Момиче загина при тежка катастрофа в Плиска

Возила се със свой приятел, който изгубил контрол върху колата
12 юли 2016 07:17,
11
Момиче загина при тежка катастрофа в Плиска
Снимка: архив Булфото

Тежка катастрофа отне живота на младо момиче. Инцидентът е станал тази вечер в Плиска, съобщи "Дарик".

Мъж на около 30 години управлявал лек автомобил. Движел се е от града към старините, като малко преди крепостта загубил контрол над автомобила, завъртял се и се блъснал странично в крайпътно дърво, в ляво от платното за движение. Най-вероятно катастрофата е възникнала заради шофиране с несъобразена скорост.

На място загинало момичето, возело се на предната дясна седалка. По непотвърдена информация тя е на 19 години.

Към момента няма и официална информация за състоянието на водача, той е бил откаран от екип на Центъра за спешна медицинска помощ към шуменската болница.

На местопроизшествието е извършен оглед, работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: Шуменкатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
1
 
! Отговори
Панов преди 7 години
Обяснение на дефиницията "несъобразена скорост": несъобразена скорост е всяка скорост, която не ти позволява да спреш в зоната на своята видимост, ако се появи внезапно препятствие на пътя. Може да бъде и 1 км/час. Може да бъде и 60, и 160. Трябва да можеш да овладееш и спреш автомобила при всякакво обстоятелство, възникнало в зоната на видимостта ти, без от това да произтекат щети за теб, или за някой друг. Иначе се води несъобразена скорост.
7
1
 
2
 
! Отговори
Писна ми преди 7 години
Причината според КАТ била това, което не подлежи не дефиниция - "несъобразена скорост". Единственото определение за несъобразена скорост е следното - това е скоростта, с която си се движил (когато е станала катастрофата). Това се казва СЛЕД катастрофата, а не преди нея. Няма шофьор, който да шофира с такава скорост, че ако стане катастрофа, КАТ да не му лепне несъобразена скорост.
6
3
 
4
 
! Отговори
Дупките са виновни преди 7 години
Ех, тези отвратителни дупки. Водачът най-вероятно е карал с 50-60км/ч, но колата е попадналата в дупка на пътя. Тогава водачът без да иска е настъпил по-силно *** на газта и колата е развила скорост от 100-120км/ч, при което шофьорът изгубва контрол над автомобила.Ужасни са тези дупки, ужасни.
5
0
 
4
 
! Отговори
Панов преди 7 години
До ШаранНикой нищо няма да ти каже, ако някъде минеш с 42, при знак 40, особено при положение, че в Германия масово се кара с около 60 в градът, при ограничение 50, но ако караш в жилищната зона с над 30, най-много да те спрат и да те помолят да караш по-бавно, и ако се направиш, тогава следва глобата. Ако паркираш в насрещното, пак има глоба. Ако спреш така, че да не могат да минават пешеходци - пак. Ако спреш така, че да не могат да минават коли - пак. Нещата са ясни и точни. Verstehst du?
4
4
 
3
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Има ,ако сте забелязали, край пътищата, тъй наречените "пътни знаци". Да оставим настрана обстоятелството , че по това време на годината доста от тях са полузакрити от крайпътна растителност !! Но и видимите не се спазват поголовно ! Немският полицай искаше да ме глоби, че съм преминал покрай знака с 42 км/ч, а били означени 40 км/ч.Добре, че само 50 метра след знака съм продължил с 35 км/ч. Те това е контрол - до сантиметър!! Ако ти е кеф -- нарушавай ! Жалко за младите хора......
3
1
 
7
 
! Отговори
"Драйфащ " преди 7 години
..."Драйфал" е , за да покаже на какво е способнен таралясника му ...Б М В пред мацката ,че с друго не може да я впечатли ...
2
0
 
18
 
! Отговори
Жо преди 7 години
НЕЗАВИСИМО каква е колата, воланът се държи с две ръце. Грешка е за държите волана с едната ръка, а с другата да държите цигара, кафе, телефон, закуска или бедрото на жена. Поднасяне, дупка, локва, препятствие, засичане- критичната ситуация възниква за част от секундата и не може да се овладее с една ръка. В първия момент не ви се иска да пуснете това, което държите с другата ръка- цигара, кафе, телефон и т.н и това е фаталното ви решение!
1
0
 
22
 
! Отговори
Панов преди 7 години
Внимавайте бе, хора... колите с обикновено окачване са много лъжливи, и подвеждащи с много измамно чувство за сигурност и стабилност на пътя, което реално не е така... Бог да прости момичето!