Кола се приземи по таван край Велико Търново

Причина за катастрофата е несъобразена скорост
31 авг 2016 14:14,
13

 Снимка: Булфото

"Форд Фиеста" с великотърновска регистрация летя и се приземи по таван на южния пътен възел на Велико Търново тази сутрин.

Инцидентът е станал около 9 часа, а причината е несъобразена скорост, съобщава "Булфото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди 5 г. се преместих да живея във Велико Търново и мога да кажа ,че е едно прекрасно място за живеене.Не виждам нищо да си провинциалист.Много са интересни такива комплексарчета,обитаващи панелка в краен сУфийски квартал или още по-зле сУфийска област и се бият в гърдите,че са столичани.Европейското поведение в европейската многомилионна столица си проличава отвсякъде.
6
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 8Какво значи многомилионен град? Да не е 15 милиона? Не можеш дори да кажеш "Няколко милионен град" защото не е сигурно, че има дори 2. Аз при козите ще замина. А ти виждал си някога такова животно, ще успееш ли да го разпознаеш или и на него ще викаш "зайче"?
5
2
 
3
 
! Отговори
Нед до 8 преди 7 години
Приятелю великия писател Хемингуей е казал много правлно -Всичко което е далеч от морето е провинция.Не разбирам кой си ти че да спориш с такъв велик писател :)
4
4
 
3
 
! Отговори
Хейтър Тролев преди 7 години
Пътният възел е само 180 градусови завои и цяла година е пълен с пясъка , който са посипвали през зимата и малко да излезеш от " коловозите" завършваш така --- не СКОРОСТТА ,а лошата поддръжка е ВИНОВНА.
3
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За това се иска майсторлък, да обърнеш колата на сухо :)
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тук говорим за другокарат коли като спортни, които не са спортни и не са устойчивино този, който ги кара не може да осъзнае това
1
7
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименВелико Търново каква провинция е? Провинция може да е твоето или моето село, няма как стара столица на България, била по-дълго такава от София, да бъде "прованс".