Мъж загина, пометен от кола, помагал на закъсали

При инцидента до старозагорски села са ранени момче и момиче
11
Мъж загина, пометен от кола, помагал на закъсали
Снимка: архив, БулФото

42-годишен мъж от старозагорското село Памукчии е загинал на място при катастрофа.

Непълнолетно момче и 18-годишно момиче от СтараЗагора са тежко ранени при катастрофата, съобщават от МВР.

Произшествието станало късно снощи на четвъртокласния път между село Петрово и село Бъдеще.

На километър преди пътя I-5, който свързва Стара Загора и Димитровград, П.В., на 71 г., губи контрол над автомобила си "Фолксваген Голф" и удря тримата.

Момчето и момичето са отстранявали повреда на мотопед, а 42-годишният мъж е осветявал с фаровете на личния си автомобил "Пежо", паркиран зад тях.

От удара непълнолетното момче е получило мозъчен оток, а момичето - мозъчно сътресение. Настанени са в Университетската болница в Стара Загора, няма опасност за живота им.

Старозагорецът, водач на автомобила, станал причина за катастрофата, е тестван за употреба на алкохол с техническо средство, което е отчело 1,09 промила. Задържан е за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Xdrs преди 7 години
До КонSbsoliutno razumno e 6ofiori nad vuzrast 65+ da bydt proverqvani periodi4no sled kato tova e vuzrstta blizka do pensionirane. Dnes 6ofiraneto ne e kkakto be6e predi 15 godini, da si izleze6 s moskvi4a i da si sam na putq karajki s 60km v 4as maksimalna skorost.
6
1
 
3
 
! Отговори
Кон преди 7 години
За платените писачи на КАТ да кажа, че важни са причините за това на 71 г да караш пиян през нощта с несъобразена скорост, а утежняването на репресивните мерки в закона не е важно, и е неуместно заради единичен случай да се прави подобно предложение. Нали трябва да се видят причинно-следствените връзки, след това да се взимат мерки.Защо например да не се въведе разстрел на място? Ами вие знаете ли, че за да стане цивилизована България, законите трябва да се пишат от грамотни хора.
5
0
 
6
 
! Отговори
AZ преди 7 години
До АнонименПътят не знам четвърто или петокласен се води, но мога да ви кажа, че не е първокласен само защото не могат да се разминат 3 МПС. Иначе като настилка спокойно може да се кара със 110км/ч. А това защо дъртия кара пиян през нощта е отделна тема. Крайно време е да се въведе конфискация на МПС на водач с повече от 0.5 промила. Дали е негова не е важно, собственикът да го съди после.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
71-годишното пиянде е за затвора и за отнемане на книжката доживот.Обаче на бас, че ще го пуснат под домашен арест, с условна присъда за чисто съдебно минало.
3
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Четвъртокласният път не е оправдание. Като знае, че е пил, защо е карал толкова бързо по четвъртокласен..
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Или с достатъчна скорост да го убие или го е влачил.Както и да се гледа заслужава сурово наказание предвид алкохола.
1
4
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
дърт пияницана 71 години с 1 промил алкохолот една определена възраст нагоре, трябва да има задължтелен медицински преглед, а книжката да се подновява на всеки 5 годиникакто има ограничения за млади шофьори, трябва да има и за прекалено стари. И двата вида са опасни