Пиян нападна полицаи с резачка във Велинград

Униформените му спрели купона
27
Пиян нападна полицаи с резачка във Велинград
Снимка: Impact Press Group, архив

Мъж нападна полицейски служители с моторна резачка във Велинград, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Пазарджик.

Униформените успели бързо да задържат него и двамата му сътрапезници.

Всичко започнало тази сутрин около 04.30 ч., когато в РУ-Велинград бил получен сигнал за висока музика, идваща от къща в квартал "Чепино". Към адреса е насочен дежурен автопатрул.

Двамата полицаи установили, че добре почерпена с алкохол компания от трима мъже вдига шум, с което пречи на съседите. След направеното разпореждане за спиране на музиката и преустановяване на веселбата, 45-годишният домакин скочил, отишъл и взел в ръцете си моторен трион. След като го запалил, той се насочил срещу униформените.

Екипът реагирал светкавично, като единият полицай извадил служебното си оръжие и произвел предупредителен изстрел във въздуха. След секунди мъжът бил неутрализиран на земята.

Тогава синът му - на 22 години и негов 18-годишен приятел от село Дорково, решили да помогнат на задържания и също нападнали полицаите. На мястото е повикано подкрепление от полицейското управление в курортния град и не след дълго и тримата мъже се оказали с белезници на ръцете.

Те са задържани в ареста за срок от 24 часа. Спрямо тях са образувани бързи производства за хулиганство и за умишлено пречене на полицейските органи да изпълнят задълженията си по служба.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: велинград
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
13
 
! Отговори
Преди няколко дена преди 7 години
децибелите от ромска сватба провалиха балкански фолклорен фестивал.Онзи ден в Роман стотина роми се катерят по прозорците на местното РПУ и един дори нахлува вътре и удря приютилия се там младеж, когото тази тълпа преследвала защото ПОСМЯЛ ДА НАПРАВИ ЗАБЕЛЕЖКА на пиян ром, който го обиждал. По същото време други роми нападат млади българи из Роман за назидание - защото млад българин е дръзнал да направи забележка на ром!Който много обича ромите, да ги вразуми навреме, ЗАЩОТО ПРЕДСТОЯТ СЛУЧКИ
13
3
 
2
 
! Отговори
!? преди 7 години
този полицай да бъде наказан един месец без заплата и с последно предупреждение за дисциплинарно - това да стреля във въздуха и да се налага да го гонят за да изпробват резачката !!!!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Муахахахахахха...ти върви вземи резачката да нападаш полицай- толкова да си нагърмян...ахахахаха....
11
7
 
4
 
! Отговори
www преди 7 години
До Открийте разликите!В САЩ до сега не съм видял клипче, на което повече от един полицай да се бие със сама жена. В България виждаме как трима полицаи маризят само момиче. И това е разлика, нали? В САЩ при непремерени приказки от страна на полицейски служител в униформа, последният най-малкото се уволнява. Какво стана в България при маса аналогични ситуации?Каква присъда (ефективна) понася полицейският служител в САЩ, ако отнеме снимащо устройство на гражданин или му забрани да снима?
10
1
 
14
 
! Отговори
Открийте разликите! преди 7 години
В САЩ полицията директно те застрелва при по рязко движение или опит да си бръкнеш в джоба. В България нападат полицаите с резачки и въобще не им се подчиняват на заповедите! Открийте разликите!
9
10
 
3
 
! Отговори
www преди 7 години
До iddqd + idkfaНе, гледали са "Бягащият мъж" с Шварценегер. Пак ви повтарям - няма нищо такова в случая, не се ловете на поръчките на властта към медиите. Тези новини се пишат за вас, не за тях. Същото е и с жълтата преса.
8
0
 
9
 
! Отговори
iddqd + idkfa преди 7 години
Доста DOOM II е цъкал.
7
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Случайно или не е спестено че става въпрос за"същества" с турски"имена"
6
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ИД пое ли отговорност?
5
20
 
4
 
! Отговори
www преди 7 години
Никой никъде не е нападал никого с резачки. "Резачката" е пусната от МВР към медиите по поръчка на Бойко Методиев Борисов. Последният има сериозен политически проблем в момента и му е необходимо нещо, което ефикасно да отклони медийното внимание. Такъв му е начинът на действие открай време. Така ви лъже!Кой разумен човек ще предположи, че някой напада малко полицаи със запалена моторна резачка и те викат подкрепления, докато му бягат на завойчета? Замислете се? В тези случаи се стреля!
4
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещастни ченгета, стреляли във въздуха и викали подкрепление. Ако беше в друга страна полицая щеше да застреля миндяните при самоотбрана, за назидание и авторитет. Вместо древноиндииците да тракат със зъби от страх щом зърнат полицай, те се спускат с тояги и брадви да го млатят. ,,Няма такава държава''.
3
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
това ако беше полиция, сега щеше да има най-малко един простреляндокато полицая не започне да употребява оръжието си по предназначение (не само да стреля по НГ), няма да има респект
2
11
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Че това новина ли е в долината на вечно пияните балкански квиводзурлати булгароиди?
1
0
 
45
 
! Отговори
Това преди 7 години
с резачката не е ли опит за убийство?