Глобяват сметопочистваща фирма в Добрич

Не изчистила накапалите листа по улиците на града
Обновена: 27 ное 2015 21:40 | 27 ное 2015 21:37, Петя Славова
4
Глобяват сметопочистваща фирма в Добрич
Снимка: архив, Булфото

Кметът на Добрич Йордан Йорданов заяви, че е възможно да глоби сметопочистващата фирма заради непочистените есенни листа.

Той обясни, че неколкократно е говорил с ръководството на фирмата по повод на подавани от гражданите сигнали за листата в центъра и в кварталите, за това, че се трупат на купчини и не се извозват.

Получил е неговото уверение, че проблемът ще бъде решен. Търпимостта на нашите съграждани започва да се изчерпва. Ако трябва, ще наложа необходимите санкции, спрямо фирмата за почистване, но Добрич няма да тъне в мръсотия, каза кметът, цитиран от БТА.

От фирмата "А.S.А. България", която има договор за почистване на града, обясниха, че през тази година листопадът е бил бавен, но след бурята през миналата седмица всички улици и тротоари са били засипани от листа.

Управителят Георги Иванов обясни, че е имало случаи листата да се събират, но да не се извозват, тъй като фирмата разполага само с три машини, които в тази ситуация са се оказали недостатъчни. Георги Иванов увери, че до 5 декември по улиците и тротоарите на града паднали листа няма да има.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
2
 
! Отговори
ГАЛЯ ЩЪРБЕВА преди 8 години
СНИМКА ОТ ТОЛБУХИН НЯМАТЕ ЛИ?ЩОТО СЕВЕРОИСТОЧНА БЪЛГАРИЯ Е ЕДИН *** ДУПКИ РАЗРУХА НАВСЯКЪДЕ.НАЙ БЕДНИЯ РАЙОН НЕ Е ВИДИНСКИЯ А СИЛИСТРЕНСКИ ТОЛБУХИНСКИ РАЗГРАДСКИ КЕФ И РАЗРУХА НАВСЯКЪДЕ.
1
0
 
4
 
! Отговори
Чекист преди 8 години
Човека ви е казал ясно, че до 5ти декември ще донесе парите. Стига сте го притискали...