Загиналият край Търново си купил колата предния ден

Мъжът бързал за работа и затова вдигнал 150 км/ч
19 сеп 2016 15:44,
39

Снимка: Булфото

28-годишният мъж, който загина тази сутрин в района на лясковското село Мерданя при катастрофа, е купил колата си само ден преди злощастния инцидент.

Още по темата

Рано сутринта младият мъж отишъл в Мерданя и взел леката кола, която вчера спазарил от предишния й собственик. Потеглил към Златарица, като бързал за работа. По непотвърдена информация водачът предприел изпреварване, като натиснал газта и вдигнал 150 км/ч, съобщи "Дарик".

На остър завой обаче изгубил управлението на автомобила, който се преобърнал в канавката, а след това последвал и страничен удар в дърво. Шофьорът загинал на място.

"Автомобилът се усукал около дървото и водачът реално се оказал смачкан между него и колата", обясни главен инспектор Станко Лазов от търновската пожарна.

Той информира, че на място са били изпратени два пожарни екипа, за да режат ламарините на смачкания до неузнаваемост автомобил и да измъкнат тялото на шофьора.

При огледа на местопроизшествието било установено, че липсва спирачен път, а високата скорост и опасният участък са станали причина за произшествието.

На мястото има екипи на полицията, които извършват оглед и експертизи. По информация на МВР водачът е бил неправоспособен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
19
 
! Отговори
Сакадабара преди 7 години
Отиде да напълни джоба,но напълни гроба !
11
1
 
33
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
Колкото повече изтрепани селски пръчове има,по-добре за нормалния водач!
10
4
 
65
 
! Отговори
м дааа преди 7 години
вчера в проливен дъжд, с гръмотевици и светкавици, карахме с 20,с мисълта да отбием, едвам се виждаше пътя.. по едно време ни изпревари един *** със 120 поне, в завоя и продължи да изпреварва колите отпред... ако беше катастрофирал, нямаше и да спра да му помогна...
9
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С 150 на междъселски път ?!?! С каквато и кола да е едва ли ще може да вземе остър завой с 150. Толкова ли не могат малко по-бавно да карат тези хора?
8
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Паламудът може ли въобще някога да стане способен шофьор?! Колко паламуди загинаха в тази България било то с книжка или без!? Това идиотско безхаберие и липса на всякаква отговорност първо към себе си води до там! Дърветата вече съхнат от чувство за вина към паламудите!
7
0
 
50
 
! Отговори
До 4 преди 7 години
Нищо не изключвай - навсякъде е едно и също - пълна липса на контрол. КАТ се появяват само ако е станало ПТП или ако трябва да си изпълняват плана за глобите. Планът се изпълнява като КАТ застане на място наречено хранилка за глоби на КАТ и започва да пише актове. Хранилката за глоби на КАТ е път, с отлична видимост и безопасна скорост от да кажем 120 км/час, на който КАТ са накарали да сложат ограничение от 40 или 50 км/час и съвсем очаквано никой не спазва ограничението.
6
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** ..добре че не е убил невинни хора..той бил бързал за работа ..ето отиде бързо бързо
5
2
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Липсата на инициали и имена в статията, ме навежда на мисълта, че вероятно това няма да е трагедия.
4
0
 
58
 
! Отговори
Като преди 7 години
изключим селата и малките градчета,които са близо до голям град,липсата на контрол е пълна!Кара всеки както си иска,правоспособен,неправоспособен,трезв,пил,както му дойде !
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тъжно, жалко.
2
0
 
74
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Работата не е заек, че да избяга. Чак пък толкоз мерак да работи ...Лека му пръст и добре, че в завоя насреща не е пътувало някое семейство с 2 деца.
1
0
 
45
 
! Отговори
daaaaaa преди 7 години
Наработи се и тоя.