Мелето край Пловдив: Нисан в насрещното и...

Загиналите в катастрофата са шофьор и пътник в една от колите
30 авг 2016 17:22,
6

Снимка: Dnes.bg

"Нисан" е навлязъл в насрещното движение, ударил се във "Фиат" и така предизвикал жестоката катастрофа край Пловдив, при която загинаха двама души.

Както Dnes.bg писа по-рано, тежкият сблъсък стана около 13 часа на пътя Пловдив – Карлово, в отсечката между селата Труд и Граф Игнатиево. В зверската катастрофа са участвали четири превозни средства.

Още по темата

"Нисанът навлезе в насрещното без причина, нито изпреварваше, нито нищо и извенъж се заби във "Фиат-а", разказа пред Dnes.bg очевидец на инцидента.

След удара "Нисан"-ът се завъртял и ударил бус с разградска регистрация. Заради това друг лек автомобил е излязъл от пътя в канавката. На място са загинали шофьорът и пътник от първата кола.

За минути в района се образува километрично задръстване, в което попаднаха и изпратените за мястото на инцидента линейки. За да бъдат извадени телата на жертвите, пожарникари са рязали ламарините на колата. В болница са настанени двама души.

Изпратени са екипи на полицията, пожарната и Спешна медицинска помощ. Пътят временно е затворен и моторните превозни средства се пренасочват по обходен маршрут през селата Царимир и Строево.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
Коментатор преди 7 години
Нали ви казаха да внимавате катоп гоните Поукемони!
3
0
 
12
 
! Отговори
Преди 3-4 години преди 7 години
Мой приятел направи катастрофа , на пътя Пловдив-Пазарджик. Бус с рови навлиза в насрещното, внезапно, от удара се преобръщат, моя приятел със строшена ръка, колата на пихтия, има пострадали роми от буса също. От тогава още се водят дела.Ромът-шофьор е с условна присъда, не смее да се яви в съда, крие се, за да не стане ефективна, и години наред се точат дела, на които той не се явява.Щетите са занад 100000 лева, но застрахователите не ги признават, докато не мине делото, а то не е и започвало..
2
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Популярните новинарски сайтове са криминални хроники. Катастрофи, убийства, грабежи... Няма една положителна новина.По_ добре да се четат вицове.
1
2
 
34
 
! Отговори
??? преди 7 години
Предполага се че задръстването е в дясната лента и линейките могат да карат в насрещното което би трябвало да е свободно и така стигат безпрепятствено. Или *** беше напълнил и двете пътни платна. ,