BMW се вряза в бус, шофьорът загина

При сблъсъка край Велинград тежко ранени са и съпрузи
13 сеп 2016 16:14,
14
BMW се вряза в бус, шофьорът загина
Снимка: архив Булфото

BMW се вряза в бус по пътя между Велинград и Ракитиво. При жестокия сблъсък загина шофьорът на лекия автомобил.

Тежката катастрофа е станала около 19 часа в понеделник. BMW-то, управлявано от 45-годишен мъж, навлязло в лентата за насрещно движение при завой на пътя и се блъснало челно в микробус "Форд", съобщиха от полицията, цитирани от "24 часа".

От жестокия удар на място е починал водачът на лекия автомобил. Наложило се е ламарините на колата да бъдат разрязани, за да бъде извадено тялото на загиналия.

Тежко ранени при инцидента, с различни външни и вътрешни травми, са двама съпрузи. Те са били транспортирани в болницата в Пазарджик.

"Състоянието на жената е по-тежко и има реална опасност за живота й", съобщиха от здравното заведение.

Причина за катастрофата е висока и несъобразена с пътните условия скорост. Поради това загиналият водач не е успял да вземе завоя и буквално се е врязал с висока скорост в микробуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
0
 
! Отговори
Цветан Караилиев преди 7 години
До регулировчик Това трябваше отдавна да е факт.И,разбира се,драконовски мерки,не само към водачите,но и към пешеходците даже.Инак такива диви балкански субекти ще пълнят болниците и гробищата.
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАко човек не може да прецени скороста си в какъвто и да е завой, никоя кола не е за него! Компренде, амиго?
10
0
 
1
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Да бе в Москвич стояло, не би чудо видяло ...
9
1
 
3
 
! Отговори
да бе преди 7 години
До Дежурен Ами ,не на всеки ...ето аз карам вече 42 години ,нон-стоп всеки ден ,всички сезони , у нас и по Европа ,близо 2 000 000 км ...с 39 точки в талона и нито стотинка изплатено обещетение за ПТП по моя вина от поне 30+ години насам , и въпреки това плащам ГО наравно с всички останали !
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако човек не може да прецени скоростта на някой завой, то определено кола със задно предаване не е за него.Просто е решил да настъпи за да спести някоя минута, е бърза бърза и до къде стигна... затова хора по бавно, важното е да се стигне за където се тръгва.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НОВА ТВ ПРОДЪЛЖАВАТ С ФИЛМИТЕ НА ВИН ДИЗЕЛ И СКАЛАТА БЪРЗИ И ЯРОСТНИ..ВСЯКАШ ИМ Е НАРЕДЕНО ВСЯКА НЕДЕЛЯ ДА ГИ ПУСКАТ НА ПРОСТОЛЮДИЕТО ДА СЕ ФИЛМИРА
6
1
 
9
 
! Отговори
регулировчик преди 7 години
Шумахери разни ... Крайно време е за шофьорска книжка да започне да се изисква средно образование! Пълно е с *** зад волана на които дори и велосипед не трябва да се дава!
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бог да прости човека и много здраве и пълно възтановяване на ранените от него! Така става когато някои си мислят че са на състезание "Бързи, Смели, Сръчни" а членовете на журито са още Празсчо и Ежко! Пораснете за да сте живи и здрави!
4
3
 
15
 
! Отговори
Дежурен преди 7 години
"За съжаление на всеки шофьор може да му се случи да не прецени с каква скорост може да влезе в завоя."Ко? Не! Абе пич, ако някой не може да прецени с каква скорост да влезе в завой, за да НЕ се претрепе, по- добре да ползва обществен транспорт. И дай да не се залъгваме, че е карал с 80-90 км/ч. Точно там има една дълга права, на която, подозирам, че се е "изрЕзал" поне със 150.
3
14
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За съжаление на всеки шофьор може да му се случи да не прецени с каква скорост може да влезе в завоя. Другият вариант е за всеки случай да карат с 20 км/час, където другите карат с между 50 и 90 км/час.
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Според мен, това не са комплекси, а чиста форма простотия.
1
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да беше на 26 да кара така бих го разбрал, но той е на 46. Писна ни от някакви комплексирани застаряващи *** да се правят на безсмъртни.