Мария разбрала на другия ден, че убила насилника си

Майка й през сълзи: Детето ми е жертва на престъпността в града!
Обновена: 29 юли 2016 14:20 | 29 юли 2016 14:20, Веселина Йорданова
226
Мария разбрала на другия ден, че убила насилника си
Снимка: БТА

18-годишната Мария Гиздева, която беше задържана за убийството на насилника си, първоначално не разбрала, че той е мъртъв.

Още по темата

Момичето, което по-рано днес беше освободено под парична гаранция, разказало това пред разследващите.

На следващия ден, след като била изнасилена от 62-годишния Богдан Динев, когото наръгала, Мария минала покрай дома му и видяла полиция и линейка. Тогава попитала един от полицаите какво се е случило и разбрала, че е убила Динев, предаде БТА.

В дома на мъжа, известен с прякора си Боньо Фаса, тя била примамена заради дъщеря му, нейна връстница. По данни на полицията той има богато криминално минало.

Момичето излезе от следствения арест в Стара Загора срещу 500 лева парична гаранция.

В присъствието на родителите си и на адвокат Валентин Димитров тя замина за Второ Районно управление, където ще даде показания.

"Детето ми не е престъпник. Стана жертва на престъпността в града". Това заяви пред журналисти обляна в сълзи майката на Мария. По думите й момичето й е наивно и добро дете.

Когато се е прибрала у дома след изнасилването, помолила да повикат полиция. Била цялата в кръв. Казала, че за да избяга и да се спаси от този мъж, го наръгала с нож.

Десетки старозагорци се събраха днес пред съда в Стара Загора в подкрепа на момичето и го посрещнаха с аплодисменти, след освобождаването му под парична гаранция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


226
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
7
 
9
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Пуснали са я само да я приспят малко, ще я проследят с кого се среща и ще ги изловят.
139
8
 
15
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
Това престъпление е извършено от двама или повече хора, само момиче не може да заколи възрастен човек без борба. Някой го е държал, докато малката *** го е мушкала в тялото и слабините. Ако е имало борба, ще има порезни рани по ръцете, никой не си оставя корема и слабините неприкрити.
138
10
 
36
 
! Отговори
Някоя преди 7 години
На всички мъже с *** коментари, че момичето си го е просила, че за "засегната чест и достойнство" не може да се действа така и подобни, мога да кажа, че изнасилването вероятно е една от най-големите психически травми, които може една жена да изживее. И понеже вие няма как да разберете, щото изглежда мислите с долната си глава, ще ви кажа- представете си, че някой с хомосексуална ориентация ви се нахвърли против вашата воля- няма ли да се опитате да се отбранявате, а?!?
137
2
 
5
 
! Отговори
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ преди 7 години
ДО 159 НЕДОВОЛНИЯИ да го делнат пак ще го постна :D ТЕ ЗНАЯТ, ЧЕ ТОВА Е ИСТИНАТА А ИСТИНАТА СИ Е ИСТИНА КОЛКОТО И ГРОЗНО ДА ЗВУЧИ :D
136
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и мен някоя дърта жена да ме натисне и да не ми платии аз ще писна за изнасилванепросто бизнес
135
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До varg 152Всички са равни и също така риск печели или губи! Рискувал да изнасили - загубил! :)))))Криминалното минало на този човек му подлива вода! От където и да го погледнеш за него има доказателства че не е бил хрисим а за нея - НЕ!
134
4
 
10
 
! Отговори
Бойко Порисов Пурко преди 7 години
Другари геррберасти,Виждате ли още следите от наследството на ОрешарскиБойко Порисов Пурко
133
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До varg 149Значи щом е отишла в неговия апартамент трябва да бъде изнасилена по устав!?
132
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До varg 150Както и никоя жена не заслужава да бъде изнасилена! Пито-платено!
131
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До vargЯсно! Той да я изнасили а тя да му бъде благодарна до гроб! Те изнасилвачите били хуманисти и природозащитници значи! Вегани с най-чистата аура и прочие! А този 62 годишен светец защо има толкова "медали" от миналото си! "Медали" за храброст - и морал! :)))))))))
130
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До SadiZIA 143Ножове под път и на път! В кухнята, в бараката, в гаража или в хола за декорация! Ножът не е проблема! Проблемът е когато някой си мисли с долната глава вместо горната и иска с долната да отиде на гости на бяло сладко без да е канена! В такива моменти ножа е дар от Бог! :))))))Щом има вече доказани присъди за насилие значи ножът си е бил част от Божия план!
129
19
 
6
 
! Отговори
Шерлок Холмс преди 7 години
Видях й Фесбука на девойката. Качила само свои снимки в анфас. Демек, вижте *** колко съм красива. Няма ни снимки с приятелки , компании ала бала. Странна птица ми се чини.
128
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На всичките дето обвинявате момичето - дано ви таковат децата по няколко пъти, че и да си ги заровите в следствие на таковането, преди да ви изяде ракът, чумав скот булгаристански.
127
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма работа
126
7
 
10
 
! Отговори
SadiZIA преди 7 години
Добре ,че са и казали поне тая година.Да научи ,че ножЪТ е хладно оръжие и ако боцнеш някой в сърцето с него та бил той и 290 кг тю Ф-лек педофил изнасилвач...) с нож бързо може да му вземеш здравето и да му излезне душата ,да се спомине.Условно да я пуснат ама да не им става навик с ножове да ходят
125
10
 
34
 
! Отговори
Еди преди 7 години
В България жертвата винаги е виновна. А ако е жена е просто задължително. Явно 500- те години владичество са си оказали влиянието. Рецидивист, осъждан вече за изнасилване, изнасилва 18 годишно момиче и коментарът е "Фаса казват не е стока,но тава основание ли е да бъде убит?" Най- големият проблем на България са българите. Не ни трябват нито бежанци, нито ***, нито дори политици. Сами се ****
124
27
 
13
 
! Отговори
Огнян преди 7 години
Тоя я е опраскал и не и е платил тя се ядосала и му играла няколко ножки такива са днешните тинейджърки...на другия ден като видяла че дъртия е пукнал се обявила за изнасилена това е...
123
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 132Такъв тип травма не се лекува за съжаление! Времето замазва но не лекува!
122
21
 
10
 
! Отговори
Ел преди 7 години
Яка,сочна,***!Има много "дупки" в обясненията й.С каква цел отива в дома му?Отличничка от руската гимназия,която не може да си изпълни приема!?Какво прави директорката на протеста!?Нито тя,нито родите лите й отиват веднага след случката в полицията!?Защо?Фаса казват не е стока,но тава основание ли е да бъде убит?До късно е отсъствала от дома-защо родите лите й ,които й имат мобила не са я потърсили?Много въпроси без отговор!
121
21
 
12
 
! Отговори
Омир преди 7 години
Нещо обясненията на тая не се вързват...що веднага не е отишла в полицията да се жалва...какво търси в дома на тоз преверзник... а има и такъв член "Превишаване на неизбежната самоотбрана" не че този е стока... ама ако всеки тръгне да убива заради засегната чест и достойнство...къде ще му излезе края...има си полиция прокуратура и т.н.