Млад мъж и майка му загинаха при ПТП в Монтанско

Бащата на водача е в болница с опасност за живота
2
Млад мъж и майка му загинаха при ПТП в Монтанско
Снимка: Impact Press Group, архив

Двама души са загинали, а един е с опасност за живота след катастрофа до разклона за село Мездрея, Община Берковица, съобщиха от полицията.

Пътният инцидент е станал около 19:38 ч. вчера на път ІІ-81 от Берковица към разклона за с. Мездрея.

20-годишен мъж от Берковица управлявал лек автомобил "Фолксваген Голф". В колата пътували баща му и майка му, на 48 и 44 години.

При навлизане в участък с ляв завой вследствие на несъобразена скорост, МПС-то навлиза странично в насрещната лента и се удря в насрещно движещия се лек автомобил "Мицубиши Спейс Вагон", управляван от 59-годишен софиянец. В колата му са пътували двама мъже - братя на 60 и на 56 години.

В резултат на катастрофата е настъпила смъртта на водача на лекия автомобил "Фолксваген Голф" и майка му и е причинена телесна повреда на баща му, който е настанен в МБАЛ Монтана с опасност за живота.

Пътниците от "Мицубиши"- то са прегледани и освободени без опасност за живота. Причините за настъпилото ПТП са в процес на изясняване. Работа по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В Северозапада има много хора с купени книжки, много хора освидетелствани психически болни и комплексари, винаги карат пияни, не зачитат правилника. Трябва да се спре даването на книжка на хора от северозапада, още повече те карат стари счупени и крадени коли. Хубаво е да се изловят всички от оня край да им се вземат книжките и да им се конфискуват колите защото и без това по оня край са бедни защо са им коли.
1
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
преди дни в града спирам на стоп гледам една кола далечко и правя ляв завой ,*** като ме видя даде газ колкото може дори подскочи здраво от една дупка наложи се и аз да настъпя здраво за да не ме закачи ,трябва голяма чистка в тази държава