Видели Мари последно на 29-ти в Пловдив

Момичето се качило в автомобил с младеж на около 25 г.
1 ное 2015 22:14,
90
Видели Мари последно на 29-ти в Пловдив
Мари Иванова. Снимка: Facebook

Изчезналата Мари Иванова последно е видяна в Пловдив пред Университета по хранителни технологии на 29 октомври около 16.30 ч. Това съобщава баща й, Иван Иванов, в профила си във Facebook.

Още по темата

По негова информация Мари се е качила в тъмносиня "Тойота Селика", модел от 1999 г., управлявана от младеж на видима възраст около 25 г. Момчето било високо и слабо.

15-годишното момиче изчезна преди 6 дни.

"Моля ви, разпостранете информацията и, ако някой знае нещо, моля да ми се обади на тел. 0882885656". Така завършва призива си във Facebook господин Иванов.

В свои по-стари публикации около изчезването си бащата призовава хората да споделят публикацията му с приятели от София и Пловдив.

В деня на изчезването си Мари е била облечена със синьо яке, светли дънки и бели кецове. Не носила документи за самоличност. Момичето е на 15 г., около 50 кг.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Oт мен като най-обикновена родителка на друго дете към таткото на Мари Иванова, Benigi Ivanov☛ https://facebook/benigi.ivanov с тел. 0882885656 Иван, който си изтри всичко от профила, свързано с издирването на очарователната му дъщеричка, жива и здрава да му е, чудесно е, че се намери момиченцето му. Призовал медиите да не се коментира?! Значи, когато детето ти изчезне и медиите са разпространили мълвата след като си пуснал апели в социалната мрежа facebook, всичко е OK, но когато вече всичко завърши с happy end, медиите трябва да млъкнат и хората видиш ли не трябвало да комент
28
0
 
1
 
! Отговори
Чакалова преди 8 години
Г-жо Нестерова,нямам нищо лично към медията, но е време и Вие да смените попрището :)Случайно попадам на втора смехотворна статия:"В свои по-стари публикации около изчезването си бащата призовава хората да споделят публикацията му с приятели от София и Пловдив."Ама и бащата ли е изчезнал?!? :)В първата статия, на която попаднах Ваш колега е писал страшни глупости. Четете:"Софиянци избраха само седем районни кметове от раз" на К. ЦветановаНаправо сте си за скункс!!!
27
11
 
5
 
! Отговори
Нереза преди 8 години
Блаза му на тоя калпазанин с Тойотата!
26
8
 
31
 
! Отговори
ДО БАЩАТА преди 8 години
КАКВО ДЕТЕ Е МОМИЧЕ, КОЕТО СЕ ГРИМИРА И ИЗГЛЕЖДА НА 25 ГОДИНИ, ИЗЛИЗА С ТАКЪВ, СНИМА СЕ ГОЛА И СЕ ДЪРЖИ ПРОВАТИВНО? СРАМНО Е ДА КАЗВАТЕ, ЧЕ ЗА ВАС ТОВА Е ДЕТЕ
25
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Плашеща е лавината от педофилски изказвания. Всички такива са за прокурор.
24
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Стига сте плюли по детето. Човек е. Дано е жива и здрава! Каквито и снимки да сте видели, с каквото и да твърдите, че се занимава все пак е на 15 г.Може да е родителско безхаберие, може някой да й е размътил главата. Все пак е дете! Ако не може те помогнете, поне не си правете гаргара на чужд гръб! Благодаря за вниманието!
23
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Бе... изчезнала преди 6 дни, пък я видели в Повдив на 29-ти... Не е изчезнала, избягала е.
22
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не вярвах но проверих, наистина има доста разкрепостени снимки. Който иска да чукне в Чичко Гугъл и излизат. Дори не са защитени. Всеки има свободен достъп до тях. Повчето от снимките са недвусмислени. Вижте ги сами.
21
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На тая съм гледал по така снимки по сайтовете за запознанства още преди 2 години - тогава пишеше, че е 19 годишна, а излиза, че всъщност е била на 14 г.
20
9
 
11
 
! Отговори
до безотговорния бащ преди 8 години
тази има голи снимки по фейсбук групите в интернет, какво се чудите каква е... е каква може да е щом се качва с 25 годишен и има над 20 порно снимки в нета качени
19
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Определено не изглежда на 15 годишна или аз нещо съм изостанал.
18
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това на снимката изглеждане на 15, а поне на 25 г.Дано да е живо и здраво и никой да не я задържа насила някъде.
17
13
 
10
 
! Отговори
Stoyan преди 8 години
детето е изчезнало, как може да дрънкате само глупости
16
11
 
27
 
! Отговори
емигрант преди 8 години
Прочетох коментарите преди мен и изводът е следният : Множество простаци събрани на едно място, досущ като представителна извадка от родината е този форум...
15
5
 
3
 
! Отговори
до50 преди 8 години
Предполагам за теб само образът в огледалото е красив.... На черното бяло няма как да кажеш!
14
5
 
10
 
! Отговори
личен опит преди 8 години
Момичето е красиво и за съжаление на такива деца не им е лесно, защото отрано усещат вниманието на околните и особено на определн вид "батковци". За да не се повлияш от това трябва солидно семейно възпитание и добра приятелска среда. Нямам предства каква е семейната ситуация, но най-вероятно бащата е за бой, дето е изтървал питомното като му е било времето, да гони сега дивото. Дано се прибере жива и здрава!
13
11
 
4
 
! Отговори
Жена преди 8 години
до 39Е, дали няма извратеняци, на които да им "става" от детския вид на дъщеря ти? Хубаво си помисли преди да отговориш!!! А още по-гнусното е, че имаш дъщеря.... Ама то като не е твоето, на чуждите може да ти става нали? Там е безопасно!
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
На 15 искала да е гъзарка, добре бе.Сега е известна- много е яко, нали ?
11
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Момичето се интересува от наукаи момчето и направило услуга и я закарало да види Висшето учебно заведение.После в кафенето са обсъждали новостите в хранителните технологии.А това, което си мислите показва, че сте извратени
10
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toй и Волен си пада по по-млади