МВР със спецакция срещу нелегалните бежанци

Операцията тече в момента в София и други градове
10
МВР със спецакция срещу нелегалните бежанци
Снимка: архив, БулФото

Спецакция за противодействие на нелегалната миграция се провежда на територията на София и на няколко градове в страната в момента, съобщиха от пресцентъра на МВР.

Полицейски проверки се извършват в хотели, хостели и други места за настаняване, както и на моторни превозни средства, заведения и търговски обекти в съответните райони.

Действията се осъществяват по разпореждане на главния секретар на МВР главен комисар Георги Костов.

В операцията участват служители на ГД "Гранична полиция", Дирекция "Миграция", СДВР и 11 областни дирекции в страната.

От МВР уточняват, че специализираните операции от този вид се провеждат периодично.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още по темата: МВРбежанци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Проверки се правят на граничната бразада! Ама такава няма от 26 години! Къде са граничарите с калашниците и немските овчарки? Две години и 3 месеца съм бил на заставата с калашника и кучето Рекс. Асега къде са заставите кучетата и граничарите с калашниците. Гранична полиция! Те за такова животно не бех чувал! И какво прави тази гранична полиция? Вози се в джипчетата. А граничната бразда е свободна.Няма кльонове няма граничари няма застави! И после правиме акциЙ да търсиме на майка си членката!
7
0
 
9
 
! Отговори
те се виждат навсякъ преди 8 години
КАКВИ АКЦИИ БЕ ХОРА, ТЕ СЕ ВИЖДАТ ПО ЦЯЛ ДЕН КАК СЕ ШЛЯЯТ ПО УЛИЦИ И МАГАЗИНИ! НАЕЛИ СА АПАРТАМЕНТИ В ЦЕНТЪРА, ЩОТО СА "БЕДНИ БЕЖАНЦИ" СИГУРНО И ЦЯЛ ДЕН ПРЪСКАТ ПАРИ ПО ЗАВЕДЕНИЯ ПО ВИТОШКА! ДОКОГА ЩЕ ПРИБИРАМЕ ЦЯЛАТА *** НА СВЕТА - НЕОБРАЗОВАНИ И НАГЛИ И ЩЕ ГИ ОСТАВИМ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ СВОБОДНО ПО УЛИЦИТЕ, СЛЕД КАТО СА НАРУШИЛИ ГРАНИЦИ И ДЕ ФАКТО СА ПРЕСТЪПНИЦИ? СТИГА ПРЕЛИВАНЕ ОТ ПУСТО В ПРАЗНО - ПРОСТО ГИ ИЗКАРАЙТЕ ОТ СТРАНАТА!
6
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредният цирк наречен ,,бежанци ,,Е ,те такова *** -бежанец няма . Те са незаконно проникнали ,нарушили няколко закона и не с а бежанци по всички наши и международни закони .И свободната и демократична преса продължава упорито да ни внушава лъжи и пак лъжи . То и комунистическата преса лъжеше ,ама демократичната по лъжи с ракета не можеш да я настигнеш .
5
0
 
10
 
! Отговори
Haha преди 8 години
Цирк Балкански
4
1
 
11
 
! Отговори
Коце кмета преди 8 години
Какви проверки бе, вносните джагали са баш срещу дирекция Гранична полиция, под прозорците ви?!?
3
0
 
11
 
! Отговори
То преди 8 години
противодействието трябва за започва още на границата!Сети ли се...
2
1
 
20
 
! Отговори
Калина преди 8 години
Театралната група отново се активизира. От какъв зор в хотели? Просто отидете в ромските квартали, а така също и в една от централните части на София, където същите тези лица си пребивават абсолютно необезпокоявани и със знанието и съгласието на тези, които "проверяват"
1
1
 
21
 
! Отговори
Георги преди 8 години
Почна поредното изпълнениена цирк МВР?