Динковите приключения на браздата: Блъскаха ме, удряха ме...

Скандал между ловеца на мигранти и македонските граничари
30 сеп 2016 18:00,
225
Динковите приключения на браздата: Блъскаха ме, удряха ме...
Снимка: Facebook

Динко от Ямбол, прочул се като "ловеца на мигранти", публикува във Facebook видео, на което се вижда как се кара с македонските граничари на границата ни. Причината за скандала е, че македонските власти не са го пуснали да мине границата.

Още по темата

Припомняме, че вчера Динко Вълев бе задържан на българо-македонската граница, след като опита да пренесе паметна плоча, подобна на тази, която беше потрошена от македонския журналист Миленко Неделковски.

Динко също се беше заканил, че иска да търси Миленко Неделковски. "Знаех го къде беше в 5 часа и затова бързах да отида там. Щях да го наплюя в лицето и щях да му кажа, че е жена", разкри пред Нова тв плановете си Динко.

В публикуваното видео се вижда повече за Динковите приключения на границата. Той е написал и уточнение под клипа: "Почнаха да ме блъскат и удрят и затова почнах да снимам".

На записа граничарите няколко пъти му казват да остави телефона и да спре да снима, но Динко спори с тях и предупреждава: "Не ме барай, не ща да ме бараш. Докоснеш ли ме, ще счупя някоя ръка!"

Ловецът на мигранти пита граничарите и "дали са мъже". Чува се и предложение за сбиване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
10
 
5
 
! Отговори
докажи ни преди 7 години
Един българееш/славянизирън ром(Дасикане Рома) ли сега ша се прави на Българин , Динко ако е българин по произход да си направи ДНК - Експертиза и да я покаже по Медиите , призоваваме го съвсем офицялно
92
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко е един обикновен криминален престъпник, на който народната простотия му дава крила. Ако беше в нормална държава, отдана щеше да е изгнил по наровете.
91
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия полицаи явно не си знаят правата...всеки гражданоин може да ги снима на обществено място ако са в униформа. И нещо повече- препоръчително е да се снимат органите на реда от обществото докато си изпълняват служебните задължения за да работи пртавилно системата- да се виждат недостатъците на тъези органи.Динко не го знам какъв е ,но ме накефи с изречението: вие сте в униформа, защо да не ви снимам?
90
2
 
7
 
! Отговори
Lala преди 7 години
Динко щеше да е цар ако беше времето на Ивайло свинарят-цар! Интерестна и провокираща личност. Щом времето ни я дава имаме нужда от нея! За едни провокатор за други достоен за подражание!Дано се ожени един ден и да си има много деца че да пребори демографският проблем!
89
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Човекът отиде да защити ПОРУГАНАТА ЧЕСТна България, тъй като никой няма да си мръдне пръста, а забелязвам, че някои от лек.етата, които аплодираха делото на Неделковци, сега плюят по Динко, ВАШТО *** БЕЗРОДНО!
88
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бълагринът е толкова ***, наивен и лесно манипулируем, че тоя *** ако вземе да се кандидатира за президент, хич няма да се учудя да го изберат.Ама какво ще правим после с такъв президент - е, това са подробности, нали ...
87
7
 
2
 
! Отговори
до: 89 преди 7 години
Дасикане рома са славянизирани роми по време на Византия ,тоест след 1000 години вече българи в сегашна България , кръвта вода не става и не ми се прави на българин , познаваме Историята повече от тебе
86
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ани, скъпа, значи ако някой шизофреник пуснат заради такива като твиоята политика и мислене избие семейството ти, ти пак ли ще искаш такива хора да се опитваш да ги интегриираш в обществото? Що приказваш глупости?
85
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко не е ***. *** е луд, Динко е криминално-проявен рекетьор от бандата на Рижите. *** е загинал като се е опълчил. Динко се обогати като имитира опълчване. Нещо неясно?!?
84
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А си тоя дето блокира коментари , страх от произхода си да не би някой да узнае какъв си
83
2
 
2
 
! Отговори
Ани преди 7 години
Който го интересуват наистина проблемите с психичноболните хора, да се замисли защо например в Япония няма диагноза шизофрения, ами там го наричат интеграционно разстройство. И такъв болен човеек как ще се излекува като го затворим и изолираме? А ако запитат всички тези хора от анкетираните ако са на мястото някой ден на болните така ли биха искали да се отнесат с тях ?.... Задавайте си въпроси хора и търсете отговорите , а не чакайте някой друг да ви отговори или да ви го съобщи като новина.
82
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Динко сам не представлява България , проява на цигънизам не патриотизъм , умнните работят с мозък а глупавите с ръце
81
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как беше в "Под Игото"......"И само *** се осмели да протестира при обесването на Огнянов..."Колко е актуално и днес. Срам ме е, че и аз и другите сме... :x
80
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Динко ми падна от очите все повече полазва че не е бълагрин а Българеещ се ром(Дасикане Рома)"Ти си единствения във форума с теориите за дасикане и си стропроцентов турчин. Изчезни.
79
10
 
6
 
! Отговори
POLICE преди 7 години
Това да кажеш на Митничар - ''Ще ти счупя ръката'' си е типично ромска проява на ягресия , Динко ми падна от очите все повече полазва че не е бълагрин а Българеещ се ром(Дасикане Рома)
78
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя вярно може да очисти като нищо Миленковски на 4 очи ако са насаме.
77
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
83 не само че мсакедониоя не предприе никакви действия спрямо Миленковски, а даже обвини България че се заканвала заради това негово действия. Този народ са Бо.клуци!
76
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не виждам защо съдите Динко, онзи македонски *** не заслужава нищо друго освен здрав бой. Изгаври се с паметта на българските войници, ПО ДЯВОЛИТЕ. Македония не смята нищо да предприеме, какво сте ревнали като девици за рук бе!
75
7
 
11
 
! Отговори
Петър преди 7 години
Динко е българският Миленко! Не разбирам защо му симпатизирате?!
74
1
 
7
 
! Отговори
@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ преди 7 години
Ние твърдим, че македонците са чисти българи! Българи като нас! В такъв случай , ха да се погледнем от страни....Мда, картинката не е хубава...Оставете ги макетата, нека се лутат във времепространството...Не гледайте към Македония , нека си оправим първо нашата скромна държавица, пък след това да гледаме какво става при комшиите и дали можем да си върнем нещо...