Хаос и роми търговци със секири плашат из Слънчев бряг

Улиците да се стопанисват от общината, искат хотелиери
25 май 2016 10:44,
106
Хаос и роми търговци със секири плашат из Слънчев бряг
Снимка: архив, Bulphoto

В курорта Слънчев бряг цари пълен хаос. Улиците са задръстени от паркирани автомобили, алеите са пълни с роми-търговци, включително и на секири. Боклуци са разпръснати навсякъде и общата картина на безпорядък може да прогони туристите.

Вече има скандинавци, англичани, гости от Израел, но ги посрещаме не както подобава. Те няма къде да се разхождат, алармира хотелиерът Веселин Налбантов, член на управата на Съюза на собствениците в Слънчев бряг.

"Колегите са се постарали и хотелите са отворени, но този безпорядък трябва да се оправи, Министерството на туризма трябва да започне незабавни проверки", призова Налбантов от "Труд".

"Искаме улиците и алеите да се стопанисват, както остров Света Анастасия край Бургас, който под грижите на общината се превърна в привлекателна атракция за туристите. Така улиците и алеите може да стопанисва и община Несебър", каза още Веселин Налбантов.

В същото време изпълнителния директор на АД "Слънчев бряг" Златко Димитров увери, че пропусквателните пунктове в курорта вече работят /от 20- ти май/, но засега само предупреждават автомобилистите да не нарушават реда и да си вземат стикери, а от 1 юни ще е в сила контролният режим и режимът за зареждане, който е в строго определени часове.

Синята зона и паякът, както и кола със служители, които ще поставят скоби на неправилно паркиралите автомобили започват работа от началото на юни.

"В момента тече гратисен период, защото все още прекалено много обекти се подготвят за сезона, иначе и аз искам да затворя крайбрежната алея", каза шефът на АД- то. Димитров дори коментира, че тази година няма да има помпозно откриване на сезона, за да се пестят средства за охрана и други нужди.

С всички условия за отдих и забавления ще бъде открит сезонът на Южния плаж в курорта Слънчев бряг. Стартът ще е на 1 юни. Осигурени са достатъчно паркоместа, медицински пункт с оборудване, реанимационен екип, съблекални, душове, кошчета, чисто нови слънцезащитни чадъри. Заведенията край плажа също са в трескава подготовка. На Южната ивица дискотечният сезон ще бъде открит на 3 юни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
1
 
13
 
! Отговори
Петкан преди 7 години
Убре бре бриееее.Айди тие на муриету чи шъ ва изплюштъ.
30
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А по-добре ли е да си на "еко" палатковия туризъм - изяден от комари, вмирисан, готвещ заедно с мухите, да ядеш в пластмасови чинийки и прибори, шерваш тоалетна с 100 - ама сред природата! просто супер!!! :)))
29
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Три пьти я прочетох статията, немога да разбера какво значи роми секирк?Какви роми с секири? Или има някаква нова дума( роми секири) сиртаки ли значи или? Какво са направили немога да разбера?
28
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Могат да го направят нещо между Сингапур и Хонг Конг,ромите с брадвите без брадви,които без туй са от Дубай,едвали някой ги кове,то руда от къде,за Кремиковци нема,пък братовчед им спря да праща,ако се преброи,по триколка велосипед на двама кат раджи,с теятрални чялми,елечета и кат шалвари да возят клиентите навред,ще се направят на индийци пък кой откъде дошъл заради сезона,сградите високи що не са свързали по високите етажи с метал мост конструкции за изглед,расходки,фото,железо пак кат огради
27
23
 
8
 
! Отговори
Аз преди 7 години
Каква е тази журналистическа пропагадна, какви са тези глупости!!! Поне една снимка сложете от курорта, били ли сте там изобщо??? Бяхме по празниците в Сл. Бряг, имаме и апартамент там. Всичко е спокойно, чисто, вече си има туристи, 100 пъти е по-добре от София центъра например :) По-хубав курорт в БГ НЯМА!!!
26
0
 
41
 
! Отговори
oпетков преди 7 години
Като пишете за Слънчев бряг, не слагайте снимка от Варна, нещастни мърляви журналисти. Направете си труда за една подходяща такава.
25
1
 
6
 
! Отговори
ЕЛЕМЕНТАРНО ,БЕ... преди 7 години
"СТОПАНИСВА"------който има пари и е истински собственик!!!СОЦИАЛНАТА и ОБЩИНСКА "орташка кобила"------ВСЕКИ Я ТОВАРИ ....АМА НИКОЙ НЕ Я ХРАНИ !ЗАТОВА -----ВИНАГИ Е МЪРШАВА И..... ПРЕД УМИРАНЕ!!КООПЕРАЦИЯТА -----НЕМА ДА ОПРАВИ.. НАЦИЯТА !САМО ---ШЕ ПОВИШАВА ИНФЛАЦИЯТА!!!!!!!!!
24
2
 
31
 
! Отговори
Курортиста преди 7 години
Е да, ама тука по форумите нали все ни съветвате, че кой почива в Гърция - не е патриот?!?Затова патриотично приемате *** и плувате сред фекалиите в родния курорт.
23
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С дърти номенллатурни кадри е така
22
2
 
13
 
! Отговори
Тиквата преди 7 години
До 23 : Да , мислим за него, и му мисля дървото ! Този човек съсипа България и унищожи Народа й , докара ни до просршка тояга а поколенията напред обрече да връщат милиарди дългове!
21
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама то Слънчев Бряг някакъв курорт ли е? Аз си мислех, че е огромен бордей за хора, които искат да правят секс по улиците, да се друсат, да се напиват, да скачат от балконите и да плащат дебели сметки на псевдолекари в изтрезвителните линейки. Аз под курорт разбират нещо съвсем друго.
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма оплаквания от туристи!Ама нали е Мутра,94744 иска само от гювеча той ***!А те ромите са свикнали да седят гладни, кво му пука на мутрата!
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Искаме улиците и алеите да се стопанисват, както остров Света Анастасия край Бургас, който под грижите на общината се превърна в привлекателна атракция за туристите. Така улиците и алеите може да стопанисва и община Несебър", каза още Веселин Налбантов." тоя остров не беше ли на доган
18
0
 
43
 
! Отговори
Вин преди 7 години
Прочитайки заглавието си помислих,че едва ли не ромите със секири вършеят из курорта,като в роман на Сенкевич!То бива борба за импресии,но чак пък толкоз...
17
1
 
33
 
! Отговори
Striker преди 7 години
Абе, я мутрите с хотелите и мужикистанските турсисти да си стопанисвате тая дупка! Баааси наглярите!
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ееее,ама нали това новите работни места разкрити от правителството(става въпрос за ромЕте).
15
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И пак няма да ви дойде акъла ***'а ви печелбарска.
14
2
 
26
 
! Отговори
българина преди 7 години
Държавата била лоша и не трябвало да се намесва, социализма бил лош... Но иначе цялото световно земеделие е на субсидии и както всички банки и концерни...
13
1
 
40
 
! Отговори
Халкидики преди 7 години
През хикса ми е за Съни бийч!
12
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това гето трябва да се затвори!