Пет коли се сблъскаха при "Струмско", Благоевград

Трафикът в посока София се отклонява по обходен маршрут
Обновена: 16 юни 2016 19:18 | 16 юни 2016 19:18, Петя Славова
0
Пет коли се сблъскаха при "Струмско", Благоевград
Снимка: архив, Булфото

Пет автомобила са се сблъскали във верижна катастрофа на главен път Е – 79 на входа на Благоевград при квартал „Струмско“, съобщава „Фокус“.

Инцидентът е възникнал около 17.50 часа. При пътнотранспортното произшествие няма пострадали, нанесени са само материални щети.

На пътничка, която се е возила в един от автомобилите, й е прилошало, затова на място е изпратен екип на Спешен център – Благоевград, който ще я откара в Многопрофилна болница за активно лечение.

Там ще й бъдат извършени изследвания, за да се установи какво е точното й състояние. За момента движението в района на инцидента е спряно, като са се образували и задръствания.

От Агенция „Пътна инфраструктура“ съобщиха, че заради катастрофата временно е ограничено движението в лентата, в посока София, по път I-1 на влизане в Благоевград от Симитли.

Трафикът в посока София се отклонява по обходен маршрут през квартал "Струмско" и село Железница до включването в път I-1.

На мястото на инцидента има и екипи на полицията, които установяват причините за възникването на пътнотранспортното произшествие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари