Без тапи по "Тракия", 4 обаче ще са на "Хемус"

Лятото по пътя от строителна гледна точна ще е горещо
1 юни 2016 07:37,
7
Без тапи по "Тракия", 4 обаче ще са на "Хемус"
Снимка: архив, Булфото

Това лято по магистрала "Тракия" няма да има тапи. На "Хемус" обаче ще има 4 конфликтни точки. Най-тежък ще е участъкът от София до Ябланица. Продължава и ремонтът на главния път на Велико Търново.

Лятото по българските магистрали от строителна гледна точна ще е горещо - защото горещ асфалт ще се полага, задължително ще ремонтираме, коментира пред БНТ регионалният министър Лиляна Павлова, която апелира към гражданите за търпение.

По отношение на Националната програма за енергийна ефективност Павлова заяви, че тя има много преимущества.

За тази 1 година имаше скептицизъм, но хората видяха че никой не им взе апартаментите и е напълно безплатно санирането. Могат да бъдат санирани и още 700 сгради стига да няма обжалвания, каза тя.

Според нея програмата е възможност за подпомагане на малкия и средния бизнес в строителния бранш у нас.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На правителството на БСп не му бяха дадени шансове, Герб организира митинги срещу него от първия ден, докато Бойко има такъв медиен комфорт, какъвто и Путин няма.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
когато строят н нормалан бяла държава качеството е задължително МИНИМУМ 5 години - това е гарнацията. Като строят у нас след 2 седмици магистралатга рухва. тоав е, защото се раздават пари на определени фирми, наказанията са смешни или никакви, не се даав АКт 16, но се открива обекта, защото се бърза.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съгласен съм, че строят, правят уж нещо, но поне да беше качествено! Да речем за 5-10 години поне! Има много направени неща, които не изкараха и година и започнаха ремонт = още пари от нашия джоб... Във всяка развита държава крадат от проектите, но унас прекаляват! А и докато виждаме само строителство, а заплатите и пенсиите да по 2лв няма как да стане... Корупция се шири навсякъде, те ми се хвалят, че един път построили...
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 3:Странно заблЮдена личност си!
1
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каквото и да си говорим правителството на ГЕРБ построи много неща и продължава . Спомнете си правителствата на БСП-ДПС нищо и половина . Само крадене и грабежи на банки . Затова народа пак ще гласува за ГЕРБ .