Гонка по "Тракия"... В насрещното. С микробус!

На собственика са издадени актове за 2000 лева
16 авг 2016 13:37,
15
Гонка по "Тракия"... В насрещното. С микробус!
Снимка: архив Reuters

Полицията установи шофьор на микробус, карал в насрещното на "Тракия", съобщиха от МВР. Съставен му е акт.

Около 22:30 часа в неделя на 112 са подадени няколко сигнала от водачи, движещи се в района на магистралата. Те обезпокоени сигнализирали, че бял микробус се движи в насрещното движение, в скоростната лента на платното, по посока за София. Информацията била предадена на дежурните автопатрули в района на магистралата.

Возилото успяло да напусне магистралата, а екипите продължили издирването на буса с пазарджишка регистрация. 

Оказало се, че водач на микробуса е 59-годишен мъж от Пазарджик. Той бил нает от собственика да го управлява, тъй като самият той бил с отнето свидетелство за управление на МПС. 

На собственика са съставени актове за управление с отнета шофьорска книжка, за управление на технически неизправно МПС, което не е преминало и технически преглед.

В масивите на сектор "Пътна полиция" са регистрирани няколко нарушения на собственика на микробуса, като санкциите от издадените наказателни постановления за тях са на суми общо около 2000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ситига бе, докато рецидивисти се разхождат с неплатени глоби и на свобода ще е така. Никаква толерантност не трябва за рецидивисти!!!
9
0
 
4
 
! Отговори
Ме преди 7 години
С отнета книжка, ми отнемете му мпсто, трябва ли да утрепе някой че да усетите...
8
0
 
7
 
! Отговори
Пътник преди 7 години
До ФАШИСТГрешиш. Прочети отново добре текста на новината.
7
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Така е. Или ще те потрошат с бухалки, или ще те засекат, или някой ще кара в твоята лента срещу теб без да му дреме.Свиквайте. Ще става по-зле. Чат пат КАТ пише едни хартийки, дето никой не им обръща внимание, а НАП не може да си събере глобите. Нещата отидат ли в съда - след 3-4 години става ясно, че няма нищо или давността е изтекла или свидетелите са ненадеждни...България 2016. Очакваме да я закрием през 2020.
6
2
 
16
 
! Отговори
Пътник преди 7 години
До Анонимен #7Мога само да потвърдя че видях два силуета в буса момент преди да го избегна на косъм. Яд ме е, че не съм се оборудвал с камера.Мамка му в момента като си припомня случката ми иде ей сега да запаля колата, да го намеря и да му счупя и двете ръце преди наистина да е убил някой.
5
1
 
28
 
! Отговори
Димитър преди 7 години
Аз лично предлагам затвор за такива типове. Това си е опит за убийства на повече от 1 лице...или там колкото са по закон!***!!
4
3
 
50
 
! Отговори
Пътник преди 7 години
Бях там, пътувах за София около полунощ. Карах със 140 в лявата лента, спокойно разминавайки колони тирове и изведнъж срещу мен фарове! Не можах да повярвам че са в моята лента. Набих спирачки, бързо видях че няма полза и в последния момент успях да го заобиколя на косъм от тира в дясно. Возя жена и две малки деца. За по-малко от секунда щяхме всички да приключим. Тази нощ имаше каращи с над 160-180. Как са го разминали не знам. Това трябва да бъде углавно престъпление, какви 2000 лева?!!
3
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Само не разбрахме, от *** ли е или от много *** е шофера?
2
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
браво, вече ще има санкции за 3000лв. и какво ??
1
0
 
55
 
! Отговори
браво преди 7 години
Браво, следващия път ще блъсне някой челно и ще му напишат актове за още 20 несъбираеми лееа на тоя ром без доходи и книжка.