Откриха ДНК на изнасилвача от Слънчев бряг, търсят го

До 20 г. грозят изрода, насилил и пребил детето
29 юли 2016 14:52,
33
Откриха ДНК на изнасилвача от Слънчев бряг, търсят го
Снимка: архив, Bulphoto

Окръжната прокуратура Бургас пое разследването по досъдебно производство за извършеното в"Слънчев бряг" изнасилване на малолетно момиче, съобщиха от Бургаската апелативна прокуратура.

Информацията са инцидента е получена около 02:00ч. на 26 юли.

Още по темата

Разследващ полицай при РПУ Несебър незабавно е започнал досъдебно производство срещу неизвестен извършител затова, че в района на дискотека "Какао бийч"  той се е съвкупил с момиче, ненавършило 14 г.

За това тежко умишлено престъпление законодателят е предвидил наказание "лишаване от свобода" от 10г. до 20 г., уточняват от държавното обвинение.

Според прокуратурата вече има доказателства, че детето е било принудено към полов акт със сила.

Пострадалото момиче е чужда туристка, най-вероятно украинка. От прокуратурата не уточняват това.

До настоящия момент са разпитани пострадалата и други свидетели, чиито показания е преценено от разследващите, че имат отношение по случая, съобщи "24 часа".

Иззет е ДНК материал за изследване, като е назначена и експертиза в тази насока. Извършен е подробен оглед на местопрестъплението, назначена и изготвена е и съдебно-медицинска експертиза.

По досъдебното производство предстои анализ на събраните доказателства, като при налични такива предстои незабавно повдигане на обвинения срещу виновното лице.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
8
 
14
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Това престъпление е от най-тежък характер и може да доведе доживотни психически травми на едно непълнолетно дете. В същото време не може да бъде прието за нормално 14-годишно момиче да се шляе по улиците и дискотеките посред нощ. Тук идва наред слабото или изобщо липсата на възпитание и контрол от страна на болшинството родители, които са оставили децата си да бъдат възпитавани на улицата. Всички виждаме резултатите - наркомания, алкохолизъм, изнасилвания, побоища, убийства и пр.
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защото и тук, като в целия ЕС, трябва да се изтъква толерантност, търпимост, интеграция.
7
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво стана с КПП-тата бре? Нали проверявахте всеки, който влезе? Нали Слънчака беше най-сигурното място в тази държава?
6
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе вярно ли че чужденци посягат на наши момичета.......и ако е така защо не се дава гласност за това....
5
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това е някой гастролиращ ром. Иначе на Слънчака кекс колкото ти душа иска, но тоя кой знае колко е изпаднал, та нищо не е могъл да си хване. И 20 години са му малко!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Mnogo prikaski hvanete uroda i v satvora vednaga 20 g predi tiva go smajete ot boi bg polizaisnsjst kak da bijat i ritat toja saslujava boi isvrek
3
0
 
30
 
! Отговори
До 1 преди 7 години
Така, както предлагаш ти, трябва да действа всяка жена, спрямо която пришълците си позволят посегателство. По сайтовете пише, че на Централна гара мигранти посягат на наши момичета. Не да пищят, а направо да действат като момичето, за което ти пишеш. Когато тази ответна реакция се окаже масова, да ги питам аз тези, дето са слезли от клоните на дърветата, за да дойдат тук, да тежат на бюджета ни и за благодарност да ни натрапват дивашките си традиции.Ще го видим от кои е из.ро.дът от Слънчака.
2
45
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А момичето дали е било под влиянието на алкохол/наркотици по време на сeкса?
1
0
 
60
 
! Отговори
sante_dog преди 7 години
Жалко че е нямала нож за да последва примера на Мария! Такива *** трябва да ходят при Боньо Фаса по бързичко. За всички ще е по-добре...