Задръстване на АМ "Хемус", заради снегопочистване

Само три снегорини работят, съобщи читател на Dnes.bg
27 ное 2015 20:15, Петя Славова
14
Задръстване на АМ "Хемус", заради снегопочистване
Снимка: Dnes.bg

Голямо задръстване, заради непочистен сняг има по магистрала „Хемус“. Читател на Dnes.bg предаде, че има само три снегорини, които чистят снега и пръскат със соли, но това не е достатъчно, за да се придвижват нормално автомобилите.

От АПИ съобщиха, че временно е ограничено движението на камиони в двете посоки на участъка София – Ябланица поради снегопочистване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: снегориниАМ Хемус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
33
 
! Отговори
Хахаха преди 8 години
Жмудиии, за това количество сняг, дали са нужни 20 снегорина, Ъ?Пълно е с досадно грачещи болонки в тоя сайт!
5
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Само три снегорини работят.." А останалите по договор "ловят" снежинките във въздуха!А ако трябва да сме сериозни- хората се делят на два вида- първи вид- създаващи несъществуващи обективно проблеми и втори вид - решаващи обективно съществуващите и допълнително създадените от първия вид хора проблеми.Нещастието ни е в това,че първия вид са некадърници,осъзнали,че не могат да решават собствените си проблеми,но НЯКОЙ ги настанява на властови позиции,за да имат работа хората от втория вид...
4
14
 
48
 
! Отговори
Тъп съм преди 8 години
Какво искате, осем снегорина да чистят първия сняг?Задръстване може да има щото трябва трябва да се поизчака да минат снегорините ... И щото село се изнася ...
3
3
 
51
 
! Отговори
нищо ново преди 8 години
Извинявам се ,но нещо не разбрах каква по-точно е новината та това е да болка познато.
2
11
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Задръстването не е заради снега, а заради това че софиянци се изнасят по родните си места и бързат да покажат какво са напазарували на половин цена. Е премълчават че същото нещо вчера е било на една трета.
1
2
 
74
 
! Отговори
1 преди 8 години
Всяка година едно и също, дебнат снежинките във въздуха и накрая какво се оказва ? Заринати пътища, липса на снегорини, задръствания, катастрофи, изнервен народ и т.н. Не съм сигурен, че това е новина - едва ли хората са очаквали адекватно почистване.