Голямото прибиране: 200 000 коли към София

Очаква се интензивно движение по автомагистралите
Обновена: 2 май 2016 07:34 | 2 май 2016 07:30, Александър Попов
63
Голямото прибиране: 200 000 коли към София
Снимка: Булфото, архив

Днес се очаква засилен трафик след великденските празници в цялата страна. Част от празнуващите ще слеят почивните дни с гергьовденските празници, но основната част от туристите в страната и чужбина се прибират по родните си места днес.

Само към столицата се очакват към 200 000 коли, като пътната агенция въвежда промени. Ограничава се и движението на камиони по автомагистралите и най-натоварените пътни направления от 14:00 до 20:00 часа.

Очаква се интензивно движение на входовете на София, по автомагистралите "Тракия", "Хемус" и "Струма".

Засилен трафик ще има и по главен път Е-79 - от Кулата към столицата. По данни на операторите над 50 000 българи са почивали по празниците в съседна Гърция. Днес ще бъдат пуснати две ленти към София на пътя през Владая.

180 екипа на пътна полиция ще следят пътната обстановка в страната.

Стотици българи ще поемат днес пък към Бачковския манастир, където ще има литийно шествие.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
1
 
! Отговори
Mantinela преди 8 години
Hubavi vinetki si nakupiha stolichnite panelni hora - neka da si gi porazkarat malko...da im se poradvat!:-)
33
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ХА ХАААААААААНикой не избира къде и в какво семейство да се роди едни имат други нямат не обвинявай хората човечността е горе в глава и в сърцето ! Ти си завистлив сложи си и ти новите дрехи и излез помни един живот живееш !!! ;)
32
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няколко дена София диша на годината само 2 пъти !!!
31
1
 
7
 
! Отговори
Petar, NY преди 8 години
Do 49Явно не си излизал от България щом мислиш, че София е град..
30
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Селянин 48Някой да те е канил да идваш в София???Аз не искам разни миризливи и мякащи провинциалисти да осмърдяват града.И не се притеснявай за нас, има кой да работи.Но ако не е София ще изпукате от глад мизерници.Едни ходите на гурбет в Европа а другите които не говорите никакви езици идвате в София.СТОЙТЕ СИ НА СЕЛО!!!НЕ ВИ ИСКАМЕ!!!
29
4
 
18
 
! Отговори
Селянин преди 8 години
Стига сте мрънкали бе, големите кореняци! На 2 туби бензин от центъра, но мрънкате че селяните ви правили мизерии тука. Ако не са провинциалистите да вършат вашата работа не ви виждам! Вас ви мързи, мама меси, тати носи! Свикнали сте на заеми, на кредити и на нечий друг гръб да виснете. Не знаете как се цепят дърва, как се обръща градина, как се труди истински! Лентяи такива! Изнежени, неграмотни и мрънкащи ***! За разлика от вас, ние идваме да работим, не на почивка.
28
5
 
13
 
! Отговори
ХАХАААААА преди 8 години
ДО 41-ви. ОТ ВАРНА СЪМ. А ТИ НА КОЛКО КИЛОМЕТРА ОТ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ЖИВЕЕШ С МАМА, ТАТИ, БАБА, ДЯДО И Т.Н. В 2 СТАИ И ПОЛОВИНА В НЯКОЯ ПАНЕЛКА И ДЯДО ОЩЕ ТЕ ВОЗИ НА ЗАДНАТА СЕДАЛКА С ДЕТСКО СТОЛЧЕ СЪС СТАРАТА ЛАДА. БОКЛУУУУУУУУУУУУУУУУУУК.
27
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Do Луди стелуди са тия дето идват да се гърчат за 1000 лв, само и само да са на Софията. Ако си седят по родните места и не дават 400 за наем, пък ако не са мега мърди могат и някой друг домат са засадят и няма да са на минус, но друго си е по чалга заведенията в студентски град.....
26
2
 
7
 
! Отговори
babana sekijam преди 8 години
До ХА ХАААААААААОткъде си на мама златното идиотче?Ако си от село трябва да си по възпитан,селяните ни са умни и интелигентни,а ти не си.Следователно си или манге или фес с вроден *** и пълна духовна тъпота!
25
7
 
10
 
! Отговори
ХА ХААААААААА преди 8 години
ПОНЕЖЕ ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ СЕ ОПРАЗНИЛ ПО ПРАЗНИЦИТЕ ТЪПИТЕ СТОЛИЧАНИ СИ ОБЛЕКЛИ НОВИТЕ ДРЕХИ И КАТО СМЕНИЛИ ПО 4 5 АВТОБУСА ОТИШЛИ ДО ЦЕНТЪРА ДА СИ ПРИПОМНЯТ КОЙ ТУЙ НЕЩО. И ПОСЛЕ ОБРАТНО ПО ПАНЕЛНИТЕ КВАРТАЛИ И ДРЕХИТЕ В НАФТАЛИНА ЗА СЛЕДВАЩИЯ ПРАЗНИК. *** СМОТАНИ СОФИЯНЦИ. ***. *** МИРИЗЛИВИ.
24
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Гледаме поредната серия на "Клонираните (провинциалистите) атакуват".
23
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
яяяя някой от модовете се е засегнал като написах чалгари :D
22
2
 
30
 
! Отговори
Луди сте преди 8 години
Прави се сензация от нещо ужасно. 1-во разни хора от провинцията бачкат като роби за 1 000 лв ,от които 400 лв квартира 200лв разходи и 400 лв храна - и са на нулата,обаче,ако са на родните си места ще са даже на минус. 2-ро България е толкова ПРОТИВНА и СКЪПА дестинация за 70 % от българите,които отиват да харчат другаде понеже им е прекалено скъпо.Българските хотелиери губят 6 млн българи,които могат да идват всяко лято при ниски цени и да не зависим от мизерниците,които идват от др. страни!
21
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Част от празнуващите се прибират !!ОТ!! родните си места днес.
20
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 21Високото грозде е кисело, нали селчо!
19
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 27Защо се изказваш по теми които са далеч от капацитета ти, бе селянино?!Не икономика а теми като плюскане на шльокавица, ритни-топка и чалка са твоето поле за изява.
18
8
 
4
 
! Отговори
asi преди 8 години
стига сте ревали ве ***. софия си е топ
17
5
 
13
 
! Отговори
Умен съм :) преди 8 години
Аз до другия вторник съм отпуска и "Голямото прибиране" за мен не е проблем. Така и не се научихте да си взимате един повече отпуска, за да си спестите киснене в задръствания и хабене на нерви. Но както се казва, проблемът си е ваш - аз си взех още един ден допълнителна отпуска и ще си пътувам като цар другия понеделник. А вие си се ядосвайте как ще профукате 6-7 часа в трафика.
16
3
 
11
 
! Отговори
Другата седмица преди 8 години
Голямото прибиране ще е другата седмица. Тази седмица почти всички сме отпуска и няма да се прибираме към София.
15
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 21 .19 ти не е прав .Ако чакаме от село да ни нахранат одавна да сме умрели от глад.Едно време да, селото ни хранеше.Не знам дали ходите по пазарите и магазините за да видите дали ще намерите бг.зеленчуци плодове,месо.Наще села умряха одавна.