Браншът в защита: Плажовете ни по-хубави от гръцките

Черноморието ни било по-чисто и по-подредено
26 май 2016 21:21,
87
Браншът в защита: Плажовете ни по-хубави от гръцките
Снимка: архив Reuters

Плажовете в България са много чисти и подредени в сравнение с 99% от плажовете в Гърция. Това каза пред "Фокус” Венцислав Левов, концесионер в к.к. Слънчев бряг, във връзка с излезлият на 25 май доклад , според, който европейските плажове стават все по чисти, а България е една от страните, чиито плажове не отговарят на качеството.

Още по темата

По думите му, с много малки изключения всички концесионери се справят много добре с плажовете. "Заради условията всички държат да има спасители, да е чист плажът, да има медицинско обслужване – всичко, което е най-важно да го има”, заяви Левов.

"В Гърция – там много рядко на някой плаж може да видите спасители.Това е много важно. През лятото имаме дни, в които се спасяват по над 100 човешки живота на ден, но това нещо не се коментира много и при нас и по медиите. А когато стане инцидент в планината всички се втурват, в което няма нищо лошо. Дали е един или са сто трябва да се помогне по всякакъв начин”, допълни концесионерът.

"При нас на морето не се обръща внимание. Нашето море е такова, че следобед е по-бурно морето. Неслучайно е наречено черно. При мен на плажа съм имал дни, в които на ден съм вадил по 30-40 човека от водата, които се давят, особено август месец, когато е най-лошо морето”, каза още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сезонът в България е юли и август.Но през август от край време има мъртво вълнение и се давят хора.Да ти взимат пари за колата,за чадър и шезлонг за въздуха дори това не е нормално.Да живееш на принципа ден година храни и нека го одера жив па ако ще да идва догодина,
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Природата е по-хубава в България, но само толкова. При поддръжката, вкл. чистотата, сме много зле.
52
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
добре, ще се съгласим, че морето ни е хубаво, ама как да го ползваме? НЯМА къде човек да си опъне кърпата, навсякъде разни хора събират такси, пълно е с тъмнички с царевици и т.н., яко се краде. Къде е спокойствието? т.нар. концесионери са си присвоили плажовете, а тука разни драскачи искат да ни убедят колко било хубаво. Като природна даденост е хубаво, ама в човешката дейност го е направила ужасно!
51
6
 
4
 
! Отговори
пак аз 74 преди 7 години
Помолих ви да сме честни,а ми сложихте минуси , Ама е сега ще кажа минуси :Тасос-скала потамя : канала се излива на плажа-Да ,е там при лодките ,идете и вижте, "мраморния" им плаж-един багер рие и хвърля камичета-Мерси, ол инклузива същото ***...о. - тъпо село с милярди Осиии.Вурвуру - гърка ни излъга с картинките и ни даде "студио" 15кв за 3 възрастни със стари мебели- морето кафяво от изгнили листа,пясък кафяв . Атина - мръсен каменист плаж. Паралия катерини -бррррр. Скука и селяния
50
0
 
5
 
! Отговори
Кирил Софийски преди 7 години
Къде това ,че не разбрах ?!?! Ние с тези драскачи комай живеем в различни държави!!! Защо си въобразяват ,че като казват на черното -бяло и то ще стане бяло ?!?!?!Няма по-голяма гнус от "вашето море" !!! Особено тази година ! Липсва персонал ! Пълно с джипсита ! Никой не чисти плажовете ! няма елементарни хигиени принадлежности - тоалетни ,душове ,кошчета за *** ! Е , има исключения но те са като оазиси в мръсотията и простотиятаV
49
1
 
13
 
! Отговори
аз преди 7 години
Всеки,който е ходил поне на 5 плажа в Гърция знае,че там морето е спокойно,плитко и безопасно,дори и без спасители.Ако смятат че подредено значи набито с платени чадъри-объркали се се.Не е това начинът да се привлекат повече туристи.
48
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плажовете в България са много чисти и подредени в сравнение с 99% от плажовете в Гърция. Това каза пред "Фокус Венцислав Левов,Тоя *** ходил ли е въобще в Гърция?
47
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Плажовете в България са много чисти и подредени в сравнение с 99% от плажовете в Гърция."Бяха чисти и подредени преди има-няма 25-30 години. Природата ни е дала красиви места, но алчни за печалба новобогаташи ги превърнаха в бетонни гета.
46
1
 
15
 
! Отговори
Студент преди 7 години
Пълни глупости!Тия сигурно са много вярващи,та сами да си вярват на приказките?!С тая скъпо тия и излагация накъдето и да погледнеш скоро няма да ни привлечът! Бяхааааа,бяха хубави, хе-е -е-е,някога,а сега нито са уредени както трябва,нито са достъпни за обикновения бълга рин! Докле се не оправят наистина,а не само да си вярват някои - хе ни Гърция,хе ни Турция,хе ни Италия,те ни Испания...Ами как! Ето до какво заслепение води алчността на тия концесио нери!
45
8
 
6
 
! Отговори
хайде да сме честни преди 7 години
плюсове - в БГ е евтино, хотелската база е нова и хубава, уютни пясъчни плажове,много развлечения и достъпни удоволсвия,уникална природа-планина и море.минуси - презастрояване, кратък сезон, замърсяване на морската вода.Сравнение на база цена-качество с Гърция,Израел,Испания,Италия иТурция
44
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, в момента рускините се котират по - високо от англичанкие. Явно не си ходил близките 15 години на море. Взимали били точки за рускиня... Това беше преди повече от 20 години. В момента се взимат точки за германски лелки и английски тинейджърки. За български състезателки по гребане и вдигане на тежести се издава и почетна грамота.
43
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плажовете бяха по -хубави. Вече не са. Особено като заплуват из морето ония недоочистени отпадни води от хотелите...
42
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аха, вярвайте си.....Цената на чадърчето още ли гони 10 лева? А на шезлонгчето 6? Едни момченца без вратове още ли се разхождат и разгонват тези, които си носят чадъри? Ешерихия Коли още ли се плацика в морето или не й е дошъл сезона?То почивката не е само до чисти плажове, като няма кой да отиде там - нормално е да са чисти....
41
0
 
14
 
! Отговори
Пича с Москвича..... преди 7 години
.Пажовете в България са много чисти и подредени в сравнение с 99% от плажовете в Гърция.........каза пред "Фокус Венцислав Левов, концесионер в к.к. Слънчев бряг,.....
40
4
 
2
 
! Отговори
Гръцката граница преди 7 години
Чакайте *** до като ви се изясни на ГРАНИЦАТА с мързелива ГЪРЦИЯ!
39
0
 
1
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До Loyko Пиши на БЪЛГАРСКИ БРЕ
38
5
 
2
 
! Отговори
az преди 7 години
Hodq na pochivki v mnogo darjavi,no vsqko lqto sam v Bg na more I e super.Kef ti shumni mesta,kef ti spokojni.
37
4
 
7
 
! Отговори
Loyko преди 7 години
Palni gluposti.Statija za nevezi hora.Koito e hodil navsiakade po svetovnite plajove znae kakvo e ustroen plaj.Pri nas e palna skrab ,che i se plashta za nishto.Pak lazem sami sebe si.
36
15
 
4
 
! Отговори
хаха преди 7 години
Тролът с удоволствие отивал у Византийско и си прекарвал чудесно заедно с едно 50 000 африканци и араби, населяващи гръцките плажове.
35
5
 
14
 
! Отговори
турист преди 7 години
.. та след като финиширам с нашето лаjно-морие с удоволствие отиваме с приятели у византийско за седмица-две да се наследим на истинска морска почивка!!!