Очаквано: Златотърсачки погнаха тотомилионера

Петко си сменя номера на телефона, близки го търсят за заеми
Обновена: 29 мар 2016 08:59 | 29 мар 2016 08:32,
64
Очаквано: Златотърсачки погнаха тотомилионера
Снимка: Спортен тотализатор

Както и очакваше, тотомилионерът от Пловдив Петко Семерджиев стана най-издирваният ерген в България. 31-годишният готвач спечели близо 6 млн. лв. от неделния тираж на играта "6 от 49" на спортния тотализатор.

Повечето от дамите се надяват да се доберат до Петко през Facebook, но за тяхно нещастие новоизлюпеният богаташ не си пада по висенето в социалните мрежи, пише "Стандарт".

Още по темата
"Петко е стеснителен като характер. Не си пада много по свалките. Сега от съученички до колежки напират да го видят. Затова си изключи телефона, сега си вади друг номер, за да не му досаждат. Смята да замине на екскурзия в чужбина, докато поне за малко спре шумотевицата около него. Ще пообиколи Европа, тъкмо ще помисли на спокойствие какво да прави оттук нататък", разказват пред всекидневника близки на Петко.

До момента Петко не е имал дълга и продължителна връзка, затова и не бърза да се задомява.

Освен от кандидат-булки той вече е тормозен и от приятели и роднини с молби за заеми. Най-нетърпеливите идват да го издирват в дома му. "Петко трудно отказва и със сигурност ще услужи на много хора, дано само не го завлекат", коментират познати на късметлията.

Петко още не е решил какво да прави с огромните пари, които спечели с фиш само за 6,80 лв. Една от идеите му е да направи верига ресторанти.

Новият милионер вече е уведомил шефовете си в Слънчев бряг, където е трябвало да бъде готвач през лятото, че се отказва. През последните години всяко лято Петко си е вадел хляба в курорта. През зимата той върти гозби в Банско, където го споходи и големият късмет.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Човек, ако наистина си спечелил което е съмнително, но все пак - изчезвай на секундата. Просто си нямаш и на представа в какви приключения ще се видиш, че даже и филмите за американското гето ще ти се сторят песен. Забрави, че ще си живееш със здраве в България с тези пари. Пише ти го човек който си е пострадал.
36
0
 
5
 
! Отговори
121 преди 8 години
Не разбирам защо го накацват като мухи, но тотализатора смени правилата и сега си длъжен да се снимаш обаче парите ти ги плащат не на куп, а само една малка част и остатъка ти се разпределя за 10 години ...така че... преди да го тормозят да се информират
35
2
 
3
 
! Отговори
Акулата от NIKKEI преди 8 години
Пеца да не ме забрави че ми дължиш 5 млн. за оная сделка???
34
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано си ги харчи със здраве и да не хрантути к-вите ,
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има ли хляб ,псеетата се навъртат
32
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 45Има нови правила тотализатора. Задължително е да те изтипосат пред всички. Много глупаво решение.
31
2
 
40
 
! Отговори
Бат Жоро преди 8 години
Петко, тези златотърсачки, които са те погнали, са ги пратили мутрите.... вервай ми!
30
0
 
33
 
! Отговори
Уотч преди 8 години
Ами много е правилно, роднините и колежките трябва навреме да са информирани.
29
2
 
59
 
! Отговори
защо??? преди 8 години
А защо изобщо е необходимо да се казва кои го е спечелил, та и снимка - това правило ли е, за да ти дадат печалбата???
28
11
 
22
 
! Отговори
бай Рангел преди 8 години
Да вземе това момче с парите да построи 2-3 детски градини и да си спи спокойно. Ръцете няма кой да му ги вземе.
27
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много по-добре е да си сиромах в богато село от да си богат в бедно село ,така че Петко бягай от тази държава докато е време щото тук ше останеш или без една пребиена пара или не дай си боже без глава.
26
2
 
23
 
! Отговори
Мечо Пух преди 8 години
(продължение от 31):всяка година тотото има да дава на държавата едни пари за спорта. За да не му се наруши ритъма на печалба, се задържа джакпота, уж не е спечелен, за да глупавите хора да пускат повече фишове и така да се избият парите, които трябва да се дадат. Това работи от много време насам и нищо не се е променило. Няма печаливш. Назначават се служебни лица, които уж печелят, така и печалбата остава в тотализатора. Дават се само малките печалби.
25
5
 
39
 
! Отговори
Мечо Пух преди 8 години
По Татово време криеха спечелилите, защото наистина им даваха парите. Ако криминалния контингент разбере данните на печалившия, той става в смъртна опасност. Откакто излязоха публикации, че спечелените джакпоти всъщност не се раздават, а се дава някаква утешителна сума (20-50 хиляди), тотото гледа да си изчисти репутацията, "показвайки" спечелилите. Вие как мислите, в държава с толко мутри и криминални, дали ще ви е приятно ако наистина сте спечелили, да ви дадат в новините?
24
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Петко бегай у Англия там е най спокойно никoй неможе да те докосне.Куписи една къща и си умирай от смях.Там щеси най споко.Пътища коли всичко е сигорно,у БГ е изврат и милиони да имаш е кучешка работа.Ако са хубави пътищата то пък водачите са пълен ***.щети вземат здравето на някоя магистрала или кръстовище за нищо.Товае сикаджийска държава бегай докато е време.Някоя сутрин може да осъмнеш и отвлечен до като нети вземат и паричките,може вече и плана да тиса скроили.
23
15
 
10
 
! Отговори
алтер его преди 8 години
*** човек , пари не може да задържи. та и този младеж , по погледа му личи ,че е балък и като нищо ще го "поотупат " разни моми и роднини.
22
4
 
18
 
! Отговори
Shark преди 8 години
До Анализ. Ох те тези "скромните от селооо".... да не са ти в къщата.
21
0
 
37
 
! Отговори
Shark преди 8 години
със здраве да си ги харчи. Да си направи една екскурзия по света, да види интересни места и да се откъсне за повече време от досадни роднини и приятели, които със сигурност не са го търсили от години. И моят съвет е - никакви заеми да не дава, няма да си види парите обратно. Да си оправи живота, да помогне на родители, братя и сестри ако има и дотам. Успех!
20
6
 
23
 
! Отговори
Анализ преди 8 години
Успех момче! Постъпвай разумно - ни си пръскай парите с лека ръка , помни кой си и откъде си ...и си вземи едно скромно "момиче от село" - послушай ме и няма да сбъркаш!
19
4
 
15
 
! Отговори
Тихо преди 8 години
Жули Петкооо, сега ти е паднало, иначе няма
18
4
 
32
 
! Отговори
SS преди 8 години
Петко,бягай и не поглеждай назад - има страхотни места по света където ще успееш-имаш си професия и съм сигурен,че си добър в това което правиш,тук хубаво от тези пари няма да видиш !