6 от 8-те издирвани за мелето в Слънчев бряг – с белезници

Бъчварова похвали полицаите по случая, работили без пропуск
Обновена: 9 юни 2016 20:03 | 9 юни 2016 18:42,
61
6 от 8-те издирвани за мелето в Слънчев бряг – с белезници
Снимка: архив, Булфото

Шестима от обявените за издирване осем лица, свързани с престрелката в Слънчев бряг на 8 юни вечерта, вече са арестувани, стана ясно от извънреден брифинг на полицията в Бургас.

Сред задържаните е и Божидар Георгиев, собственик на заведението, където е станало мелето.

Все още се издирват Иван Терзийски и Радослав Димитров, уточниха от полицията, цитирани от 24 часа.

Калоянов припомни, че към момента има едно повдигнато обвинение по повод убийството на един от гардовете. Обвинението е срещу Тодор С. Работи се и по съпричасността по прострелването на Желязков. По думите на комисаря, Тодор С. има криминални прояви в неблизкото минало. А за останалите - установени са всичките им деяния и профилът им, каза Калоянов.

Още по темата
"Установени са всички лица, които имат отношение към инцидента. Задържаните до момента са 19", заяви в вътрешният министър Румяна Бъчварова в Бургас преди минути.

По-рано днес полицията обяви 8 души за издирване. По-голяма част от тях вече са задържани. В неизвестност остават двама. Задържан е и съдържателят на заведението в Слънчев бряг, в което стана престрелката.

Бъчварова отправи чрез медиите още един призив към гражданите. Всеки, който има основание и е имал колебание досега да подаде жалба, ако се чувства засегнат от определени лица или е бил обект на изнудване, да дойде в МВР и да предостави информация. "Без гражданите и без информацията, която ще ни дадат, няма да можем на максимална степен да си свършим и нашата работа", каза още Бъчварова.

Бъчварова заяви, че МВР не се отказва от нито една възможна версия във връзка с престрелката в Слънчев бряг.

Тя каза още, че на територията на комплекса се въвеждат по-строги мерки за сигурност. "Започваме провеждането на специализирани операции като всяка една ще има различни цели", допълни министърът. Тя посочи, че полицията в Бургас е работила активно по случая.

Министърът похвали още служителите на реда, работили по случая. Според нея в работата им няма пропуск.

Бъчварова призова още всеки, който има основание и до този момент е имал колебание, да подаде жалба в МВР, ако се чувства засегнат по някакъв начин от определени лица и е бил обект на изнудване. "Много ще ни помогне ако даде своята информация и подаде своята жалба", допълни министърът на вътрешните работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е сега като са опандизили мутрите, кой ще плаща на полицаите, горкичките те.
41
0
 
2
 
! Отговори
Пояснение преди 7 години
Коментар 46 е до 37
40
0
 
3
 
! Отговори
Така ли преди 7 години
До АнонименЕдно е просто да нахлуе някой, а друго е да нахлуе с брадва или мачете в ръка ! У вас ако нахлуе някой така, няма ли да се браниш ?!
39
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Изнасилените битите и баните да дават жалба ...Ами ако ги е страх или срам ?
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи може някой да се опълчи на рекетьорите, ама полицията взема мерки и връща равновесиетоС 2 думи- да живее рекета. Така ли
37
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
40 души стреляли, търсят 8??
36
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко кръв ще му преливат на тоя античовек Митю очите. Не знаят ли , че ще получи алергия най- накрая. То пък батките от къде ще знаят
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
8 статии в тоя сайт за едно Престъпление на Престъпници на Демокрацията , пълна манипулация , почнаха да се подиграват с бедните хорица
34
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До някой Нахлуването в домове ,заведения ,разбиването на врати според наказателното право ,не се смята за създаване на опасност за живота на присъстащият(щите )там и не е нормално накой да убива, като за защита нахлулият(ите ). Параграф 22!!! Демократично право !!!
33
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До хм ...и главният секретар пръв там .....тича ....А че не е,,махленска свада ,, е очеизвадно . Язък за генералскита пагони на ЧервеноГербера ,да говори за ,,свада ,, За ВИС и СИК е въпрос . А не беше ли слънцето от Банкя -генерал -лейтенанта от СИК ?
32
1
 
24
 
! Отговори
някой преди 7 години
Значи които си защитавали заведението хванати..... , а ония с ножовете и брадвите, дето са ги нападнали, те къде са ?
31
0
 
14
 
! Отговори
- преди 7 години
още в понеделник всички гавази барабар и с тези които не са ги хванали ще ги пуснат-- гарантирано от,, справедливото родно правосъдие,,
30
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
КАКВА , "МАФИЯ" Е ТОВА ,БЕ....??!!ТОВА СА СИ НАЙ-ОБИКНОВЕННИ БАНДЮГИ , СВИКНАЛИ НА ЛЕСЕН ЖИВОТ ОЩЕ ОТ "СОЦА"----защото ,така са ги учили родителите им ----ДА НЕ РАБОТЯТ , А ДА ГРАБЯТ И НАСИЛВАТ!МИТЬО "ПИЩОВА"----не беше ли същото го""но, на което бабаму му оставила 200-хил.$ след 10.11.89.!КОЙ ИМАШЕ ТОЛКОВА ПРИ СОЦА??!
29
0
 
39
 
! Отговори
хм преди 7 години
Г-дата полицаи какво направиха по случая с момичето от Габрово? Или по случая с убитото момче миналата година в парка в София? Какво направиха със случаите на стотиците пенсионери нападнати от неизвестен извършител? Ама като е за някакъв престъпник - всички начело с министърката са на първа линия! За някой обикновен човек дали ще използват 50 сака кръв? И дали за всеки ще търсят спешно кръводарители? А за една "махленска свада" впрегнаха всички сили да издирват вече само още 2-*** човека... Смях!
28
0
 
23
 
! Отговори
eve1 преди 7 години
Писна ми от тъпите мутри!
27
0
 
33
 
! Отговори
А преди 7 години
Къде продават бронежилетки, та да могат и обикновени граждани да се обзаведат?
26
0
 
27
 
! Отговори
Александър преди 7 години
Има една приказка: На добрия човек не са му нужни закони да се държи правилно, а лошия винаги ще намери начин да ги заобиколи". Според мен в нашата държава имаме нужда да се изкорени тая "мафия" със сила. Полицията трябва да е много подготвена и да е навсякъде. Само когато има страх тогава нещата ще придобият друг вид.
25
1
 
4
 
! Отговори
бургазлия преди 7 години
За да прикриепреборената организираната престъпност ст.к-рК.Калоянов шеф на ОДП Бургасвъпреки че са знаели за битката между М.Очите иКОЗЕЛА НАСКОРО ПО националното радиозаяви във връзка с настъване на туристическия сезон-Има ясна тенденцияспрямо миналогодишния опит Намаляване на грабежите и обезпечаване сигурноста на на туристическия сезон по южното черноморие.
24
0
 
9
 
! Отговори
ГРАЖДАНИН преди 7 години
Ми каква полза има от подаваната информациякато не е вземате под внимание.Правите каквото си знаете. Продължавате с назначение на не лоялни служители страхувайки се за соц.придобивки се пенсионират и след някой друг месец отново гиназначаваш именно Ти госпожо МВР Бъчварова.
23
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше някой обикновен човечец дали екип от лекари щеше да лети по спешност.Полицията си свършила работата отлично само където не са ги арестували още след стрелбата един куп мутри които тръгнаха да бият оператора и журналиста.Проверка на всички от снощи и днес които дават кръв и разследване до девето коляно...Нема такава държава...