Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият

Нито съм Чък Норис, нито съм "ловец на глави", казва Вълев
Обновена: 13 мар 2016 14:03 | 13 мар 2016 11:42, Александър Попов
309
Динко АТВ-то: Като видя бежанци ще чакам да ме набият
Снимка: bTV

Динко Вълев стана известен като ловец на мигранти на границата. За 29-годишният собственик на автоморга направиха очерк и в британски медии.

Самият той обаче иска да живее нормално, в нормална държава.

Какво би направил сега, ако срещне бежанци на границата?

Още по темата

"Ще звънна на 112, после ще оставя да ме набият и ще се прибера набит", заяви иронично той пред bTV.

Тврди, че хората му се радват и го подкрепят, а критики чул от малко хора.

Сред недоволните от разходките му по границата са обаче най-близките му.

Приятелката му, например, се "цупела" и го питала защо се набива в очите на хората. Майка му и сестра му също не са въодушевени от известността му.

"Както си карах АТВ-то, един бежанец изскочи от храстите отгоре ми. Каза ми Аллах-мулах, тръгна да ме ръга", връща лентата Динко за деня, в който залови бежанци на границата ни. От там нататък "започна самозащита", сборили се, дошли и други – 10-11 души.

Бежанците се учудили на отпора му, разбрали се на английски, седнали на земята. След което дошли полицаите и ги прибрали.

"Никого не съм пребивал, никого не съм удрял хамалската", казва той.

По думите му той не е „изрод, не съм искал да наранявам някого“, но пък мигрантът е срязал мрежата, влязъл е в България и тръгнал да го ръга.

"Не съм Чък Норис, аз съм достоен човек, който се защити да не бъде премазан. Не съм натръшкал бежанците, просто им казах да легнат на земята. Никого не съм пребил, само се защитавах", каза още Динко.

Хората не се страхували от него и не бил "ловец на глави".


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още по темата: бежанциДинко Вълев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да пратим биячите от околовръстното да ни пазят границата. Повече бежанец няма да мине.
23
3
 
27
 
! Отговори
Бай ви Ганя преди 8 години
Новите бежанци идващи в големи размери не могат да се интегрират. Защо ли? Със съвременните възможности за комуникация и връзки те поддържат комуникация със родното си място и пренасят и културата и така обграждайки се със щит срещу всичко различно от тяхното превземат нови територии и подготвят имплозията на стария континент. ЕС не може да стане новите САЩ и това е илюзията от която не искат да излязат чугунените глеви на Меркел и сие.
22
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички тези глупости ги създават и раздухват журналистите жадни за сензации. Изглежда че вече не е новина бежанец да набие обара или изнасили европеец а новина е европеец да задържи нелегално минал границата човек. Да ви пиkaм на изчанчените принципи на ЕС.
21
2
 
37
 
! Отговори
Ф.С.В преди 8 години
- Браво ! да е жив и здрав Динко -от мен ! - в Швейцария всеки гражданин има право да бъде полицай ако се наложи - След като незаконно са минали границата - а това е много голямо нарушение на закона - то всеки БГ гражданин има право да се защити от такива непознати типове в гората до границата- ако трябва и да ги застреля - не се знае какви са тези хора - от ИД ли са ?? терористи от Либия Египет Ливан ? Нигерия ?или всякакви главорези ?- Напълно подкрепям Динко !! -Даже е постъпил хуманно!
20
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
В София окоро гарата беше невъзможно да се примине, докато полицията не си влезе в ролятаТия ислямски завоеватели с тяхните джихадски колани са свръхопасни за европейското население
19
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия чужденци защо ни са минали през КПП?Терористи и наркотрафиканти.Европа пропищя от тях.Всеки ден четим за престъпренията им.Все някой като тоя Динко ще им се противъпостави
18
3
 
37
 
! Отговори
Мими преди 8 години
Не плюйте момъка излишно, смешни толерасти! Може да е ***, може да е дървеняк, но действията му са били в полза на България! Стилът му на защита на Родината може да е спорен, но е свършил работата на една застава! Навързаната дружинка са просто нарушители на границата на суверенна държава и никакви сълзи и сополи не могат да променят това! И като си помисля за гаврата в Кьолн, ако това се случи на мен (не дай Боже), дълбоко се надявам наоколо да има такъв като Динко, а не измислени толерасти като вас, оригиналничещи пред компютъра без резултат! И накрая, за да се повеселим, хайде да си предс
17
3
 
32
 
! Отговори
Орбан преди 8 години
Всички активисти на БХК в затвора за антибългарска пропаганда!
16
40
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе вижте му снимките на тоз ***,да разберете що за *** е...Срам ме е че е от Ямбол...
15
2
 
43
 
! Отговори
Румбо преди 8 години
Антибългарите от БХК веднага ревнаха!Ама поне разбраха какво е мнението на народа-над 70% одобряват Динко и мразят това НПО!Иначе явно си е малко калпазанин,но от тия стават най-добрите войници!А ние реално сме пред война!И кой ще ни пази?Предателите от НПО-тата,може би?????
14
3
 
28
 
! Отговори
граница преди 8 години
Да се създадат групи от селата за опазване на границата. Така поне ще се създаде работа за някой, а и границата ще пазят. Че иначе граничари няма. Защо не ги има, а полицаите до ти пратят по селата където всъщност има нужда от тях. Или ги е страх че няма да се справят? Или ни искат че май бачкат "за други" ?
13
3
 
37
 
! Отговори
кумчо вълчо преди 8 години
Трийте коментари като обезумяли! Защо не написахте 2 реда вчера за по случай 4-месеца от атентатите в Париж, а? А активисти на БХК могат да се вихрят и да обиждат българите!
12
5
 
22
 
! Отговори
ИРОНИЯ преди 8 години
БХК е обявила награда за главата на Динко - 1 милион Ислямски Долари платими от сметка на ИДИЛ .
11
4
 
32
 
! Отговори
ШОПО преди 8 години
Бате ! Динко !!! Къцай ги ,бе ,не ги жали !
10
22
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Алах мулах" ххаххааххаа ... басиии хахахаха като някакви кучета на исляма..хаахаах как ще му кажат так абеееее.. хахахаах
9
26
 
3
 
! Отговори
кирката преди 8 години
Мирко-кирката : чакаме те е ййййййй тука шта скасаме от бой в Затвора в Сливен
8
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До до 5И какво лошо е направил тоя Динко--че е хванал бежанците-които можеха да влезат в твоят град и да изнасилят някого...Ти това ли искаш бе--или ти е жал че не са те намерили първо теб-та да ти е готино....мутра бил--не---просто е Българин с гражданска позиция-точка.
7
46
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Динко в Сливенския Затвор
6
4
 
47
 
! Отговори
Ей тъпите политици преди 8 години
Награда трябва за човека свършил работата на тези на които плащаме за това. А тях да ги уволнят. И нека има повече като Динко.
5
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимендо 4 --ти талибан ли си...