Жена катастрофира край Благоевград, загина

Загубила е контрол върху автомобила си
12 юли 2016 10:00,
5
Жена катастрофира край Благоевград, загина
Снимка: БТА, архив

Жена е загинала, след като е самокатастрофирала на пътя между петричките села Първомай и Беласица, съобщиха от ОДМВР – Благоевград.

Инцидентът е станал тази сутрин около 07:45 часа. След извършения първоначален оглед на мястото е установено, че водачът на лекия автомобил е изгубил контрол над управляваното от него моторно превозно средство и се е ударил в крайпътно дърво. В следствие на удара, жената е загинала на място.

Огледите от полицейските служители продължават и в момента. Самоличността на жена е установена, но ще бъде оповестена, след като близките ѝ бъдат информирани за тежкия инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
До 2 преди 7 години
Звучиш "правилно", но всъщност нещата са много по-сложни.Не е ясно защо е катастрофирала жената и може скоростта да няма нищо общо.Ако шофираш с скорост не по-висока от разрешената скорост, както шофирам аз, има много проблеми и в доста случаи е по-опасно да спазваш правилата, отколкото ако ги нарушиш. Даже и да шофираш с разрешена скорост, стане ли катастрофа, КАТ ти лепват причина несъобразена скорост, колкото и да си я съобразявал. За КАТ катастрофа е равно на несъобразена скорост.
2
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ФАРОВЕТЕ помогнаха и тук!!!
1
3
 
8
 
! Отговори
Толкова ли е трудно? преди 7 години
За да изгубиш контрол над автомобила трябва да караш с доста над разрешената скорост.Толкова ли е трудно да се съобразяш със знаците? Всеки ден по 2-3 загиват като са карали с висока скорост на неподходящ път. Толкова ли е трудно да спазваме закона, за да не застрашаваме собствения си живот и живота на близките си, на роднините си и приятелите си?