Тя не е абитуриентка! Тя е майката на абитуриента

Мрежата завря по болярката Анелия: "Браво, майче!"
1 юни 2016 07:07,
167
Тя не е абитуриентка! Тя е майката на абитуриента
Анелия със сина Кристиян на бала. Снимка: Facebook

Красива болярка стана новата звезда на България във Facebook. Стотици пишат на стената на Анелия Дамянова, след като чаровната брюнетка се появи на бала на сина си Кристиян като негова дама.

19-годишният зрелостник от Професионалната гимназия по туризъм "Д-р Васил Берон" избра именно майка си, а не своя връстничка, за да мине с нея по червения килим в центъра на Велико Търново.

Анелия Дамянова придружи сина си на бала, облечена в дълга червена дантелена рокля, с елегантната прическа и изтънчен грим. Тя признава пред "Стандарт", че преди да приеме поканата на Кристиян, е имала известни притеснения.

Двойката събра погледите със стил, а снимките се превърнаха в хит в интернет.

"Прекрасна", "Красавица", "Браво, майче", "Супер. Страхотна идея. Браво на сина ви. Това е достойна постъпка и страхотен пример за всички", са част от коментарите в страницата на жената.

Мнозина коментират, че Анелия дори е по-елегантна от много зрелостнички. Други не вярват, че дамата за бала на Кристиян е майка му. Близките й обаче я посъветвали да се съгласи, защото в днешно време много младежи дори се срамуват от родителите си. Анелия има и още един син - Виктор, който завършва осми клас.

Кристиян вече се е явил на изпити във Великотърновския университет "Св. св. Кирил и Методий". Смята да учи социални дейности.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
90
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Една време благородниците така са били; вдига се цялото семейство и отива на бал. На когото му се танцува - танцува, останалите седят отстрани и разговарят. Нямало е такова нещо - балове за 20 годишни, оставени на самотек. А девойка да пуснат току-така без мама, баба, леля, татко, чичо или друг - изключено. Четете "Война и мир", "Гордост и предразсъдъци", четете който си щете роман за живота на аристокрацията.
89
8
 
5
 
! Отговори
карлсон преди 7 години
До ВаляВаля ,моите уважения но именно абитуриентският бал е границата ,която разделя момчето от мъжа...преди тази тънка червена линия беше казармата...елементарно е и ти пожелавам ако имаш син да не се опитваш да му бъдеш дама на бала...идеята е кофти
88
5
 
17
 
! Отговори
Валя преди 7 години
До карлсонГлупости. По-скоро момчето ще знае какво е уважение към дама. Аз като жена гледам с по-голямо доверие към мъж, който може да излезе на бала с майка си под ръка и достатъчно мъжко самочувствие да не се влияе от *** забележки.Това изобщо, а в случая, като гледам сина, едва ли ще се затрудни да си намери булка, като гледам майката, едва ли е останала без внимание на мъж/мъже и е втънала в дребнав надзор над детето си.
87
11
 
5
 
! Отговори
карлсон преди 7 години
До Валяа защо пък мама и татеда не намерят и една хубава булка на детето па да му направят и една красива сватба особено след ,като мама му е прецакала бала ?!...
86
6
 
19
 
! Отговори
Валя преди 7 години
Що за глупости са писали някои отдолу? Що за отношение към жените и майките? Значи, когато мама ражда, кърми, не спи нощем, трепери да не се разболее детето, готви, мие, пере, глади, чисти, изслушва, съветва сина си - всичко е наред. Но да отиде на празника му - пази Боже, как може! Може, де, ама да не се вижда. Бурка да й турим, каква е тази показност от нейна страна.Бащите също. Защо да не си хване тате щерката под ръка и да я отведе на бала? На сватба как я води да я предаде на младоженеца.
85
9
 
12
 
! Отговори
лудия макс преди 7 години
едно гадже на неговата възраст би му отивало много повече...а майка му балната си песен вече си я е изпяла и то и личи ....
84
4
 
11
 
! Отговори
А трябва преди 7 години
До VelvetЗащо не? Родителите имат най-голяма заслуга, децата им да изкласят до бал. Всъщност неподходящото е младежите и девойките да се кипрят като принцове и принцеси, а родителите им да надничат отстрани като прислуга на бала на господарите. На такова събитие родителите трябва да бъдат на почит, да вижда цялото общество, че те са хората отгледали и изучили младите.
83
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
КАТО И ГЛЕДАМ ФОТОСЕСИЯТА ВЪВ ФЕЙСА НА ТАЗ АНЕЛИЯ МИ ПРИЛИЧА НА ПРОФЕСИОНАЛНА ДОБРЕ ПЛАТЕНА ТРОШАЧКА!
82
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дайте пак нещо за кифлата с 250 човека, тия тук не са ми интересни, иначе мамчето добре изглежда, ама дали е ходила до Дубай, дали не е ходила не се знае !
81
3
 
12
 
! Отговори
коци преди 8 години
ПРЕКРАСНИ СА !
80
8
 
16
 
! Отговори
Едип преди 8 години
Фройд в момента се върти като вретено в гроба си. Казусът по Фройд е като за учебник!
79
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Двамата изглеждат супер, усмихнати, да си гледат живота и да са щастливи. Какво тук сте ги захапали злобно, забавляват се хората, ще си ходи момчето на бала, както и с който си иска??
78
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въх, ми такова мамче си е жива беля. Колко ли пожелания от рода на "да т.... ... ....та" отнася от приятели и познати?
77
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя като му гледам тъпият поглед си мисля че може и да я "бамка".
76
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А на челото и пише "Аз съм от провинцията".
75
19
 
8
 
! Отговори
reader преди 8 години
Горкото момче...
74
16
 
9
 
! Отговори
потресен преди 8 години
Като тръгнат с детските колички едни млади майки облечени секси са ми толкова смешни па и ако вземат да флиртуват със самец ай , ужас ама има и едни други българки с мъжле чужденец ай ай ай що така .....
73
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази тема се изтърка от миналата седмица още, но тук нещата вървят бая назад. Така решили - така направили.Не виждам кому влиза в работа изобщо.
72
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Така е Тина, много си права, но пак опираме до бащата. Ако бащата е стабилен, майката няма да се фиксира върху синовете си, самият той ще предприеме нещо, заради тях или поне от ревност.
71
10
 
11
 
! Отговори
Velvet преди 8 години
Ами с право е имала притеснения преди да приеме поканата на сина си, хубава е безспорно,но хайде да не превръщаме баловете в родителски срещи, това може да придобие масовост и синовете да ходят на бал с майките си, а дъщерите с бащите си, нали става дума за достигната някаква зрялост все пак?