Мор, задух и до 40 градуса през уикенда

Захлаждане ще има, но чак в понеделник
17 юни 2016 20:26,
3
Мор, задух и до 40 градуса през уикенда
Снимка: Reuters, архив

През нощта ще е ясно. Сутринта ще е топла. Утре ще е предимно слънчево и горещо. Максималните температури ще са предимно между 34 и 39 градуса, на отделни места в Дунавската равнина - и 40 градуса.

Вечерта и през нощта срещу неделя на отделни места в Северозападна България ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Възможни са и градушки, според прогнозата на НИМХ-БАН.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са между 26 и 29 градуса. Температурата на морската вода е 18 - 22 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала.

Над планините ще бъде предимно слънчево и топло. Привечер и през нощта срещу неделя на места в Западна Стара планина ще превали и прегърми. По високите части ще духа умерен югозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 29 градуса, на 2000 метра - около 23 градуса.

И през следващите дни времето ще бъде предимно слънчево и горещо, но дневните температури ще са с градус-два по-ниски.

В неделя в часовете около и след обяд, главно в Северозападна България ще се развива купесто-дъждовна облачност, на отделни места ще има и краткотрайни валежи с гръмотевици; възможни са и градушки.

В понеделник ще има временни увеличения на облачността, но вероятността за валежи е по-малка.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
3
 
! Отговори
11 преди 7 години
През нощта ще е слънчево...
2
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Утре дано Господ направи такава аномалия, че гей парадът да не се състои. Амин.
1
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четете библията и ще разберете защо се случват тези природни аномалий! Четете и се молете на нашият господ бог да ви очисти от греховете ви че бая сте ги натрупали и ще ви трябват години молби до господ за да ви ги опрости.