12 задържани при акция в Галиче, защо – не е ясно

Не се справяме с битовата престъпност, призна Бъчварова
26 май 2016 09:44,
16
12 задържани при акция в Галиче, защо – не е ясно
Снимка: архив, Bulphoto

12 души са задържани при специализирана полицейска операция, провеждаща се и в момента, в Галиче, съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова пред bTV.

Тя обаче не уточни кой точно и по какви обвинения е задържан. По думите й МВР работи по сигнали от Галиче в последните 2 месеца.

"Нашето желание е да успокоим ситуацията и да разследваме всички случаи, по които има подадени сигнали", допълни Бъчварова.

Вътрешният министър допълни, че специализираната операция не е свързана с палежите на автомобили в града от последните дни.

"Просто съвпаднаха обстоятелствата, вероятно ситуацията е толкова напрегната, че е естествено да се случи", допълни Бъчварова.

"По отношение на битовата престъпност не може да участва само МВР, опитваме се да ангажираме всички институции", допълни тя и заяви, че битовата престъпност е приоритет номер едно за ведомството й.

"За съжаление към този момент не се справяме, както бихме искали с битовата престъпност, но мога да уверя всички, че правим всичко възможно да променим това", каза още Бъчварова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
0
 
! Отговори
ЛОГИКА преди 7 години
..КОГА ЩЕ ГИ ХВАНЕМЕ ИКАК ДА ГИ ПОКАЖИМЕ НЕ ЗНАЕМЕ ,НО ВСЕ НЕЩО ЩЕ НАПРАВИМЕ,,-МИНИСТЪРКАТА
15
0
 
2
 
! Отговори
До Курти Костоф преди 7 години
Аз не виждам милиционер как ще изкара и 1 (един) ден на свободният трудов пазар.Когато имаше народна милиция, когато хулиганите се караха най-тежката заплаха бе "И милицията не може да те спаси!" Тогава, при мрачния тошоталиризъм нямаше бандити. Сега цари пълна полицейщина. Милиционерът бе скромен, но решителен и подготвен човек. Един ден в седмицата физическа подготовка - дебел милиционер може да е имало, само че аз не съм виждал. както и слаб полицай не съм виждал - може да има.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От време на време хващат някое тревоманче и два стръка канабис и отчитат дейност. Ако трябва да хванат крадец или друг апаш, просто не ги търси.Цялата милиционерска пасмина трябва да се уволни и да се назначат нови хора, при нови правила, нови ръководители и администрация.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кка е по-правилно да се каже?Мафиоти-демократи или демократи-мафиоти?
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази защо още не е подала оставка?!Толкова много поводи има за оставката й, че трябва да си много дебелокож да не я подадеш.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално е да не се справяте с битовата престъпност, защото гръбнакът й беше пречупен още по времето на Цв. Цв. Или поне той така каза.
10
0
 
4
 
! Отговори
Каналин Цолоф преди 7 години
Госпожице Нестерова, кладенеца пресъхнал ли е?
9
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли имам чувството, че утре всички тези ще са си в къщи ?....
8
0
 
9
 
! Отговори
diavolcheto преди 7 години
Ами то битовата престъпност или изобщо престъпността си е сериозна работа и иска яко д.*** за справяне!То не е като да гласуваш против награждаването на Нешка Робева и да я плюеш, че цитирала леля Ванга, мир на праха й!Нали, г-жо социолог-министър на едно от най-отговорните министерства!
7
3
 
16
 
! Отговори
Курти преди 7 години
Мързелива Болшевишка работа. 150 хил. трудоустроени, ментално сакати същества, с много права и "задължения" според закона какви!? Просто е много Гот да получаваш пари без да работиш. А за МВР това е стил и ежедневен маниер. Закривай, Уволнявай, Разформировай. Аз не виждам милиционер как ще изкара и 1 (един) ден на свободният трудов пазар.
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да не се справяте с нищо!? Опазването на пияните абитуриенти върви добре!
5
1
 
13
 
! Отговори
до долният преди 7 години
Как да не се справят с нищо?Ако знаеш какви торти въртят в ке не фа, ще се уплашиш.Тия кила требе да се поддържат.
4
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мвр е предимно съставено от корумпирани тумбаци, те не се справят с нищо
3
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бабата пак е силно объркана. Ходи гледай внуци.
2
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"За съжаление към този момент не се справяме, както бихме искали с битовата престъпност, но мога да уверя всички, че правим всичко възможно да променим това", каза още Бъчварова.Това недоразумение на този пост чак сега ли разбра, че не се справят с битовата престъпност?(да не говорим за другите видове!) Понеже досега изказванията бяха от вида:"Колко сме добри и велики!"....
1
1
 
27
 
! Отговори
мафиотска история преди 7 години
галиче - типична картина на вилнеещ мафиотски клан.знае се защо ги задържат, за малко ще бъде, не разгласяват причината, че е неудобно някак си.