Втора жертва на мелето край Цалапица

Работник издъхна на път към болницата в Пловдив
Обновена: 23 авг 2016 12:12 | 23 авг 2016 12:11,
5
Втора жертва на мелето край Цалапица
Снимка: Dnes.bg

Втори човек загина след мелето край Цалапица. Работник, който е пътувал в буса, е издъхнал по време на транспортирането с линейка до лечебното заведение. Информацията потвърдиха за Dnes.bg от УМБАЛ "Свети Георги".

Още по темата

Другата жертва е  53-годишен мъж, който е загинал намясто при тежката катастрофа на входа на село Цалапица по пътя за Стамболийски. Други четирима са тежко ранени.

Местни хора от близката борса край Цалапица се притекли на помощ на пострадалите от тежката катастрофа  тази сутрин. Сблъсъкът е станал около 6.30 часа тази сутрин. Докато чакали линейката, хората са започнали да вадят ранените от пътническия бус. Линейката дошла много бързо, както и пожарни и полиция.

Лекият автомобил изскочил с висока скорост на завой, навлязъл в лентата за насрещно движение и се ударил в буса. Загиналият мъж на 53 години е работник и е пътувал с още четирима негови колеги за работа.

Най-тежко пострадалият при мелето е със счупен крак и таз и му предстоят операции. В хирургичното отделение е друг негов колега с гръдно-коремна травма. Полицията разследва инцидента. До приключване на огледа движението в района е затруднено и се регулира от полицейските служители.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Аз Кричим преди 7 години
Жалко за починалите,все хубави хора тежко е.Моите саболезнования,към близките.
4
0
 
1
 
! Отговори
Emo rangelov преди 7 години
V kri4im vdolnata mahala tryabva da se vzimat strogi merki .karat kolite bez kniski i piuani..
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
убиец на пътя
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Думата "меле" се използва за физическа саморазправа. Когато става въпрос за катастрофа, може да е "касапница" или нещо от сорта. Но четейки заглавието, човек остава с впечатлението, че е имало някакъв масов бой и това са жертви от боя.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
жалко за хората,и авторе-оправи си правописа,на място,не-намясто.