Незапалени фарове, удар и… мъж се бори за живота

Шофьорът на едната кола не видял другата в тъмното
30 окт 2015 21:07,
33
Незапалени фарове, удар и… мъж се бори за живота
Снимка: архив Булфото

Мъж е с опасност за живота след челен удар между два леки автомобила в района на кв. „Горно Езерово” в Бургас.

Най-вероятната причина за катастрофата е, че единият от водачите не е включил светлините на автомобила си, съобщиха от полицията в морския град, цитирани от ”Фокус”.

Вторият автомобил е предприел изпреварване и заради липсата на фарове не е забелязал насрещно движещия се

Шофьорът на автомобила без светлини е в болница и с опасност за живота.

Сблъсъкът е станал около  18:40 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
тт преди 8 години
Починалият освен, че е карал без светлини не е имал и документи.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не правя разлика мужду града и селото; м/у София и провинцията. И на двете места има свестни и несвестни. У нас разслоението е ужасяващо, много страшно богати от власт и кражби, и много все по-бедни и отчаяни. Тази нарастваща несправедливост и разделение, безнаказаност и недосегаемост на богаташите ...и отчаяние. То води до неспазване на всякакви правила. Културата ни запада, отношенията като м/у зверове, образование и семейство без авторитет и резултатите виждаме всеки ден.
21
2
 
4
 
! Отговори
Сп???нс преди 8 години
в Испания не са задължителни , но постоянно има инициативи да обясняват на хората ,че е добре да се ползват в тези часове на денонощието ,
20
0
 
4
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
вълшебната палка , представителна извадка за МВР
19
3
 
8
 
! Отговори
IVAKAT преди 8 години
и как в 18:40 без фарове -това лудост
18
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно е ясно, в Пронанса нещата са трагични. Важното е келепиреца, дребната далавера, несъобразяване с нищо, без книжки, пияни, деца карат...всичко се знае но нали са съседи или се познават, как да му направиш забележка. И са се трепали, трепят и ще се трепят. Манталитет, от векове, селски. Катаджията приятел със всички, какво да им каже. Колко млади хора изби този селско-просташки манталите но така ще е докато Тикви и Тиквари управляват България. Нали такива си избирате?
17
12
 
11
 
! Отговори
КУКЛОВОД преди 8 години
ПАК СЕ МЪЧАТ ДА МАНИПОЛИРАТ ФАРОВЕТЕ ПРИ СИЛНО СЛЪНЦЕ ДАЖЕ И НЕ СЕ ВИЖДАТ ДРУГАРИ НЕ МАНИПУЛИРАЙТЕ В ИСПАНИЯ ФРАНЦИЯ НЯМА ФАРОВЕ НЯМА И ВИНЕТКИ ДРУГАРИ ГЕРБАДЖИИ,ПРЕСТАНЕТЕ ДА ГРАБИТЕ БЪЛГАРЯТА ЧЕ СА ЗАСПАЛИ ЗАСПАЛИ АМА И ВИЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ ТО ГОЛЯМО ЗОМБИРАНЕ,БЪЛГАРИЯ Е СТАНАЛА ЕДНА ИЗМИСЛЕНА ПРИКАЗКА С НАЙ НЕНОРМАЛНИТЕ ЗАКОНИ.ПЪРВО ИЗПРЕВАРВАЩИЯ КЪДЕ Е ИЗПРЕВАРВАЛ НАЙ ЧЕСТО БЕЗ ВИДИМОСТ НА ЗАВОЙ НА НЕПРЕКЪСНАТА ЛИНИЯ????КЪДЕ?И КАКВИ ФАРОВЕ???СТИГА С ТЕЗИ ФАРОВЕ,ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА ЖАЛКИ СПРЕТЕ МАНИПУЛ
16
13
 
