 
1
 
! Отговори
Кукувица преди 8 години
Сетих се за един стар виц. - Как да се отървем от пи4и въшки? Забъркваме счукана тухла с мастика и намазваме заразеното място. Въшките се напиват с мастика и се избиват едни-други с тухли.
16
0
 
4
 
! Отговори
българин преди 8 години
защо така наречения АГАТА/кандидат за кмет/, толкова иска властта и защо подля вода на предния кмет който малко от малко направи много неща за общината и всички фирми работеха,по него време...след намесата на агата преди 2 години всичко отиде по дяволите и започна да пропада общината.всеки местен го знае.А ДО ТОВА колко местните сме БЪЛГАРИ ние го доказваме с всички наши действия и сме ПО-БЪЛГАРИ от доло коментиралите.
15
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Нека ги легализират боевете без правила и да излезат партиите на бойното поле. Всеки да си въоръжи хората и които победи да вземе кметството и целия бизнес в района . Хем шоу хем и залагания да има, и ще развие бизнеса.
14
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименМечти мечти като ви видях по тв на кво мязате и се наричаш БЪЛГАРИН и оня дебелак с рошавата коса мноо му кажете да не се прай на отворена мишка простаци
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малиии *** аз като ги видях по тв те егати селяците такива хора са с доста богато криминално минало защо са на свобода те са по опасни от бежанците
12
0
 
8
 
! Отговори
ГЕРБ преди 8 години
Нека гепенето започне сега! Ехаааааа, още некоя и друга година. Ще се блажи, начи, ще има за дечицата бял хляб и прясно масълце и милиони в офшорките. Е, и по некое кокълче за слугите и продажниците.
11
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
до 16Муахахахаха..въпросът за колкое часът в крайна сметка ми напомни на изцепкатра на комунистическият б.оклук Андрей райчев, който коментира пред Диана Найденова преди години в предаването й Симеон Сакскобурготски... и казва: " ....За разлика от царя, който не знае колко е часа..." Муахахахахахаха.....
10
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Никой не иска да стане кмет или общ.съветник за да свърши нещо за хората. Лапачката, краденето, оправяне на положението, уреждането на родата и т.н. Вто защо се бият, малка е баницата и не могат да я разделят. А Цуцко Най-Честния от Честните за пусто гепене от месеци обикаля разрушената държавица от неговата партия, "победител на победителите", като пазари, купува, обещава, лъже, заплашва, уволнява, влиза в сделка с всеки, само и само да се докопат с Рапонкьо до европари и общ.поръчки. И гепене,
9
11
 
0
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
До СВЕДЕНИЕНе помаци, ако ще чиста порода ангели да са, щом докторът им е бил българин, край - един българин е достатъчен и той ги е съсипал всичките! От това село вече нищо няма да стане, докато не се подравни със земята, полее с бензин и изгори в продължение на 40 дни! Българската проказа е много много опасна за нормалните хора!!
8
2
 
16
 
! Отговори
художника преди 8 години
До Ястреб ОсманлиятаПиленце... тая *** я създаваме аз и ти всеки божи ден.Аз със моето търпение и толерантност към теб.Ти с твоята злоба и мърсотия, която бълваш.Но някой ден Търпението ни ще свърши и... ще си изчистим кочинката !!!!!
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До СВЕДЕНИЕВ това село всички сме ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ!
6
12
 
2
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
До СВЕДЕНИЕТо е достатъчно да има само един българин да изпорти цялото село! Че и окръга! Една проказна овца в стадото е достатъчно да съсипе цялото стадо!
5
15
 
1
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
До Анонимен 7То да беше само Слави Трифонов ... Навремето пра-дядо ми казваше: "Не трябваше тези земи (Кърджалийско) да се дадат на българите. Те са много калпави хора, нито земята могат да я гледат, нито държава да поддържат!"И да видим какво рука холландския премиер: "Българите са народ, неспособни да създадат и поддържат функционираща държава!" С една дума - от вас дори кол за домати не става! Мърш***лйаци с големи претенции!
4
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започна се с Престрелките във Форума... Смешни сте и Жалки, на чия страна сте ??? май на никоя просто МРАЗИТЕ... Слабия човек Мрази и Завижда... Продължавайте .... само това си можете
3
4
 
4
 
! Отговори
Ястреб Османлията преди 8 години
Това е съвсем нормално явление в една ненормална "държава"! (Някой да ме подсети, моля, защо тази балканск.а коч.ина все още се води за "държава"?!) Защото доколкото знам, един голям експерт по балканоидно-булгароидната "култура" (ако и това е култура ...?!!) на име Слави Трифонов твърди, че "Нема такава държава"! И аз съм съгласен с него - тази кочин.а може да е всичко друго, но не и държава!!
2
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Платените братя Римляни ще се избият помежду си за някой лев повече. Римлянски сеир. К'во да прайш!
1
0
 
7
 
! Отговори
двубой преди 8 години
Римляни срещу р*мляни .