Мостра за баня уби дете в магазин в Пловдив

Жертвата, което е момченце, е едва на две годинки
Обновена: 12 авг 2016 19:33 | 12 авг 2016 19:13, Камелия Цветанова
72
Мостра за баня уби дете в магазин в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Тежък инцидент стана в Пловдив в петък по обяд в строителен хипермаркет.

2-годишно дете е загинало, след като било затиснато от мостра за баня в магазина, съобщи Нова телевизия.

Момченцето се е отделило от родителите си и се е покатерило на стелаж с тежки модули за баня.

Оттам един от тях е паднал и е ударил фатално детето по главата.

Въпреки предприетите действия за реанимирането му, то е починало на път за болницата.

От ръководството на хипермаркета отказаха коментар с аргумента, че в момента се води разследване, но уточниха, че са направили всичко възможно, за да съдействат на разследващите органи.

Иззети са видеозаписи от охранителните камери.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: Пловдивдетебанямостра
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
15
 
8
 
! Отговори
Съд за държавата преди 7 години
С наличие на над 300 държ. служби пожарна аварийна безопастност,инспекции по труда и безопасноста,държ.строителен надзор контрол над строителните обекти НАП МВР поне още 1000 хрантутника на заплати нито един от тях не е намерил за нужно да си мръдне пръста и да иде в магазина за материали да извърши проверка санкционира направи предписания зада отсрани всички висящи неукрепени oпасни елементи при все че цяла държава има пълна с такива магазини.Подозирам всички от тях са пър.дяли дружно у офисите си за да имаме тва нещастие
32
9
 
7
 
! Отговори
адвокат преди 7 години
Като свърши следствоето ще има привлечен под отговорност от мгазина! Причиняване на смърт по непредпазливост на малолетен при немърливо изпълнение на сл. задължения! Гаранция! Има загинало дете! Няма ей тъй с бог да го прости да минат работите!
31
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в белите страни е забранено да оставяш малко дете в хипермаркет без наблюдение, и там като нищо може да те затисне стелаж ако родителите ти са достатъчно прости!
30
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Двама родители полагат грижи за едно дете, ако нещо подобно се беше случило с дете в детска градина детската учителка полагаща грижи за 27/30 деца щеше да бъде разкостена, а сега проявяваме разбиране, внимание към скръбта на семейството без обичайните драми и социални ескалации- защо, защото сме лицемерно общество, защото да прехвърлиш проблема и да не го забелязваш е удобно- защо.....
29
24
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Найстина е бяла страна за подобен инцидент щеше да има тежки последици за магазина и ръководството му! Когато откриваш магазин имаш задължението и отговорността да осигуриш безопасността на всички вкл. и децата! Подобни обяснения, че не било детска площадка и че трябвало да се забрани за деца са нелепи! Къде да сложим табела до тази за кучета ли!? В тази балканска *** битува мнението, че щом е пуснала детето майка му значи си е заслужила да и загине чедото! Сама си е виновна!
28
3
 
18
 
! Отговори
Eлена преди 7 години
До Анонимен:И защо криминална отговорност,че МАГАЗИНЪТ не е държал детето за ръка ли?
27
1
 
16
 
! Отговори
Eлена преди 7 години
До Анонимен:Ха,ха,ха....."да си гледат децата",това не го могат.Влез в МОЛ,повечето деца наблюдавани отдалеко и оставени да си ходят,ако и да пречат.(обичам децата,но 2 годишно дете трябва да е до ръката на мама)Имам чувството,че 22-25 годишни майки себе си не могат да опазят и не знаят как да гледат детето си,никакво чувство за съхранение.(дано греша).
26
16
 
3
 
! Отговори
KRI6NA преди 7 години
magazina se kazva alati i te imat vina sud za upravitelq i sobstvenika malumnici
25
2
 
15
 
! Отговори
BAI MILE преди 7 години
Jalko za detenceto..........Cqlata vina nosqt roditelite....kade sa gledali i ksk moje da go ostavqt bez nadzor ?
24
2
 
27
 
! Отговори
Shopping преди 7 години
Мноого съжалявам за детето,МНООГО!! Жалко е! Но защо? ЗАЩО ??? Родителите предпочитат да си водят децата в Молове и шопинг центрове???? Вместо да ги оставят някъде или да ги заведат на ПАРК???? КАКВА е тази МОДА???
23
38
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако България беше цивилизована страна, сега тази "верига" щеше да понесе отговорността, а управителя на магазина и криминална такава!
22
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Господи, какво нещастие! Бог да го прости, малката душичка! Скъса ми се сърцето!
21
10
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По принцип виновен е магазина за това че не е взел всички мерки за обезопасяване на мострите. На всички е ясно че в случая се касае за родителска безотговорност ама юридически магазина е прецакан
20
2
 
58
 
! Отговори
Всичко коз преди 7 години
Жалко за детето. Не мога да разбера обаче къде са бляли родителите. Аз деца нямам, но дори и кучето си не оставям без надзор. Майка ми пък ми е разправяла как едно време като останела сама с мен и сестра ми дори в банята и тоалетната ни е водила с нея.. Мострата е паднала, защото детето се е катерило. Ако се беше срутила докато минава щеше да е друго. В случая не виждам вина в магазина..
19
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Съболезнования на родителите. Искаме обаче името на хипермаркета, защо в чужбина винаги се споменават имената на магазините, когато нещо се случи или когато някой си купи краставица с червей, например, а тука винаги мълчим. Явно хипермаркетите са по-големи от гражданите в тая територия, която вече не искам да наричам държава.
18
2
 
15
 
! Отговори
Малоумен списвач преди 7 години
Прокуратурата да предяви обвинение към мострата:Чл. 122. (1) Който причини другиму смърт по непредпазливост, се наказва с лишаване от свобода до три години.Ако адвокатите на мострата успеят да докажат, че престъплението е извършено по непредпазливост, мострата ще излезе от затвора не особено амортизирана.
17
4
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, извинете, но какво прави това дете там и къде блеят родителите му и защо изобщо са го взели на такова място??? Това не е за деца, особено толкова малки.
16
1
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
работя в подобен магазин , съболезнования за детето но мога да кажа че има много безотговорни родители , присъствал съм на случаи в който семеиство беше забравило детето в магазина и се върна след половин час да го търси , според вас ако с това дете се беше случило нещо пак магазина ли щеше да е виновен , ами моите извинения но за това си има детски градини , магазинерите са продавач консултанти а не детегледачи
15
5
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ей вече от лигавене, не можете да гледате. Нямало кой да гледа децата в началото на магазина и глупости! Къде беше майката, че не си гледа детето? После магазина виновен, рафтовете такива били. Стига сте търсили изкупителна жертва ами си гледайте децата.
14
23
 
11
 
! Отговори
Банкевист преди 7 години
Виновен е Бойко Борисов и ГЕРБ, на малките деца, не им се живее в "светът на ПП "ГЕРБ"!