Петима ранени след челен удар на Околовръстното в Пловдив

Няма опасност за живота на пострадалите
24 дек 2015 18:46,
4
Петима ранени след челен удар на Околовръстното в Пловдив
Снимка: Dnes.bg

Петима души бяха ранени при челен удар до мол с играчки в Пловдив.

Жълт автомобил "Рено" се е движил от магистрала "Тракия" в посока Пловдив, а другият с "Голф" в обратната посока. Заради внезапно спиране на трета кола, реното набива спирачки, водачът навлиза в насрещното движение и се удря в белия голф.

При инцидента са ранени петима души. Двете момчета, пътували в бялата кола, която от удара е излязла от пътя и трима спътници от първата.

Линейка откара пострадалите в болница, които са с различни травми, но без опасност за живота.
 
"Този пред мен наби рязко спирачки, аз също спрях рязко, но колата ми занесе и навлезе в насрещното. Така се стигна до тази ситуация", сподели шофьорът на жълтия автомобил пред Dnes.bg. Водачът призна вината си.

По-тежко пострадал е спътник на виновния шофьор, който е спял преди удара.

"Добре съм, добре съм, като се развикаха се стреснах и стегнах, това ме опази", разказва пострадалият от реното. Той е  ранен е в областта на главата, но е контактен.

От полицията призоваха водачите за разумно шофиране по време на празничните дни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: Пловдивкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
10
 
37
 
! Отговори
Каскета от БДЖ преди 8 години
Съсипаха железниците, а сега хората ще се изпотрепят по пътищата. Едно време като имаше влакове, може да закъсняваха, може да бяха бавни, но като се качиш знаеш, че ще стигнеш. И вместо да повишат качеството нашите държавници взеха, че клекнаха пред интереса на частните превозвачи, и търговците на коли втора ръка. На ви сега да видите как се съсипва държавна собственост!
3
8
 
41
 
! Отговори
ала-бала преди 8 години
Ако занесе, няма да е правилно позиционирано Рендето в насрешната лента. Приказки от 1001 нощ. Занасяне = завъртане. Няма как да стане иначе.А *** а докажи, че селтака лъже де....
2
8
 
48
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Не е заради рязко спиране, а заради не спазване на дистанция, онзи ден пътувам за Пловдив по магистралата и изпреварвам един ТИР, и зад мен едно л***йнУо като ми се залепи на 2 метра със 130км. Добре, че не се наложи да намалявам, щях да го питам как ще спре без да ме удари.
1
9
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Този пред мен наби рязко спирачки, аз също спрях рязко, но колата ми занесе и навлезе в насрещното.ТОВА ЛИ ТИ Е ОПРАВДАНИЕТО ЧЕ СИ МУ КАРАЛ ДО БРОНЯТА НА ПРЕДНИЯТ? СЛУЧАЙНО ДА СИ ЧУВАЛ ЗА СПАЗВАНЕ НА ДИСТАНЦИЯ? АМА ОТ КЪДЕ ДА ЗНАЕШ ТАКИВА НЕЩА С КУПЕНА КНИЖКА? ДИСТАНЦИЯТА ОТ ПРЕДНАТА КОЛА ТРЯБВА ДА Е НАЙ МАЛКО ДВЕ КОЛИ РАЗСТОЯНИЕ. ЗА ДА ИМАШ ВРЕМЕ ДА СПРЕШ А НЕ ДА НАБИВАШ СПИРАЧКИ КАТО УЛАВ. А И СПИРАЧКИТЕ И ГУМИТЕ ТИ СА БИЛИ МНОГО ДОБРИ ЩОМ ТЕ Е ИЗНЕСЛА В НАСРЕЩНОТО!!!