Остава тежко състоянието на пострадалите край Бело Поле

Мъжът и жената са със сериозни наранявания, детето е стабилно
3 апр 2016 14:28,
3
Остава тежко състоянието на пострадалите край Бело Поле
Снимка: Архив Bulphoto

Със сериозни наранявания са мъжът и жената, които пострадаха при инцидента на жп прелез край Бело Поле. Това каза говорителят на УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" Мария Пойразова.

Тя допълни, че детето, което също е пострадало при инцидента, е в стабилно състояние. Най-тежко е състоянието на мъжа, който е докаран в кома, със сериозно мозъчно нараняване.

Още по темата

"Има така наречената съчетана травма със сериозни наранявания в областта на гърдите и корема, с разкъсване на коремни органи", каза още Порайзова, цитирана от "Фокус". Тя допълни, че пострадалата жена също е със съчетана травма, където сериозно засегнати са гърдите, корема и едната ръка.

Семейството, което пострада на жп прелез край Благоевград снощи беше транспортирано за "Пирогов", съобщиха от болницата в Благоевград.

Припомняме, че малко след 19.00 часа, вчера лек автомобил бе ударен от бързия влак Кулата – София при железопътния прелез на Бело Поле. На мястото на инцидента веднага бяха изпратени екипи на полиция, пожарна и три линейки, които извозиха пътниците от колата до МБАЛ – Благоевград, където им е оказана първа помощ.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
2
 
! Отговори
Блaгоевгрaд преди 8 години
Не зa първи път нa товa място се случвa инциднт. В последните години имa няколко жертви. Крaйно време е дa се постaви бaриерa. Светлиннaтa сигнaлизaция не е достaтъчнa. При зaлез слънце понякогa светлинният сигнaл не ср виждa.
2
2
 
3
 
! Отговори
bros преди 8 години
Леле, звучи брутално... Дано преминат през тоя ад тия хора... Това са си бая тежки травми...
1
2
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
в 21 век да има такива *** хора да се бият с влака това само в българия и индияможе да се случи