Глобиха го... клалият агне в пловдивски парк

Мъжът заклал животното в оживен парк посред бял ден
5 май 2016 15:00,
43
Глобиха го... клалият агне в пловдивски парк
Снимка: архив Булфото

Пловдивчанин беше глобен 150 лева, защото колил агне в парк в район "Южен".

Фрапиращата случка се разиграла в дните преди Великден. Около 10 часа на 29 април мъжът бил спипан от служители на общинския инспекторат да коли животното в оживения и реконструиран преди няколко години парк на ул. "Георги Кондолов", съобщи "Дарик".

"Според наредбата животни могат да се колят само с разрешение от Агенцията по безопасност на храните и то на определени места", обясни шефът на инспектората Ангел Славов.

На друг пловдивчанин, собственик на заведение, пък е съставен акт, че работи с удължено работно време без да има разрешително за това.

Той е бил предупреждаван многократно за силния шум. Глобата, която го очаква, е от 5 до 50 000 лева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
11
 
9
 
! Отговори
честит преди 8 години
Градовете ни се напълниха с селинжъри. Това, че махнахме жителството е най-лошото. Пълно с дебелог..зи селинжъри с котилото им, нагли, пр.ости. Клати си дебелата снага пред мене, сложило дънки риза, а от пазвата се подват терлиците дето майка му ги е плела на село едно време. ВЪРВЕТЕ СИ НА СЕЛО ПРИ БЕЛЧО И СИВУШКА СЕЛИНЖЪРИ, ОСМЪРДЯХТЕ НИ ХУБАВИТЕ ГРАДОВЕ НА ОБОРСКА ТОР, СИРЕНЕ И БАХУР.НЕ СТЕ ДОБРЕ ДОШЛИ !
4
1
 
8
 
! Отговори
Виц преди 8 години
Овчар излиза от кошарата. Запасва си пояса и потрива мустак. След него излиза овца. Той нежно я потупва и замечтано казва:- Ех, да можеша така и да готвиш...!?
3
12
 
6
 
! Отговори
Шопа преди 8 години
Ако коленето на агне се брои за нарушение, още малко ще вземат да забранят и триченето на кучета. Хайде стига с тези ограничения.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 3 На Агне - ДА, на хора НЕ
1
2
 
17
 
! Отговори
Очевидец преди 8 години
Никога няма да забравя какво видях посред бял ден в Добрич до подлеза на градската градина. Клошар с нож дереше до една боклукчийска кофа умряло куче с цел да изяде месото. Наблюдаваха го сума народ от спирката. И това става на 500 метра от 1-во РПУ на М ВР.