Турски студент олекна с 2000 лв., нарекъл полицаи "гяури"

На Разпети петък карал с 2,24 промила, блъснал се в барче
27 май 2016 13:14,
105
Турски студент олекна с 2000 лв., нарекъл полицаи "гяури"
Снимка: архив, Bulphoto

2000 лв. глоба на полицай ще заплати турски студент от Русенския университет, който скочил срещу служителя на реда и го нарекъл "гяур".

Преди това младежът получи условна присъда и пробация заради посегателството си срещу полицаи и управление на автомобил след употреба на алкохол.

Той бе осъден вече на такава глоба и от другия служител на реда. Студентът се нахвърлил срещу санкциониращите го автоконтрольори, нарекъл ги "гяури" и им показал среден пръст, пише "24 часа".

На Разпети петък, 11 април 2015, младежът бил спрян от полицията, докато карал автомобил с 2,24 промила алкохол. Той спрял пред барче край Русенския университет, като се блъснал в тентата му. Държал се твърде грубо и цинично с полицаите, отказвал да даде проба за алкохол и дори блъскал и псувал на турски език униформените, обръщай се към тях с добре познатото обръщение от времената на Османската империя.

При опита на служителите да му направят проверка за алкохол, студентът не издишвал въздух в тръбата на дрегера, дори я дръпнал от устройството и я изплюл на земята. Псувал на турски език и сочел демонстративно среден пръст, е записано в обвинението.

В крайна сметка, развилнелият се студент бил задържан и обвинен, че е повредил тента на обекта, струваща около 200 лева. За тези си деяния студентът от Турция получи условно наказание от Русенския районен съд – 6 месеца лишаване от свобода, изтърпяването на което се отлага за изпитателен срок от 3 години.

Вторият от огорчените полицаи обаче също настоял за възмездие за обидата "гяури" , което според него са неимуществени вреди. Той бил дълбоко разстроен след инцидента, довел до уронване на престижа му пред колегите. Униформеният дори подал рапорт за пенсиниране, въпреки че можел да продължи да работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
1
 
30
 
! Отговори
Чоко-Боков преди 8 години
Ако бях на полицаите щях да го спукам от бой и после ако някой пита да кажа че е паднал по стълбите щото е бил пиян
43
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
а защо не е екстрадирано кучето незабавно в Анадола?
42
1
 
13
 
! Отговори
Суека преди 8 години
Щом обижда на *** глоба , глоба и пак глоба и то солена и обществено полезен труд *** с *** !
41
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всеки примитив може да ме нарича както си иска, не виждам защо трябва да се обиждам. Ако се връзвах на всеки ***, време нямаше да ми остава за всичко. Ето, обиждал, получил присъди, глоби ще плаща.... да се научи. Хич не ми дреме как ме наричал поредният примитив.
40
36
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За първи път съм съгласен с някой турчин!Всички полицаи са такива!
39
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 46Ако така правиш в турция ще изгниеш в някой турски затвор и сигурно ще си кадъната на много от затворниците
38
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Интересно ако някой от нас отиде в Турция и се дължи така дали ще се размине само с такова наказание, а?
37
1
 
30
 
! Отговори
Чоко-Боков преди 8 години
Малко му е на тоя!!! Трябва да е на някакво място като Белене да видим дали пак така ще прави!
36
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, защо не са го изключили от университета тоя ***?! Защото с това си поведение петни името и на университета в качеството си на студент. Та освен с глобата и пробацията трябваше и демонстративно да го изгонят и да му спрат студентските права за България, пък да ходи да учи на ... си.
35
43
 
4
 
! Отговори
Баязид преди 8 години
Прав е студента, евала на такива хора!
34
4
 
13
 
! Отговори
Ali Kemal преди 8 години
Ako az biah na policaite s shutove shtiah dago pratia v Turcia,tui ako go napravi na turskata jandarma taka da se rebche male nemise misli kvo shte stava
33
2
 
17
 
! Отговори
Шаран БГ преди 8 години
Язък !! Всичките ми мераци да стана полицай, отлетяха! Това са хора на властта и реда и... какво? Независимият в Русе го осъдил условно. Интересно, ако на мене ми покаже среден пръст и ме нарече "***", колко ще ме осъди русенският независим, че съм му счупил правоверната глава ??
32
2
 
8
 
! Отговори
da преди 8 години
До Баси ДържаватаПретенцията на полицая е частна и тука държавата не участва в събирането. Ще си ги плати, щото ЧСИ-тата съумяват да съберат дългове даже от такива, които нищо не дължат :)
31
4
 
29
 
! Отговори
Възмутен преди 8 години
Пуснете го на Динко Ямболски...
30
3
 
19
 
! Отговори
Баси Държавата преди 8 години
Много ми е интересно след като е наложена дали е събрана или държавата пак ще пие студена вода?А това *** ако съм от полицайте дето са го хванали такъв бой ще му хвърля без да ме интересува дали ще ме уволнят или не.Деее...................ба и лай ното дее..........ба
29
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Оказа се, че в този сайт думата г.яури е забранена.Тази дума я има в статията, турчето така е нарекло полицаите.
28
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Nqma zakoni. Trqbva da go izklyuchat ot universiteta İ da go izgonqt ot Bulgaria. I az sam ot turski proizhod, no znam kakvo e uvajenie za razlika ot mnogo drugi. Vijdal sam mnogo takiva, nemogat da obelvat I edna duma na balgarski, no zavarshvat. V sliven imashe mnogo takiva tikvenici.
27
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2,24 промила-за турчин си бил направо трезвен,я ги вижте в Якоруда
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
MALKO MU E GLOBATA
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Уш е дошал да научи Бьлгарския език, а псува Бьлгарските Полицаи! У неговата турция такива лекенца хич не ги жалят! Бой бой бой до истрезняване! После им налива ли кофа с вода за добро утро, и пак бой до сьмване!