Борисов твърд: Взети са всички мерки, за да е спокоен народът!

Премиерът заяви, че властта е подготвена за най-тежкия сценарий
Обновена: 4 мар 2016 16:23 | 4 мар 2016 15:00,
186
Борисов твърд: Взети са всички мерки, за да е спокоен народът!
Снимка: Facebook

Взели сме всички мерки за това българският народ да бъде спокоен. Това каза министър-председателят Бойко Борисов в село Лозенец, Ямбол на въпрос за засиленото полицейско присъствие в столицата, предаде "Фокус".

"Имаме някои сигнали, които трябваше да се проверяват. За това правим това учение по границата с военните, за да сме подготвени за тежки ситуации и да сме проиграли всички възможни варианти, включително със затваряне на ГКПП с Гърция или Македония", заяви премиерът.

Борисов заяви, че не бива да забравяме, че светът е във война. "Българският народ трябва да бъде спокоен, че властта е взела всички мерки и сме подготвени за най-тежкия сценарий. Използваме почивните дни, когато трафикът е по-малък за дислоциране към македоно–гръцката граница", коментира той.

Засилено полицейско присъствие беше забелязано тази сутрин на ключови места в столицата.

Още по темата

Тази сутрин пък стана ясно, че САЩ разполага с информация, че екстремистки групировки като "Ислямска държава" и Ал Каида планират нови атентати срещу американски граждани зад граница, включително в Европа.

"Всички европейски страни остават уязвими за нападения от страна на международни терористични организации", се казва в предупреждението за терористична заплаха, публикувано от американския Държавен департамент.

Нападенията може да бъдат извършени от екстремисти, несвързани с ислямистки групировки, но оказали се под тяхно влияние.

Те може да нападнат транспортната система и други места, където се събират много хора, без предварително предупреждение, предупреждават американски експерти.

Те подчертават, че високата опасност от терористични атентати в Европа ще се запази, докато европейски членове на "Ислямска държава" се връщат от Сирия и Ирак.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


186
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
нямаше да плюем Бойко , ако не беше окрал толкова много пари на народа на България !
57
1
 
22
 
! Отговори
Геговски преди 8 години
Другарю Борисов, хубаво ловите бежанците на границата, ама нашите родни апаши които всеки ден грабят, крадат и мамят народа на едро и дребно кога ще ги изловите?
56
3
 
24
 
! Отговори
БЪЛГАРИН преди 8 години
Бойко ела на площада пред парламента да преговаряме - дали да те пощадим за ГЕНОЦИД над България ??????????
55
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ГЕРБ с цялата власт окрадоха цялата държава - неостана претършувана къща , домакинство , семейство незасегнато от мафиотската организация на Бойко с име ГЕРБ !
54
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Благодарим ви другарю Бойко Тодоров Живков, че денонощно се грижите за нас, бедните българи, рискувайки собственото си здраве, недоспивайки, недояждийки си, недоигравайки мачлетата и партиите белот със Златев.Благодарим ви, че направихте така и зимата да е по-мека.
53
3
 
4
 
! Отговори
Исти преди 8 години
Това за мерките много добре- похвално дори,но народът има нужда също от веселие в празничните дни,от подобряващи настроението на хората и зареждащи с положителна енергия мероприятия: хубаво е да вземете някакви мерки по въпроса.
52
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Лъжливото овчарче !Като го знаем как лъже И тези който са гласували за него не му вярват .
51
1
 
23
 
! Отговори
Бат Колю преди 8 години
Бойко, не си мисли че отвличаш вниманието на хората от реалните проблеми. Бежанците може имат локално значение по местата където са струпани, но избуяващата битова и организирана престъпност не може да ни успокои, ако ще и дарт вейдър да пратиш на границата.
50
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
на бойко внука се е родил милиардер
49
0
 
6
 
! Отговори
mdam преди 8 години
До селянчеЧисто са - 329.24!
48
1
 
25
 
! Отговори
народен съд преди 8 години
Най - голямата грешка на Българите е че не си търсят откраднатите заплати , пенсии , вноски за здраве , данъци , налози , всичко окрадено от дадените управляващи ??????????Българи - търсете си парите ????
47
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"...за да е спокоен народЪТ!"
46
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
30 милиарда , краднаха ГЕРБ - 30 милиарда в ГЕРБ
45
2
 
27
 
! Отговори
селянче преди 8 години
ГЕРБ след два мандата :420 лв. мин. заплата - 97лв. винетка - доплащаш за здравеопазване - скъпи данъци - 1,50 синя зона най важното 30 милиарда окрадени от ПОЛИТИЦИТЕ !
44
3
 
20
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 8 години
Явно за народа са подбрани точните хапчета от фабриката на Тиквата!
43
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Такава МИШКА премиер - да бяга и да се крие и когато отиде в чужбина да говори пред медиите и да заблуждава бедните Българи !Насреща ко имаме едно голямо парче отрязана лента за 25 км . магистрала !за 2-та мандата имаме от 380 лв. минимална заплата вдигната на 420 лв. за цели 2-а мандата откраднатите пари от политиците са в размер на 30 милиарда за два мандата !
42
3
 
24
 
! Отговори
pet преди 8 години
баце малко ти остана!как ще върнеш парите от комисионни от спрените поръчки?
41
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен44.... Мисли Бойко и то как мисли . Я виж ,милият ,как иска да ни спести робията под турска еминия . И измисли че Чинтулов, Раковски, Ботев Вазов са писали неподходящо за еминията и ятагана и най-силните им творби изхвърли от учебниците . За капак измисли, че не било робия ,а било ,,съжителство ,владичество ,, Мисли туркомана, още как мисли !И продължава да мисли еменииската ***, как да ни спести робията .
40
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За разстърел си Борисов! Народа иска да ти тегли по един пълнител. *** неземен
39
1
 
20
 
! Отговори
спомен нЕкЪв преди 8 години
Тоя от снимката много прилича на един друг отминал нарцис който италианците провесиха на едно дърво,Дуче му викаха май.