12
 
! Отговори
МРАВКА преди 8 години
ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е ДА СЕ КАРА ДЕНЕМ НА ФАРОВЕИ ОПИТЪТ ГО ДОКАЗА ЧЕ КАТАСТРОФИТЕ НЕ НАМАЛЯВАТ.СЪСЕДНИТЕ НА НАС СТРАНИ КОИТО НИ ПРЕВЪЗХОЖДАТ ВЪВ ВСИЧКО КАРАТ БЕЗ ФАРОВЕ ДЕНЕМ ,А ПЪК В ТУРЦИЯ МОТОРИСТИТЕ БЕЗ КАКСКИ И НЯМА ШОКИРАЩ БРОИ КАТАСТРОФИ.ИМА МАЛКА ПОДРОБНОСТ,ТАМ ПЪТИЩАТА НЕ СЕ КЪРПЯТ,ПРАВЯТ СЕ ДА ИЗДЪРЖАТ ДЕСЕТКИ ГОДИНИ,А НЕ КАТО НАШИТЕ С 5СМ.АСВАЛТ И ОСЕЯНИ С ЯМИ.
15
0
 
23
 
! Отговори
... преди 8 години
Само като прочетох "Горно Езерово" и незапалени фарове и ми стана ясно. Те там само тъмносини... от де да знае че и фарове трябва да пуска в тъмното. Той си мили че отива да краде и да не го виждат, затова е бил без фарове. ***, ***, *** че чак вдлъбнат. Как няма да си пуснеш фаровете вечерта??? :D :D :D
14
5
 
21
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
И сега ,в 06ч22мин. е светло. Но, коварно светло, както и в18ч.40 нин. На мръкване и на съмване е най-опасното време за шофиране, защото различните водачи различно виждат в това измамно "светло"Каква е точно причината за тази катастрофа - Господ знае. Обаче и коланите, и зимните гуми, и светлините са доказали своята необходимост. И за това са задължителни! В междуселските пътища много "баш шьофьори" си позволяват да карат без .. Там и КАТ го няма, но "оная с косата" задължително е там !Помнете !
13
2
 
3
 
! Отговори
emma преди 8 години
Aman ot Supermeny v tazi darjava
12
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Провинциалистите са жеУезни.Те виждат "у тъмницЪтЪ".Всички те са Батман, човека-паяк и Брус Ли взети заедно.И така до следващото дръво, билборд или селски зид.
11
3
 
20
 
! Отговори
боц преди 8 години
За сведение на наивника (меко казано) номер 9, слънцето залязва тези дни около 17.00 ЧАСА!!!ТАКА ЧЕ В 18.40 ВЕЧЕ Е ТЪМНИЦА!!!!!
10
2
 
19
 
! Отговори
Салахадин преди 8 години
До номер 2.Здравей почитателю мой.Прав си. НА 30 октомври в 18:40 вечерта аз също ще изисквам този да се накаже с цялата строгост на закона за това ,че не е включил фаровете!!Вдяваш ли ? :)
9
1
 
5
 
! Отговори
м..да преди 8 години
в снимката има много символика!асоциации разни,но основното е "огромната загриженост на КАТ към безопасността на движение" или портфейла на водачите.
8
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 9В колко е светло???? Моля???? Изглежда още не си пробутал стрелките с час назад!!!
7
55
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
НЕ СА ВИНОВНИ ФАРОВЕТЕ А ЗАД КОРМИЛНОТО УСТРОЙСТВО. В 18 И 40 Е СВЕТЛО КАКВИ ФАРОВЕ ТЪРСИ ТОЗИ? АКО НЕ ВИЖДА ДА ОТИДЕ НА ОЧЕН ЛЕКАР ДА МУ ПРЕДПИШАТ 5 ДИОПТЪРА ОЧИЛА И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ДА ВИЖДА КАТО ЯСТРЕБ. НА КАЛПАВА РАКЕТА КОСМОСА И ПРЕЧИ. ИМА И ОЩЕ АМА НЕ Е ЗА ПРЕД ХОРА
6
19
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мдаа, този с незапалените светлини е от провинциалистите които все гледат да не се минат и все "плякани" ходят.Да му е честито!
5
17
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аман от ***. По провинцията масово карат без включени светлини. Дори и на мръкване не ги включват. Дивите селянЕ си мислят, че като ме виждат с вкл. светлини, то и аз ги виждам. Деева и цАрвулЕте.
4
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Горно Езерово е фул със *** най вероятно водача без фарове е от тях, неграмотен с купена книжка.