Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!

Бежанците излезли от драките, без да осъзнават на кого попадат
18 фев 2016 09:07,
282
Динко от Ямбол... който лови мигранти с голи ръце!
Снимка: Facebook

Динко Вълев от Ямбол съчетава екстремното шофиране на АТВ с... ловене на мигранти. За няколко месеца Динко е хванал най-малко 20 души и то с голи ръце.

Мястото е на метри от границата с Турция, близо до село Долно Ябълково. Динко Вълев и негов приятел отиват да карат АТВ.

"Изведнъж един човек изскочи пред мен, аз го заобиколих и слязох и той се засили отгоре ми, може би да вземе АТВ-то да бяга някъде. Ударих го и той падна на земята, започна да вика: Аллах, маллах. Беше облечен с едни скъсани обувки, яке и една раница на гърба", разказва Динко пред bTV.

От гората излизат още 11 мъже. С тях има три жени и едно дете, както по-късно става ясно – от Сирия.

"Всички мъже, които излязоха от драките, от храстите, се запътиха да мачкат, да се бият, обаче като видяха другите на земята да кървят, се отказаха. Единият имаше в себе си отвертка. Аз знам английски перфектно, единият от тях знаеше, аз им казах, че ако не легнат на земят ще убия един (...) Ти ако знаеш, че ще умреш, няма ли да лежиш?", спомня си още мъжът.

И трите му срещи са били с групи от млади мъже: "Единият го гоних сигурно два километра. Другите бързо се предадоха, защото бяха слаботелесни, а той падна в една локва и тогава спря, щеше да се удави. Много са агресивни тия хора, нямат какво да губят, оставили са всичко".

Според Динко, не сме в опасност, а направо "си заминаваме".

Полицията дошла час и половина, след като Динко подал сигнал на телефон 112: "Час и половина аз съм стоял като пазач над тях да ги вардя, за да стоят на земята. Те ходят, пазят на Лесово, по-оживените части. Ами идете по селата, в тоя Диарбекир!".

Мъжът предлага да се създадат доброволни отряди и да се плаща за задържан нарушител: "По 50 лева на човек или някаква сума на човек хванат, аз тези пари ще ги дам на дом за сираци".

 

Napadnaxa me s dumi nqkvi za alax no dobre che imam opit i....

Публикувахте от Dinko Valev в 14 февруари 2016 г.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


282
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А бе аз съм 90 кг и тоя Динко не го виждам. То само носа му е страшен :)
84
7
 
29
 
! Отговори
От Ямбол преди 8 години
Какво го хвалите тоя,бе?! Тоя е мутрафон и селско тарикатче. Занимава се с пласиране на дрога в Ямбол и ченгетата са го хванали да им снася и разбира се се отчита където и на който трябва! Като не го знаете какъв е какво сте се прехласнали по тоя. Мутрите ли ще ви спасяват пак. Нали мутра си избрахте да ви управлява и вижте докъде се докарахте!
83
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
111, с тези ланци ала мутра от 90-те и с този беден речник определено не е селянин.
82
5
 
10
 
! Отговори
до 110 преди 8 години
нито съм един и същи, нито лая. Просто изказвам мнението си и се съмнявам да е истина. Какво? Нямам право на мнение ли? И ей, сега тръгнах до Ямбол, само за да си кажа мнението. Ако дойде при мен, нямам нищо против да си изкажа мнението, не мисля, че го обиждам.Вие като чуете, че някой пребил мигрант и всичко друго губи смисъл и изпадате в някакви първосигнални хвалебствие. И аз не ги обичам, ама този ми е адски съмнителен. Нищо чудно ямболията да е прав.
81
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В българия ceляниятa е на почит, за туй сме на туй дередже, че герои са ни такива на нивото на Динко.
80
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи нека обощим. Първо пребива един, после от храстите изкачат 11 мъже. Отказват се да се бият, защото виждат ДРУГИТЕ да кървят. Нали беше само един в началото. После гони единия 2 км, а другите през това време се били предали и явно са стояли на място и са чакали да се надбяга с другия, че да се върне и да ги държи час и половина, докато дойде полицията. И всичко това на фона на тяхната агресия и нямане какво ад губят.Дори не споменава да е имало приятел с него.Да беше Чък Норис, разбирам
79
6
 
