31 акта написаха за каруци през юли в Сливен

Глобата за движението им в града е до 1000 лева
6
31 акта написаха за каруци през юли в Сливен
Снимка: архив, БулФото

31 акта за движение с каруци в Сливен е съставила полицията за юли, съобщиха от МВР-Сливен.

Забраната за движение на превозни средства с животинска тяга на територията на града бе приета на общинска сесия през май.

Предвидените санкции за нарушаването й са от 50 до 1000 лева при частни лица и от 100 до 10 000 лева за юридически лица.

От полицията в Сливен конфискуват и т.нар. кошуми - ремъци за впрягане. Полицаите са иззели 20 кошума, които са предадени за съхранение на общината.

За месеца са били съставени общо 338 акта по Наредбата за обществения ред, свързани с нарушения на търговска дейност, нарушаване на нощната тишина, разпиляване на смет извън контейнерите за битови отпадъци, разхождане на кучета в забраните зони, липса на намордници при по-големите породи и други.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Сливенкаруци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
5
 
! Отговори
n.d преди 7 години
Лошото е, че те няма да платят.Аз имам решение,нека всички.Българи спрат да плащат,глоби,ток,вода,данъци,в знак на протест,няма как всички да ни затворят всичките,и така докато законите започнат да важат и за тях.
5
0
 
1
 
! Отговори
Frapeologala преди 7 години
Kolko stotinki ot globite sabraha?!:-):-):-)
4
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко от актовете са на юридически лица? Защото имам няколко съседи със седем местни каруци и точат ДДС с фалшиви фактури за сено и слама.
3
1
 
11
 
! Отговори
алекс2 преди 7 години
Българите ще плащаме глоби и за изгорели крушки на колите си , а волните деца на природата /***/ ще си джиткат както си искат ! Спасението е само да дойде да ни управлява някой като Волен Сидеров Доналд Тръмп или Путин !
2
0
 
12
 
! Отговори
БХК преди 7 години
И 31 хиляди акта да напишете - пари от платени глоби няма да видите
1
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А шведите платиха ли?