Млад мъж се удави в язовир в село Преселка

Няма данни за насилствена смърт
4
Млад мъж се удави в язовир в село Преселка
Снимка: архив, БулФото

29-годишен мъж от Добрич се е удавил в язовир в село Преселка, съобщиха от МВР в Шумен.

Тялото на мъжа е забелязано тази сутрин малко след 8 часа на повърхността на водата. На място е извършен оглед, няма данни за насилствена смърт.

Още вчера е получен сигнал, че на брега на язовира има автомобил и подредени риболовни принадлежности на посетител, който си платил такса за риболов в частния обект. Мъжът обаче не бил там. 

Предприети са издирвателни действия, в които се включили полицаи и служители на пожарната. Издирването във водоема било прекратено в тъмните часове на денонощието.

Тази сутрин, малко преди да бъдат подновени, било съобщено, че на повърхността на язовира е изплувало тяло. Започнато е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: добричудавник
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Пецата да му мисли и Живо
2
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Такива новини са ежедневие вече втори мандат.Първият мандат пък българите се палеха.
1
1
 
1
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Разликата в температурите на човешкото тяло, въздуха, повърхностния слой вода / до 30 см/ и на по-дълбокото във водоеми с нетечаща вода,е смъртоносна в тези горещини. Всеизвестно е, че без поддръжка от брега ,сам рибар никога не бива да влиза във водоема !!! Да си откача закачените такъми например. Тези микроязовири са изключително опасни и са смъртоносен капан за "смелчаци",както с остатъчна растителност, така и с" ледената" вода в дълбокото !!