Мними магьосници "орисаха" жена за 1300 лева

Увили парите във вестник и ги накарали да "изчезнат"
5 ное 2015 12:37,
11
Мними магьосници "орисаха" жена за 1300 лева
Снимка: Dnes.bg

Жена от Търговище е била измамена с 1340 лева под предлог, че ще й бъде развалена магия, съобщават от МВР.

На 4 ноември по обяд на входната врата на жената позвънили две непознати. Твърдели, че търсят квартира.

След като домакинята ги поканила вътре, те й заявили, че има направена магия, която могат да развалят. 56-годишната жена повярвала, защото гледала болен човек в дома си.

Гостенките поискали пари, които да бъдат увити във вестник. След като направили "ритуал" върху завитата сума, казали на стопанката, че парите не трябва да се пипат в продължение на два часа, за да подейства магията.

След като изтекъл срокът жената видяла, че парите липсват. Разбрала, че е измамена и потърсила съдействието на органите на реда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, само са протокола, магьосниците бяха едни такива с няколко слънчеви бани и говореха на един много интересен български, нали? Че преди известно време и на мен една такава магьосница се опита да ми прави бели магии, ама не и мина номера и може да е благодарна, че не викнах полиция, а само я изхвърлих от офиса. Че беше решила да омагьосва касата със служебните пари.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Може ли и аз? Такава магия ще и направя... даже ще съм скромна и за 1 000 лева ще и направя магията. :)) *** народ, ей!!!
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Спрете им помощите и детските на магьосниците и ще намалеят!
6
2
 
7
 
! Отговори
Камен преди 8 години
Това 100% е била някоя от онея луди английски баби дето идват да ни изкупуват земята незаконно, защото българките са красиви и умни жени и никоя от тях не би се хванала на подобна глупост!
5
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"След като изтекъл срокът жената видяла, че парите липсват. Разбрала, че е измамена и потърсила съдействието на органите на реда."ха ха ха ха
4
2
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 8 години
abe 4ovek ima i takiva koito sa baznadejno bolni i takiva se vazpolzvat ot tova,nali znaete pogovorkata 4e i udavnik i za slamka se xva6ta,poznavam edna takava jena s mnojestvena skleroza deto e tragnala po baq4ki ,gleda4ki i hodji
3
4
 
3
 
! Отговори
Асан от Д.Митрополия преди 8 години
Те татарките са известни с тъпнята си..
2
0
 
19
 
! Отговори
hmn преди 8 години
Само на 56 и вече изкуфяла... трябва и да я глобят, че така е нахранила кастата на магьосниците...
1
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аз не мога да разбера как е възможно да има толкова глупави хора?! С магьосниците изобщо не се говори, не им се отваря вратата и се заобикалят отдалеч на улицата, пазиш си чантата от тях в градския транспорт и тн. Как не се научиха?!