6
 
! Отговори
Ямболия преди 8 години
тоя ее джигит пазете се от него.... петкоо
78
6
 
9
 
! Отговори
Петко преди 8 години
до 107,105,101 май си един писател...Да не би да те е бил като малук в махалата..много го мразиш...ходи му го кажи в очите, а не от тук скрито да лаеш......Повече като динко
77
1
 
12
 
! Отговори
има решение преди 8 години
Има решение на въпроса!Никакви огради и военни пазачи ! Да се обяви награда за всеки заловен нарушител на границата и гледайте какво става! Ще се явят доста мераклии да да ни пазят от тази бежанска ***!
76
0
 
21
 
! Отговори
7 преди 8 години
Абе нали Бойко и оная шматка Бъчварова ни уверяваха ,че границата се пази и пиле не може да прехвръкне !
75
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като му слишам разказите и глеам вида, ми се струва, че лекинко преувеличава. Някак не си представям как 10-15 души стоят легнали час и половина и той успява да ги удържи.Имам един съученик, все едно гледам него. И той все "отрепва" по 15 души и върши всякакви "геройства". И го разказва толкова умело, че няма как да не му повярваш. докато го научим, че лъже и ние ахкахме като коментиращите тук. Ама сега, като го разбрахме, голям смях пада на разказите му.
74
6
 
8
 
! Отговори
Petko преди 8 години
какВи дилари те гонят, всеки с филма си....ако ги остави да си ходят нали после всички, ще дойдат от тук да минават, и тогава и диларите няма да могат да ти помогнат...теб първи ще надупат....единственото което ги спира до момента да минават масово през България е, че има риск да ги хванем и да откарат 3 месеца н наш мизерен лагер....Помисли малко..евала на момчето..
73
16
 
18
 
! Отговори
Ямболия преди 8 години
Този индивид е *** занимавасе с наркотици ! акций са му правени многократно ! Агент на МВР то е ... типична мутра но го бият голем бой ! харчи парите на Майка си от Англия ..веднъж се бе опитал да подкупи немски полицай и ? лежа 2 дена в клетка на участък в германия жив и здрав да е !
72
1
 
12
 
! Отговори
От 77777 преди 8 години
Цензурата тук е нещо наистина фантастично.Най-обикновени думи са цензурирани. Май скоро почти всички често употребявани български думи ще попадната под цензурата на днес бг.
71
3
 
17
 
! Отговори
Браво на Динко преди 8 години
Браво на този млад човек Динко!Обаче лошото е че,все повече млади момчета и мъже са минали под знамето на дъгата.И освен да се епилират и да си скубят веждите за друго не стават!!!
70
1
 
19
 
! Отговори
77777 преди 8 години
Пита се къде спи МВР и защо се налага Динко с голи ръце да лови нарушители на българската граница? Не е ли по-добре МВР да се закрие и да се създадат отряди за самозащита. Сегашното МВР освен да *** големи пари от нашите данъци и да подпомага престъпността, нищо друго не прави.
69
2
 
19
 
! Отговори
Libra преди 8 години
Извинете, но тоя Динко противоречи на великия ни премиер-слънце! Пожарникар-министър-председателя твърди, че границата се охранява перфектно и не заслужаваме да стоим извън Шенген. Динко и Европейската комисия са лъжци и манипулатори!
68
6
 
28
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Големи топки трябва да имаш за да арестуваш толкова диваци с голи ръце !
67
37
 
18
 
! Отговори
от врат преди 8 години
Динко, ти си отвратителен! От теб ми се п-о-в-р-ъ-щ-а.
66
44
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КЪв е тоя див ***.