Пейките в Бургас "полетяха"

Неизвестни качили цели две пейки на дърво в града
20 юли 2016 18:00,
4

Снимка: Община Бургас

Неизвестни вандали демонтирали две пейки в бургаския комплекс "Изгрев" и ги качили на дърво, съобщиха от общината в морския град. Опасно е било самото качване на пейките на клоните, както и това впоследствие да не се срутят върху нечия глава, казаха експерти на кметството.

"Парковата мебел е върната на земята. Надяваме се да не срещаме повече "летящи" пейки из града", написаха шеговито от общината, като добавиха, че са наясно, че това е глупава младежка постъпка.

Междувременно, отново в Бургас, преграден панел от тераса на жилищен блок по чудо не падна от няколко метра височина, алармираха от общината. Бетонното парче е дълго 4 метра, широко 20 сантиметра и тежи близо 200 килограма. Атмосферните влияния са предизвикали корозия, която е увредила сериозно връзките между елементите от фасадата на сградата. Панелът се е държал буквално само на една заварка и е имало опасност всеки момент да се откъсне от терасата.

Собственикът на апартамента, от чиято тераса се откъсва панелът, преценил, че не е в състояние да се справи с проблема. Подал сигнал за възникналата опасност на спешния телефон. От Гражданска защита обезопасили района, за да не преминават хора под опасната тераса. За да не се стигне до инцидент, общината предприела мерки за решаването на проблема. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гетнали са се хай и на дървото е най резонно да бъде пейката
3
0
 
1
 
! Отговори
ГледамИНеВярвам преди 7 години
Трябва, обаче да признаете, че е и доста забавно :)) Дет се вика, това да ни е проблема!
2
0
 
8
 
! Отговори
сигурно преди 7 години
ЗА ДА ГО НАПРАВЯТ ТОВА НЕЩО *** ,ТРЯБВА ДА СА МНОГО ГЛУПАВИ ,И МНОГО ЯКИ !!
1
0
 
13
 
! Отговори
Алекс преди 7 години
Колко много простотия обитава тази земя,кои родители възпитават тия хора бе,кви са тия животни всичко да чупят и рушат.Задължително да се вкара предмет Морал в училище и да се изучава минимум 4 години.Как се гради държава с деградирали хора питам аз?